Vrouw

Mooi verzorgde nagels met de SensatioNail starter kit?

Mooi verzorgde nagels dat is iets wat ik belangrijk vind. Kleren maken de man toch? Nou nagels maken in dit geval de vrouw. Want wees eerlijk, je kan er nog net zo mooi gekleed uitzien, haren netjes en een mooi make-upje op, als je onverzorgde handen hebt met afgebladderde nagellak of vuil onder je nagels kan dat het plaatje toch wel wat verpesten.

Mooi verzorgde nagels zijn eyecatchers.

Wist je dat mensen snel naar je handen kijken? Ja dit is echt waar. Let zelf maar eens op, je kijkt best vaak naar de handen van een ander. Soms denk je; Hee! Wat een mooie nagellak heeft zij op, of wat een mooie nagels, zouden die echt zijn? Of juist dat je iemand ziet met onverzorgde handen en eigenlijk denkt; hmm niet zo fris…. Ik zelf vind mooie strakke nagels op en top vrouwelijk en mooie verzorgde handen en dus ook nagels zijn min om meer je visitekaartje.

Mooi verzorgde nagels kunnen je zelfvertrouwen een boost geven.

Heb je een mooi nieuw kapsel of je haar gewoon erg mooi gedaan, mooie kleren aan, die vette killerheels aan dan kan je zelfvertrouwen daar een ontzettende boost van krijgen. Met mooie verzorgde nagels is dat ook het geval. Hoe fijn is het om een complimentje daarover te krijgen? Ik heb het wel eens gehad dat mensen mijn nagels echt mooi vonden en vroegen of ze wel ‘echt’ waren omdat ze zo mooi lang en gelakt waren. Het draait eigenlijk gewoon om de goede verzorging.

Ook mijn nagels zijn weleens drama geweest.

Ook mijn nagels zijn wel meer dan eens geknapt of afgebladderd. En dan baal ik. Toen ik nog in de horeca werkte zat ik zo veel met mijn handen in het water om glazen te spoelen achter de bar dat mijn nagels dun en breekbaar werden.

Mama verwend zichzelf eens in plaats van de kinderen.

Ik beken, ik koop meer voor mijn kinderen dan voor mezelf. Nieuwe kleren kocht ik veel meer voordat ik kinderen had. Nu is het eerst voor de kindjes dan voor mama. Herkenbaar?

Nu Emma er bij is gekomen kom ik af en toe tijd tekort. Waar ik eerst lekker mijn nagels kon verzorgen als de kinderen in bed lagen ben ik nu druk met de verzorging van Emma, een flesjes hier een luier daar, in badje en eigenlijk ben ik aan het eind van de dag gewoon uitgeput. Mijn nagels zien er soms na 1 dag al niet meer uit, de lak bladdert af en daar houd ik niet van. Ik wil gewoon mooi verzorgde nagels hebben.

Mijn nagels waren niet net niet, nee ze waren helemaal niet top. Ik besloot bij bol.com een SensatioNail starter set te bestellen. Want hoewel ik veel aan mijn kinderen denk, ik het nu tijd vond om mezelf eens te verwennen.

Starter kit van SensatioNail voor mooi verzorgde nagels.

Met deze starter kit van Sensationail kan je kort gezegd je eigen gellak aanbrengen.

Wat beloofd het? :

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf thuis een perfecte gel manicure aan te brengen. Of je nu een beginneling of een professional bent op het gebied van nagels lakken, in 3 eenvoudige stappen ben jij met SensatioNail je eigen nagelstyliste. Makkelijk en snel aan te brengen, meteen droog, geen chipping, professioneel resultaat en jij hebt tot 2 weken plezier van je manicure! En met de vernieuwde 2x snellere LED-lamp van SensatioNail ben je nu nog sneller klaar met het aanbrengen van je manicure. In deze Starter Kit van SensatioNail zit alles om meteen van start te gaan. Primer, Base & Top Coat, Color Gel Polish, Cleanser, pluisvrije doekjes en natuurlijk de SensatioNail LED-lamp. Bron: Bol.com

Gisteravond had ik het rijk alleen.

Iedereen was weg, nou ja ik was alleen thuis met Emma. Merel en Bram waren uit logeren, Mark was trainen en toen Emma een slaapje deed installeerde ik mezelf aan de keukentafel en ging er eens goed voor zitten.

Bij de SensatioNail starter kit zit een uitgebreide omschrijving en een wat kleinere uitleg. Beide zijn eigenlijk prima. Ik las ze beide snel door en met alleen het kleine blaadje had ik het waarschijnlijk ook wel gered.

mooi verzorgde nagels

Je vijlt je nagels hoe je ze wil hebben, met het roze vijltje vijl je de bovenkant van je nagels om vuil weg te halen, zodat de gel goed blijft zitten. Dan maak je de nagels schoon met de Gel Cleanser en vervolgens breng je de Gel Primer aan en laat deze aan de lucht drogen. Dit is overigens zo gedaan.

Dan kan je beginnen met de Gel Base & Top Coat. Dit breng je niet al te dik aan, zorgt dat je de nagelriemen niet raakt en doet je hand 15 seconden onder de UV lamp. Die knippert na 15 seconden dus je hoeft geen stopwatch te gebruiken of iets dergelijks….

Heb je dit bij beide handen gedaan dan doe je hetzelfde met de Color Gel Polish maar dan 30 seconden en daarna nog een keer de Gel & Top Base Coat voor 15 seconden.

Vervolgens gebruik je de Gel Cleanser met de pluisvrije doekjes om het iets wat  ‘plakkerige’ laagje te verwijderen.

Is het zo makkelijk als dat het klinkt?

Oke het klinkt heel snel en heel makkelijk.

Het is makkelijk, dit kan denk ik iedereen wel. Eigenlijk is het gewoon hetzelfde als je nagels met normale nagellak lakken alleen met iets meer stappen. En daardoor is het iets minder snel. Het voordeel is dan wel dat het niet nog weer hoeft uit te harden na de laatste stap en je dus niet je nagels zou beschadigen. Ja dit heb ik even getest haha!

De nagellak beloofd ongeveer 2 weken mooi te blijven zitten, hier kan ik dus helaas nog geen antwoord op geven omdat ik het gister heb aangebracht. Maar voor nu zit het er nog prachtig glanzend op en ben ik tevreden. Waar ik normaal met sommige soorten nagellak al stukjes verloren zou zijn zit dit er nog op en top op. Ik heb mooi verzorgde nagels die mooi glanzen.

Mooi Verzorgde nagels
Kreeg het niet erg goed op de foto, maar het ziet er echt mooi en glazend uit. De kleur is raspberry wine.

Ook voelen mijn nagels een stukje sterker aan, dit komt doordat de gel nagellak uitgehard is en het voelt eigenlijk wel erg prettig aan. De starter kit kun je hier vinden.

Mocht je het apart willen aanschaffen van een ander merk dan zou je de uv lamp ook apart kunnen bestellen en de lak zelf halen van een ander merk.

Ik ben benieuwd hoe het zich gaat houden maar voor nu ben ik tevreden.

Wat denk jij?

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

53 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.