Twinnen met je kind met de toffe collectie van Deaubles

Mama & Kinderen By jan 03, 2019 No Comments

Twinnen met je kind, ik vind het af en toe heerlijk én ontzettend vermakelijk! Tegenwoordig kan dat prima en wanneer de kleding hip en trendy is maakt dat het toch wel af. Ik maakte kennis met het nieuwe merk Deaubles. Een super leuk merk dat rekening met het hele gezin houdt.

Over Deaubles

Deaubles spreek je uit als Dabbels, Deaubles is een hip en trendy merk waarbij familie centraal staat. Want wat is er nu leuker dan kleding die lekker matcht en tevens hip en trendy is? Ik geef ze er helemaal gelijk in!

Dit is toch fantastisch? Ik vind het tenminste wel heel erg tof!

Met een hecht stel mode-geeks ontwerpen ze bij Deaubles wekelijks nieuwe ontwerpen. Dat is toch super tof?! Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met een juiste prijs- kwaliteitsverhouding, maar ook zeker met de juiste details en pasvormen. Deaubles biedt een 100% kwaliteits- en tevredenheidsgarantie!

Of wat dacht je van deze twinning met je kind set? Wanneer je op deze afbeelding klinkt kom je meteen op de site van Deaubles uit!

De shirts zijn hier al een aantal keer gedragen, gewassen en gestreken en ze blijven erg mooi! Niet pillig, ze vervagen niet en erg belangrijk, ook krimpen ze niet! Ik ben dus erg tevreden over de kwaliteit!

Waarom ik Deaubles zo leuk vindTwinnen met je kind

Een shirt met een toffe tekst is iets wat ik gewoon super leuk vind. Wanneer je dan kunt twinnen met je kind vind ik het helemaal tof! Het shirt dat ik hier draag zou voor elke mama een musthave moeten zijn. Zijn we allemaal niet een beetje een CHAOS COORDINATOR?

 

Al loopt het overal wel eens in het honderd en is het niet altijd even rustig, opgeruimd en schoon in huis, ik vond het erg toepasselijk. Bij onderstaande foto was ’the chaos creator’ dan ook even bezig geweest. Na een shock kon ’the chaos coordinator dan ook weer verder met het coördineren 😉 . Ik vind de shirts erg toepasselijk in het leven van een gezin en het is natuurlijk helemaal leuk om met dit shirt te twinnen met je kind.

twinnen met je kind

En wat vind het kind?

twinnen met je kindHet kind, in dit geval Merel, vond het natuurlijk helemaal fantastisch om (bijna) hetzelfde als mama gekleed te gaan! Uit doen in de avond? Mag ik deze niet in bed aan? Was wat ze vroeg! Zegt genoeg denk ik! Voor mij erg geslaagd, maar voor Merel ook zeker! Ook zou hetzelfde shirt voor Bram erg geslaagd zijn. Ze zijn namelijk te dragen door zowel meiden als jongens.

Zoals je ziet straalt ze helemaal! Voor de foto wou ze dan ook per se haar duim omhoog doen, want iedereen moest natuurlijk wel weten hoe leuk dat ze het vond om te kunnen twinnen met mama! Ook vind ze het shirtje erg prettig zitten. Ze zeurt af en toe nog wel eens dat iets jeukt of kriebelt, maar daar is bij deze toffe longsleeve geen sprake van!

 

Ga snel naar www.deaubles.nl

 

Kende jij dit toffe merk al? Twinnen met je kind, doe jij daar wel eens aan?

twinnen met je kind

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.