lunch bestellen

Tips voor het bestellen van een lunch voor je verjaardag

Eten & Drinken By okt 24, 2022 No Comments

Vier jij binnenkort je verjaardag, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf urenlang in de keuken te gaan staan. Nu is dat natuurlijk voor thuis niet zo erg, maar voor je werk heb je daar vaak geen zin in. Je kunt er dan dus voor kiezen om een volledige lunch te laten aanrukken op locatie of je kunt het wat kleiner houden en kiezen voor een taart. Omdat het natuurlijk veel leuker en ook gezelliger is om een lunch te laten bezorgen, hebben wij een aantal tips voor je hoe je dit op de juiste manier kunt laten doen. Want vooral wanneer je met flink wat collega’s bent, is de juiste voorbereiding natuurlijk wel zo handig. Het kan namelijk heel goed zijn dat er een bepaalde dag in de week is waarop een deel van de collega’s vrij is of thuis werkt en dat is natuurlijk ook niet gezellig. Dus wil jij een lunch bestellen voor je verjaardag, dan hebben wij een aantal handige tips voor je.

Het aantal personen

Een lunch laten bezorgen in Maastricht is de perfecte manier om je collega’s te trakteren. Wel is het dan handig te weten hoeveel collega’s er op de dag dat je daadwerkelijk wilt gaan trakteren aanwezig zijn. Nu is het niet zo erg als het er één of twee minder zijn op een groep van 20, maar wanneer het een kwart van de mensen is die er niet zijn, dan is dit natuurlijk ontzettend zonde. Je kunt er dan voor kiezen om het een andere dag te doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor het aantal mensen doen die er wel zijn. Wil je nu toch graag dat iedereen er is, dan kun je er ook voor kiezen om een mailtje met een uitnodiging een week of twee van te voren te versturen, zodat iedereen de kans heeft om eventueel toch aanwezig te zijn.

Speciale wensen

Wanneer je lunch thuisbezorgd is, is het wel zo fijn dat ook iedereen ervan kan genieten. Je doet er daarom dus ook goed aan om eventuele dieet wensen vooraf in kaart te brengen. Het is namelijk helemaal niet zo heel vreemd dat er bij een groep van 20 tot 25 collega’s één of meerdere mensen zijn die een speciale dieetwens hebben. Zo kunnen ze een bepaalde allergie hebben, waardoor ze niet alles mogen eten. Het is dan vervelend dat je hier geen rekening mee hebt gehouden en je straks ineens enkele scheve gezichten krijgt omdat ze op de dag zelf pas zien wat er allemaal bij de lunch is inbegrepen. Door het vooraf te vragen, zorg je dat iedereen kan genieten en de mensen met dieetwens iets anders kunnen krijgen.

Tot slot

Een compleet verzorgde lunch op je werk is natuurlijk een ontzettend leuke traktatie. Om het nou nog leuker te maken, is het verstandig om een gezamenlijke ruimte te reserveren, waar jullie met elkaar kunnen genieten van deze heerlijke lunch en ook even gezellig kunnen bijpraten. Nu is dit vaak in een groot bedrijf niet zo’n probleem, maar een klein bedrijf beschikt vaak niet over zoveel vergaderzalen. Is dit het geval, dan kun je natuurlijk altijd nog kijken of er een groot kantoor is waar jullie met z’n allen even kunnen zitten.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.