goedkope telefoonhoesjes

Mooie en betaalbare telefoonhoesjes zijn een must!

Vrouw By jun 13, 2019 No Comments

Telefoons zijn niet mee weg te denken uit dit tijdperk. Vrijwel iedereen om je heen heeft een mobiele telefoon. Zeer waarschijnlijk jijzelf, maar misschien hebben je kinderen ook al een telefoon. Bij een telefoon horen natuurlijk mooie en betaalbare telefoonhoesjes. Want zeg nu zelf, niemand is gek op teveel betalen. Een telefoonhoesje is niet alleen leuk en mooi, maar ook functioneel. Het beschermt je telefoon namelijk tegen val en stootschade. Op zoek naar een uniek hoesje die echt niet iedereen heeft? Ik heb de tip voor je!

Waarom gaan voor een uniek telefoonhoesje?

Je zou kunnen zeggen ik ga voor een standaard telefoonhoesje van een discount winkel. Kan natuurlijk. Maar laten we eerlijk zijn, telefoons zijn tegenwoordig niet meer alleen om mee te bellen. Een soort accessoire kun je het wel noemen. Het liefst natuurlijk passend bij onze tas of outfit. Een telefoon hoesje dat persoonlijk en uniek is. Voor veel mensen is voor het unieke en persoonlijke vlak belangrijk in de keuze voor het perfecte telefoonhoesje. Je herkent je telefoon uit duizenden en hoeft niet bang te zijn dat je je telefoon per ongeluk verwisseld met bijvoorbeeld je collega.

Unieke, mooie en goedkope hoesjes vind je hier:

Veel mensen denken dat wanneer je een telefoonhoesje laat ontwerpen je ontzettend veel geld kwijt bent. Dit is eigenlijk een broodje aap verhaal. Tegenwoordig kun je prachtige, unieke, betaalbare telefoonhoesjes laten maken bij Casimoda. Bij Casimoda vind je namelijk een ruim assortiment aan mooie, unieke en goedkope telefoonhoesjes. Casimoda richt zich zeker op dames die gek zijn op modieuze accessoires en de laatste trends volgen. Door zo’n tof telefoonhoesje upgrade je je telefoon automatisch naar ’the next level’.

Betaalbare telefoonhoesjes trends van het moment

Wat ik zo leuk vind is dat Casimoda echt inspringt op de trends van het moment op het gebied van betaalbare telefoonhoesjes. De volgende soorten telefoonhoesjes zijn helemaal hip and happening:

  • Marmer telefoonhoesjes. Deze hoesjes zijn een lust voor het oog. Ik vind ze niet alleen erg mooi, maar ook super stijlvol. Ze zijn in verschillende soorten ontwerpen en kleuren te verkrijgen.
  • Glitter telefoonhoesjes. Hoeveel glitter kun jij aan? Shine like a unicorn!
  • Best Friend telefoonhoesjes. Echt super tof! Van Sushi tot Koffie en donut. Een kek luipaardprintje of ga je voor de Blondie & Brownie? Heel leuk om cadeau te doen aan je beste vriendin, je moeder of misschien wel je dochter. Twinning is winning!
  • Personaliseren van een telefoonhoesje. Wil je graag een hoesje om je mobiel met een mooie foto omdat je zo’n mooie herinnering aan een moment hebt? Kan ook! Je ziet het steeds meer en ook ik heb zo’n hoesje voor om mijn telefoon. Oke, ik heb meerdere hoesjes, maar dit is er 1 van. Ik vind het namelijk leuk om nog wel eens te wisselen.
  • Een toffe print op je hoesje. Natuurlijk kun je ook gaan voor een toffe print op je hoesje. Een hoesje dat iets uitstraalt en toch stijl heeft. Ik vind onderstaande hoesjes bijvoorbeeld helemaal tof en het hoesje met de bloemen is toch echt wel een hoesje voor op mijn DIE-WIL-IK-NOG lijstje 😉

goedkope telefoonhoesjes

Heb jij een hoesje om je telefoon?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.