herenkleding

Herenkleding shoppen + webshop tip!

Man By jul 24, 2018 No Comments

Kleding kopen is iets wat hier geregeld gebeuren moet. Met 3 kinderen in huis is er altijd wel iemand met een groeispurt. Maar ook de mister en ondergetekende hebben wel eens iets nieuws nodig. Is het niet voor een speciale gelegenheid, dan is het wel omdat het zo af en toe echt een keer nodig is. Vaak kies ik voor online shoppen, of ik moet echt tijd hebben om alleen op pad te gaan!

Shoppen voor anderen

Ik moet bekennen, ik shop vaker voor Mark en de kids dan dat ik voor mijzelf shop. Ik zie op de één of andere manier altijd wel net die leuke dingen voor de rest van het gezin en voor mijzelf schiet het er dan een beetje bij in. Waar toen ik bij mijn ouders woonde mijn kledingkast het best gevuld was, is dat nu de omgekeerde wereld. Vaker schaf ik juist wat voor de kinderen aan. Ook de kast van de mister heeft niets te lijden, die vulde ik vorige week nog aan met herenkleding.  Ze waren zo leuk! Dat dus, herkenbaar?

Online shoppen

Regelmatig shop ik online. Als mama van 3 kinderen is dat een hele uitkomst. Als de kinderen in bed liggen heb ik alle rust om heerlijk het internet af te surfen en de mooiste items in het virtuele winkelmandje te plaatsen. Geeft net wat meer rust dan met 3 kinderen op pad gaan. Als ik namelijk met 3 kinderen in de winkel ben is er altijd wel één die naar de toilet moet, of geen zin meer heeft, ze verstoppertje doen in de kledingrekken of gewoon strontvervelend zijn.

Mijn nieuwste ontdekking op internet voor herenkleding.

Als je internet afspeurt, gek op aanbiedingen en koopjes bent, en graag voor de mister shopt, kom je veel verschillende online shops tegen. Een shop die ik tot mijn nieuwste ontdekking  qua herenkleding mag toevoegen is : 2trendy.

In deze (nieuwe) webshop, vol met herenkleding, kun je namelijk veel verschillende stijlen en merken vinden.herenkleding Van Only & Sons tot Les Deux of Lacoste. Ook zijn er voor de schoenenliefhebbers, zoals ik dat ben, verschillende soorten merken schoenen verkrijgbaar. Een kleine greep uit de schoenenmerken zijn:  Nike, Vans & Puma. Ook kun je hier diverse accessoires shoppen zoals: horloges, zonnebrillen, riemen en nog veel meer! Je kunt wel zeggen dat je hier de totale outfit voor je vent kunt shoppen. Ook een sportoutfit kun je hier zonder problemen samenstellen, wel zo handig!

 

Shop jij ook voor de mister, of doet hij dat liever zelf?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.