Weg met insecten dankzij Phytosun anti-insecten?

Gezondheid By jul 26, 2018 No Comments

Terwijl ik dit typ kijk ik uit over het meer. We zijn nu op vakantie in Italië en we verblijven aan het Lago di Lago meer. Beetje dubbelop als je het mij vraagt, maar ik vind het prima. Ik houd van Italië, haar landschappen, de wijn en vooral het eten. Twee maanden geleden ben ik begonnen met sporten maar ik denk dat alle progressie in deze weken weer teniet gedaan wordt. Wat ik minder leuk vind aan Italië zijn de muggen en daar heb je er veel van hier! Met name aan het meer. Voor meermetmama.nl mocht ik twee  Phytosun anti-insecten producten reviewen. Het gaat om een anti-insecten roller en eentje om de jeuk van de beten tegen te gaan. Nou zou je de een niet hoeven te gebruiken als de ander werkt maar goed ik nam ze beiden mee.

Lees ook–> zo bespaar ook jij op verzekeringen!

Phytosun anti-insecten, niet voor  zwangere vrouwen en kinderen onder de 3 jaar.

De eerste avonden heb ik dus bewust niet gesmeerd met de roller om te kijken hoe ik wakker werd. Je moet er wat voor over hebben hoor, ik zat helemaal onder de muggenbulten. Wij allemaal overigens. De roller is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar dus voor mijn kinderen gebruik ik deze sowieso niet. Zwangere dames en mama’s die borstvoeding geven mogen de spullen ook niet gebruiken dus ik was benieuwd naar de werking van dit paardenmiddel.

phytosun anti-insecten

Ik begon te smeren

De derde dag was het dan zover ik smeerde mezelf van top tot teen in met de roller. Zelf vond ik het een aangename geur, maar ik ben groot fan van citrusvruchten en er zit een hint van sandelwood in. Ook een van mijn favoriete geuren. Mijn man kwam naar bed en zei, ‘Zo dan, wat is hier gebeurd?!’ Ik denk daaruit op te kunnen maken dat hij de geur wat minder prettig vond.

Wel gebeten ondanks het gebruik van de anti-insecten roller van Phytosun

Helaas werd ik ook na het gebruik van de roller wakker met muggenbulten. Nou zijn er hier ook echt belachelijk veel muggen, misschien is daar gewoon niet tegen aan te smeren/rollen. Maar, nu kon ik deel twee van Phytosun  anti-insecten ook meteen gebruiken. Het is een kleine roller met een ijzeren balletje waarmee je de lotion op de beet aan kan brengen. Dit is verkoelend en voelt prettig aan. Ook al je zoals ik, muggenbulten open krabt doet dat geen pijn. En dat is wel zo prettig natuurlijk. Een groot voordeel is dat deze middelen gemaakt worden van natuurlijke middelen. Ik vind dat persoonlijk fijner dan allerlei chemicaliën aan te brengen op je lichaam. Het is dus ook niet op basis van DEET en geschikt voor de gevoelige huid zoals ik heb.

Ik raad je de Phytosun anti-insectenroller voor na de beet zeker aan!

Kijk, ik werd niet zonder muggenbulten wakker. Maar hoe weet ik wanneer ik gebeten ben? Een echt wetenschappelijk verantwoord onderzoek heb ik natuurlijk niet kunnen doen en de omstandigheden zijn extreem, overal vliegen grote muggen rond! Ik vind de Phytosun anti-insecten producten in ieder geval erg prettig en heerlijk ruiken, de roller voor de beten is dan ook zeker een aanrader, de andere blijf ik gebruiken omdat ik het zo lekker vind ruiken en ik er vanuit ga dat het aantal beten wel wordt gereduceerd.

 

Lees ook: Is de vliegenvanger lamp van de Action een hit of shit?

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.