zeeland

Overnachten direct op het strand van Zeeland

Vakantie & Uitjes By jun 10, 2022 No Comments

Ben jij toe aan wat frisse, Zeeuwse lucht in je longen? Kies dan eens voor een Vrouwenpolder strandhuisje, een vakantie direct op het mooie brede strand van Zeeland. De strandhuisjes op dit strand zijn een ideale uitvalsbasis voor een geweldige strandvakantie in eigen land, in een huisje dat van alle gemakken is voorzien en waar je heerlijk van het strand en de zee kunt genieten. Vanuit de strandhuisjes heb je direct uitzicht op de prachtige Noordzee, een uitzicht dat je het liefst zelf mee naar huis zou willen nemen.

Laat de vakantie op het strand van Zeeland maar beginnen

Een vakantie in een strandhuisje is een onvergetelijke ervaring. Zodra je bent ingecheckt kan de vakantie echt beginnen. De komende tijd kun je genieten van een fenomenaal uitzicht op het strand en de zee en maak jij de leukste dingen mee. Als je ’s ochtends wakker wordt ben je weer helemaal uitgerust na een heerlijk nachtje op het strand. Tijd voor het ontbijt, mét uitzicht op het strand natuurlijk. Na het ontbijt kun je ervoor kiezen om het dorp te gaan verkennen, kun je verschillende wandelingen en fietstochten maken of kun je een van de bezienswaardigheden in de omgeving van Vrouwenpolder bezoeken. Overdag kun je een bezoekje brengen aan de verschillende kustplaatsjes en strandpaviljoens.

 Een perfecte afsluiting van de dag

Ook ’s avonds valt er genoeg te beleven in en rondom Vrouwenpolder Zo kun je ervoor kiezen om in het strandhuisje te koken of lekker uit eten te gaan in Vrouwenpolder of een plaatsje in de buurt. Aan het einde van avond kijk je samen met een glaasje wijn in de hand naar de ondergaande zon waarna je geniet van een heerlijke nachtrust. Een vakantie in strandhuisjes Zeeland zit vol avontuur, waar je ook voor kiest!

Lees ook: populaire vakantiebestemmingen

​​Een strandhuisje huren kan het hele jaar door

Een strandhuisje huren aan het strand van Zeeland kan vrijwel het hele jaar. Voor een strandhuisje is het namelijk altijd mooi weer. Zo geniet je in de zomer van de zon, het warme zand onder je voeten en de verkoelende zee. In de herfst kun je de mooiste strandwandelingen maken en lekker van de frisse lucht in je longen genieten. Ook de lente is ideaal om een strandhuisje te huren. Dan geniet je al van de eerste warme lentestralen op je gezicht en pik je al snel wat lekkere zon uurtjes mee. Zelfs in de winter is een strandhuisje ideaal. Ga lekker uitwaaien tijdens een wandeling over het strand of geniet binnen in je privé huisje op het strand.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.