cadeautip

Cadeautip: een tegeltje met eigen foto of tekst

Vrouw By okt 24, 2022 No Comments

Ben je binnenkort jarig, dan is het natuurlijk super leuk om een cadeautje te krijgen. Toch blijft er niets zo bijzonders als een cadeau van je kinderen met een persoonlijke touch. Dit kan een cadeau zijn met foto, maar ook een tekst doet het bij de meeste ouders altijd ontzettend goed. Niet voor niets zien we daarom dus ook dat vooral rondom moederdag de populariteit van onder ander een tegeltje met foto ontzettend toeneemt, maar waar moet je nu allemaal op letten wanneer je hiervoor kiest? Om je een idee te geven, hebben wij een aantal tips voor je. Zo weet je namelijk zeker dat je slaagt en het een gegarandeerd succes wordt!

De juiste foto

Kies je voor een tegeltje met foto, dan wil je natuurlijk wel dat er een leuke foto op komt te staan. Niet alleen moet de foto leuk zijn, maar vaak ook voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo dient de foto een bepaalde afmeting en ook resolutie te hebben om ervoor te kunnen zorgen dat deze foto goed op een tegeltje kan worden gedrukt. Zorg er daarom dus ook voor dat je goed kijkt aan welke eisen je foto moet voldoen, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van de perfecte foto voor op het tegeltje. Je zult namelijk zien dat het effect fantastisch is en de reactie van degene wie het tegeltje ontvangt nog leuker is.

Bestel op tijd

Je wilt natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Zorg er daarom dus ook voor dat je je bestelling op tijd plaatst. Bij voorkeur minimaal een week voor de tijd. Een tegeltje laten bedrukken kost namelijk nu eenmaal tijd. Daarbij is het ook handig dat je enkele dagen van tevoren kunt zien hoe het is geworden, zodat je eventueel nog kunt schakelen op het moment dat het niet helemaal naar wens is. Wees dus verstandig en geef jezelf wat extra tijd en bestel het tegeltje op tijd. Het zou namelijk vervelend zijn dat je het tegeltje op de dag zelf binnen krijgt en er iets niet in orde blijkt te zijn.

Bedenk een leuke tekst

Je kunt natuurlijk kiezen voor een tegeltje met foto, maar ook met een leuke persoonlijke boodschap is heel goed mogelijk. Zorg er daarom dus ook voor dat je vast goed nadenkt over wat je eventueel op het tegeltje zou willen zetten. Heb je een bepaalde zin die je vaak zegt of een bepaalde quote die je aan die persoon doet denken? Het kan en mag allemaal. Je kunt er zelfs voor kiezen om een foto met tekst te combineren om het geheel nog meer kracht bij te zetten. Vooral voor moederdag zien we vaak dat er gekozen wordt voor een foto van de kinderen met een leuke persoonlijke lieve tekst. De kans dat een moeder hier niet van smelt, die is natuurlijk nagenoeg nul. Dus begin alvast met nadenken over een leuke tekst en zorg dat je een goede heldere foto hebt, zodat je direct aan de slag kunt met het ontwerpen van je eigen tegeltje.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.