Is de vliegenvanger lamp van de Action een hit of shit?

Huis & Tuin By jun 13, 2018 5 Comments

De temperaturen zijn de afgelopen weken heerlijk geweest, ik genoot er echt van hoor. Al werd het wel warm in huis na een aantal dagen bijna 30 graden. Dan wil je toch in de vroege ochtend of laat op de avond een beetje luchten. Daarbij komen dan ook allerlei insecten binnen waar je niet bepaalt op zit te wachten. Muggen, vliegen, motten… En vliegen, die hadden we veel. Ik kocht een vliegenvanger lamp bij de Action. Hit of shit? Dat lees je hier!

Een hor

Een hor hebben we, maar die is er nog steeds niet voor gemaakt. Staat op het to do lijstje van Mark! Weet je dat ook meteen schat. Een hor zorgt er natuurlijk voor dat er zo min mogelijk beestjes binnen komen, maar helemaal tegenhouden heeft het hier nog nooit gedaan.

Ik werd knettergek

Knettergek werd ik van al die vliegen, geen fruitvliegjes, nou misschien een paar… Maar die echte vliegen, en als ik iets irritant vind dan zijn het wel vliegen. Eerder had ik van die dingen hangen waar ze aan bleven plakken. Sadistisch he? Ja weet ik! Ik was bij de Action en zag een vliegenvanger lamp, dat ding koste me €2,49 en ik vond dat ik het daar best voor kon testen. Voor de zekerheid nam ik de plakkers ook nog maar een keer mee.

De vliegenvanger lamp hit of shit?

Soms word ik heel blij van onzinnige dingen, zo ook van dit. Ik kon niet wachten tot dat ding al die vliegen zou opvreten.. Thuisgekomen haalde ik het meteen uit de verpakking en stak het in het stopcontact. Een paar uur later; even kijken hoeveel vliegen ik al gevangen heb met de vliegenvanger lamp… Niets, nakkes, nada! 0 vliegen! Wat een deceptie!

vliegenvanger lamp

De volgende dag besloot ik weer te kijken, mijn vangst: een mot en 2 of 3 fruitvliegjes.. Die dikke zwarte dingen vlogen nog steeds overal rond. Gadverdamme zeg! Ik besloot terug te gaan op mijn oude methode, niet mooi, wel lelijk, en zeker effectief! Mijn vangst na 5 minuten: 2 vliegen.

De stand na 4 dagen

De rol heb ik al vervangen, zag er niet zo fijn meer uit met al die vliegen. Zaten er zeker een stuk of 10 op maandagmiddag. De vliegenvanger lamp? Nog steeds die mot en nu niet 2 of 3 fruitvliegjes, maar 4 fruitvliegjes en een mug. De vliegenvanger lamp kost niet veel, maar hij doet ook niet veel. De plakroldingen kosten nog minder, een verpakking van 4 voor minder dan een euro en werkt perfect!

Bij deze, de vliegenvanger lamp van de Action is geen hit maar shit!

Wat doe jij om de vliegen te weren?

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

5 Comments

 1. Eline schreef:

  Blij om te lezen dat deze lamp niet zo goed werkt. Ik zag hem gisteren staan in het reclameboekje en heb getwijfeld om er eentje te halen. De goede ouderwetse manieren, zoals de plakrol, werken soms nog altijd het beste hé.

 2. Linda Meester schreef:

  We hebben een hor en vliegengordijn, dus niet veel vliegen te vangen

 3. Kim schreef:

  Daar was ik ook al bang voor. Ben blij dat ik hem niet gekocht heb 😉

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Balen zeg! Ik heb ooit ook zo’n lamp gekocht, en bij ons werkte het ook niet.

 5. Chris schreef:

  Maar die plakdingen zijn ook maar onzin mijn gedacht…

  Heb er drie hangen en die fucking (sorry, ‘k word gek van die vliegen) zoemen hier nog altijd rond m’n hoofd.

  Tjonge jonge 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.