seksspeeltjes

Seksspeeltjes steeds meer uit de taboesfeer?

Vrouw By feb 18, 2021 No Comments

Praten over seks: we doen het niet graag. Maar de verkoop van seksspeeltjes stijgt enorm. In 2020 was er nog sprake van een verkooppiek, al dan niet veroorzaakt door de coronapandemie. Als we het buiten niet gezellig kunnen maken en noodgedwongen binnen moeten blijven, dan kunnen we het onder de lakens extra gezellig maken, toch? Enfin, steeds meer mensen hebben dus een spannend speeltje in hun nachtkastje liggen. Er zijn ook ontzettend veel seksspeeltjes in allerlei variaties, soorten en kleuren in omloop. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, want zo is er voor iedereen wel een geschikt seksspeeltje te vinden. Maar hoe vind je een speeltje dat past bij jouw specifieke wensen? En, wat is er eigenlijk allemaal te koop dat je misschien niet eens kent? Wij leggen het in dit artikel uit!

Verschillende soorten seksspeeltjes

De mooiste ontwikkeling in de wereld van seksspeeltjes is dat er voortdurend nieuwe dingen worden uitgevonden, en dat mensen creatieve manieren bedenken om seksspeeltjes te gebruiken in hun (solo) seksleven. Seksspeeltjes zijn verkrijgbaar in alle vormen, maten en in allerlei verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een anaal dildo, vibrerende penisring, clitorale speeltjes en g-spot vibrators, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Dat bevestigt maar weer dat er niet alleen seksspeeltjes voor vaginale stimulatie op de markt zijn, maar ook spannende speeltjes voor anale en clitorale stimulatie.

Ook het aanbod seksspeeltjes voor mannen kent een stijgende trend. De Fleshlight kunstvagina is daar een mooi voorbeeld van. Wat door de Amerikaanse uitvinder ooit werd gezien als een oplossing om tijdens de zwangerschap van zijn vrouw toch aan zijn trekken te kunnen komen, is het speeltje inmiddels uitgegroeid tot het best verkochte seksspeeltje voor mannen wereldwijd. De beste man dacht namelijk dat het schadelijk voor de ongeboren baby kon zijn om seks te hebben met zijn vrouw tijdens de zwangerschap.

Een liefdevol verwencadeau

Seksspeeltjes zijn spannend en bovenal niks om je voor te schamen. Wil je jouw partner op een speciale manier verrassen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen om een spannend verwencadeau aan je partner te geven. Dit hoeft overigens niet direct een elegante vibrator te zijn, want je kunt ook kiezen voor een heerlijke massageolie. Mag het allemaal wat spannender? Dan kan je voor een spannende bondageset gaan. Zo vind je je inner Christian Grey of Anastasia Steelte zonder dat daar ook direct penetratie bij komt kijken.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.