vakantie checklist

Vakantie checklist! Zo vergeet je niets in te pakken!

Vakantie & Uitjes By aug 07, 2018 No Comments

In heel Nederland is het nu nog zomervakantie. In bepaalde regio’s is dat al bijna afgelopen, in bepaalde regio’s zitten er net 2 weken op. Hoe dan ook, er zullen nog veel mensen op vakantie gaan! Ga jij nog op vakantie? Dan hebben wij een fijne vakantie checklist voor je. En ook als je al geweest bent is dit een fijn lijstje voor een volgende vakantie!

De vakantie checklist

Veel mensen vinden het fijn om dingen af te kunnen strepen, zo is dat met vakanties niet anders. Zelf vind ik het in ieder geval altijd prettig om lijstjes te hebben. Speciaal voor jullie maakte ik een vakantie checklist, die ik overigens zelf ook gebruiken ga 😉

Deze kun je opslaan en printen! Klik daarvoor op onderstaande link.

Klik HIER voor de printbare versie van de vakantie checklist!

Waarom een checklist?

Lijstjes vind ik altijd erg fijn. Ik gebruik ze bijvoorbeeld ook voor boodschappen. Op vakantie zijn er altijd dingen die ik vergeet in te pakken, of ik pak juist overbodige dingen in. Met een checklist werk je effectief en weet je precies wat je wel en niet nodig hebt. Ook kunnen er natuurlijk dingen op staan die jij niet nodig hebt, kun je dan gewoon doorstrepen! Ook een handig leeg vakje zul je zien, daar kun je de dingen opschrijven die je echt mee moet hebben, maar niet op de lijst staan!

Op verschillende manieren gebruiken

De lijst kun je gebruiken bij het uitzoeken van spullen, maar ook kun je de lijst gebruiken voor wat je nog aan moet schaffen. Natuurlijk check je hem helemaal na als je de koffer in pakt. Zo weet je namelijk dat je echt alles in de koffer hebt zitten en niets bent vergeten! Super handig toch zo’n vakantie checklist? Heb je er iets aan?

Fijne vakantie!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.