Mijn mooiste vakantie en meteen de vakantietip voor jou!

Vakantie & Uitjes By jul 27, 2018 No Comments

Vakantie, ik ben er gek op! Heerlijk even helemaal weg. Dat kan natuurlijk in Nederland, maar ook in andere landen. Dit jaar zijn wij in de meivakantie op vakantie geweest en ik kan zeker zeggen dat dit mijn mooiste vakantie was. We hadden een fantastisch hotel, zaten dicht bij de winkels en het strand en het meest belangrijke is dat het voor de kinderen op en top geregeld was. Ben je nog op zoek naar een vakantie? Dan is dit meteen de vakantietip voor jou!

Al heel wat vakanties

Ik ben al op heel wat vakanties geweest, op vakantie gewoon in Nederland, maar ook naar:

Waarvan een aantal landen meerdere keren. Mijn mooiste vakantie die ik heb gehad heb was dus afgelopen meivakantie. We vlogen naar Gran Canaria, dit ter ere van het 35 jarig huwelijk van mijn ouders. We vlogen met 9 man. Mijn ouders, mijn broertje en zijn vriendin en Mark & ik met de kindjes. Hieronder kun je lezen waarom deze vakantie ook mijn vakantietip voor jou is.

Spannend

Was wel even spannend hoor, de kinderen hadden nog nooit gevlogen en als je met een baby gaat vliegen is het altijd maar de vraag hoe dat gaan zal. Ging overigens perfect hoor! De kinderen hadden pluginn oordopjes en Emma gaven we de fles bij het opstijgen en landen zodat ook zij geen last van haar oortjes zou hebben. Deze missie was geslaagd.

Het hotel

We hadden een fantastisch hotel voor kinderen uitgezocht. Het Waikiki Suneoclub hotel. Voor de kinderen is er echt van alles te doen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen. Zo is er een speciaal bad voor kinderen, waar ouders ook lekker in kunnen maar ook als je kind wat groter is je prima op het ligbedje je kinderen in de gaten houden kunt. Er is een speeltuin, een kidsclub waar de kinderen kunnen knutselen en in de avond is er elke avond een minidisco. Onze kids hebben zich geen moment verveeld. De kamers zijn ook dik in orde, erg schoon en netjes. Ook is het interieur hip en van deze tijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een krakkemikkige kamer terecht komt. De bedden zijn boxsping bedden en liggen heerlijk. Om al deze redenen is dit mijn vakantietip voor jou!

All inclusive

Wij verbleven in het hotel met een all inclusive arrangement. Het eten was ontzettend goed, elke dag waren er andere dingen die je kon eten. Tijdens het diner werd er elke avond de keuken van een ander land gepromoot. Merel kan een moeilijke eter zijn, maar elke dag zat er genoeg tussen wat zij ook erg lekker vond. Er zijn meerdere gelegenheden waar je je drankjes en eten kunt nuttigen. Wil jij dat in het restaurant doen? Kan prima! Op het terras tijdens een bingo of tijdens de animatie? Kan ook.

Gran Canaria

Ik ben gek op Gran Canaria. Het geeft me echt het ultieme vakantiegevoel. Het liefst ga ik daar elk jaar heen. De boulevard van Playa del Ingles is gezellig en het strand prima. Liever naar de zandduinen? Ga dan naar Maspalomas. Als je er dan toch bent neem dan zeker de moeite om naar het havenstadje Puerto de Mogan te gaan. Elke vrijdag is daar een fantastisch mooie markt, de haven is prachtig en het water zo helder dat je de vissen tussen de boten kunt zien zwemmen.

 

Waarom de mooiste vakantie?

Dit was mijn mooiste vakantie omdat we voor het eerst met de kinderen gevlogen hebben. We het ontzettend naar ons zin hebben gehad en we helemaal compleet waren. We het eigenlijk altijd gezellig hadden en de kinderen zich prima vermaakt hebben. Heel cliché, maar als de kinderen het mooi hebben, dan heb jij dat ook! Dat kan ik alleen maar beamen!

 

Wat was jouw mooiste vakantie?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.