Zo blij met mijn nieuwe, lange winterjas!

Vrouw By sep 18, 2019 No Comments

De zomer loopt op zijn eind en de kasten worden alweer aangevuld. Hoewel we echt een mooie nazomer hebben moeten we ons natuurlijk ook voorbereiden op minder warme temperaturen. Bij StyleItaly.nl mocht ik een nieuwe winterjas uitzoeken. Ik ging voor een groene, lange winterjas. Hij is heerlijk!

Keuzes maken

Ik vind het heerlijk om te shoppen, wie niet? Toch vind ik een winterjas altijd wel een dingetje. Hij moet lekker warm zijn, maar niet te dik, je moet je er namelijk wel gemakkelijk in kunnen bewegen. Ook is een rits voor mij echt een pré en moet hij niet te zwaar te zijn. Ik heb namelijk eens een winterjas gehad die heerlijk warm was, maar ik moest meteen wat extra kilo’s meesleuren. Dat is niet erg prettig en al snel trok ik mijn oude jas weer tevoorschijn. Ga je voor een korte of lange winterjas, moet er een capuchon op zitten of toch niet? Om dan nog maar over de kleur te zwijgen, want ook winterjassen zijn er in vele soorten kleuren.

Na veel jassen te hebben bekeken heb ik uiteindelijk een keus gemaakt en ik ben er ontzettend blij mee! Ik zocht een groene parka uit met (nep) bontkraag. Hij is heerlijk warm, ik heb voldoende bewegingsvrijheid en aan de capuchon zit een bontkraag die je er af kunt halen. Hij is erg comfortabel en door de mooie groene kleur prachtig met eigenlijk alles te combineren. Je kunt gaan voor een stoere jeans, maar een nette mooie broek maakt deze mooie lange winterjas meteen classy.

nieuwe winterjas

Een lange winterjas

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een winterjas die wat langer is. We fietsen of lopen regelmatig naar school en wanneer het dan regent of koud is heeft een lange winterjas toch echt wel zijn voordelen voor mij. Hij houdt je namelijk over een groter gedeelte warm en droog. Deze jas heeft ook een prima lengte om mee te fietsen dus dat komt ook helemaal goed!

Waarom ik koos voor een groene winterjas

Ik heb de nijging om in de winter snel donkere kleuren te dragen, lees zwart haha! Zwart is in de winter wel echt mijn kleurtje. Niet omdat ik sombere gevoelens heb oid, maar op de een of andere manier kies in de winter snel voor zwart. Wanneer je dan ook nog eens een zwarte jas kiest, wordt het wel heel donker. Daarom koos ik dit jaar voor een ander kleurtje. Ik heb nog getwijfeld tussen rood en groen.. Deze jas is namelijk ook in het rood verkrijgbaar. Een plaatje, echt waar. Uiteindelijk koos ik toch voor de groene lange winterjas omdat ik stiekem een beetje bang was dat je op rood eerder wat zou zien. En iedereen die kinderen heeft weet ook dat kinderhandjes vlekjes achterlaten. Vandaar de keus voor deze prachtige, heerlijk zittende, lange, groene winterjas.

Even wat info over de lange winterjas:

  • Het is een lange parka dames jas
  • Met een bontkraag die er afgehaald kan worden, deze zit vast door middel van drukknopen
  • De capuchon is niet afritsbaar
  • Het materiaal van deze jas bestaat uit polyester
  • De voering bestaat uit 25% katoen en 75% polyester
  • De jas heeft een rits als sluiting, maar ook drukknopen
  • Deze jas bevat 2 jaszakken en geen binnenzakken
  • De jas kan op 30 graden gewassen worden of je kunt hem naar de stomerij brengen
  • De jas is verkrijgbaar in de maten XS-S-M-L-XL
  • Ik vind dat de jas op maat valt, ik heb een XS

winterjas

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.