Telefoonhoesje Samsung zelf ontwerpen – Review

Vrouw By okt 30, 2017 41 Comments

Telefoonhoesje ontwerpen? Ik heb het gedaan! Voor mijn telefoon mocht ik een telefoonhoesje Samsung Galaxy S6 ontwerpen. Een tijdje geleden kreeg ik in de mailbox van Meer met mama een mailtje voor een samenwerking van een website waar je leuke en hippe telefoonhoesjes bestellen kunt. Ook kan je zelf een hoesje ontwerpen. Hoe leuk is dat?

Variatie met een telefoonhoesje.

Ik probeer altijd zuinig te zijn met mijn telefoon door er een hoesje om te doen. Ik vind het ook leuk om te variëren. Mijn vorige hoesje kocht ik bij de Action en die is na twee maand wel aan vervanging toe. Dat ik dus een hoesje kon ontwerpen was helemaal leuk. Want ja in de winkel haal je niet een hoesje wat je zelf ontwerpen kan.

hoesje telefoon

Telefoonhoesje Samsung.

Aangezien ik een Samsung Galaxy S6 heb vond ik het wel handig om dan ook een Samsung hoesje  te bestellen. Er is ontzettend veel keuze voor de Samsung S6 maar ook voor alle andere telefoons zoals een LG of Iphone . Mijn vorige hoesje was een walletcase maar eigenlijk beviel me dat toch niet zo goed. Aangezien ik kleine handjes heb ligt een wat dunner hoesje net iets fijner in mijn hand.

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen.

Ik besloot dus om zelf een hoesje te ontwerpen voor mijn telefoon.  Een Samsung hoesje ontwerpen kan met verschillende hoesjes en materialen zoals: hardcases, softcases of zelfs flipcases of wallet cases. Deze keer koos ik voor een softcase hoesje. Deze had ik nog niet eerder om mijn telefoon gehad en wou ik graag uitproberen.

Het is eigenlijk echt heel erg simpel om zelf een hoesje te ontwerpen. Je selecteert de telefoon die je in gebruik hebt (in mijn geval dus een telefoonhoesje Samsung Galaxy S6), je kiest het soort hoesje en upload dan de foto in de ontwerpmodule die jij op je hoesje hebben wilt. Het ontwerp kun je zelf helemaal naar wens maken met bijvoorbeeld een tekst, een logo of een foto.

samsung hoesje ontwerpen

Aangezien wij erg mooie foto’s van Emma hebben laten maken in de eerste maand dat ze geboren is vond ik het wel erg leuk om daar een foto van te gebruiken.

Het gebruik van het telefoonhoesje Samsung softcase.

Ik kende dit soort hoesjes eigenlijk niet, nou ja kende… Ik had er zelf nog geen in gebruik gehad. Daarom vond ik ook dat ik deze een keer moest proberen. Zoals gezegd wou ik een keer wat anders dan een walletcase want die ligt eigenlijk niet heel prettig in mijn kleine hand. En aangezien mijn telefoon ook niet de kleinste is kan dat nog wel eens onhandig zijn.

samsung hoesje

Het softcase hoesje is eigenlijk heel erg makkelijk in gebruik. Het is erg simpel om het om je telefoon te doen en het er weer af te halen. Waar ik met hardere hoesjes wel eens moeite heb ging dit eigenlijk heel erg vlot. En je beschadigd de telefoon ook niet.

 

Mijn mening over het telefoonhoesje.

Ik heb juist voor dit soort hoesje gekozen omdat ik dit soort hoesjes nog niet eerder gebruikt had. Ik vind het eigenlijk een erg prettig hoesje. Het is makkelijk aan te brengen en ook makkelijk van je telefoon te verwijderen. Een groot voordeel vind ik ook dat het hoesje op de achterkant van de telefoon wat stroever is. Je ziet dit niet, maar je voelt het wel waardoor je meer grip hebt op je telefoon. Ik heb namelijk wel eens gehad bij hoesjes met een gladdere achterkant dat ik het toch wel redelijk snel liet vallen. En dat is me nu naar toch een aantal dagen gebruiken niet gebeurd. Erg fijn vind ik dat persoonlijk.

samsung hoesje

Ook vind ik dit een leuke cadeautip, soms weet je gewoon niet wat je voor iemand kopen moet. Op zich vind ik dit een erg leuk cadeau voor met bijvoorbeeld sinterklaas. Hoe leuk zou het zijn om bijvoorbeeld oma te verrassen met een hoesje met haar kleinkinderen er op. Het is gewoon erg leuk dat je zelf een ontwerp kunt kiezen wat jij wilt en kunt uploaden.

telefoonhoesje samsung

Heb jij een hoesje om je telefoon? En zou jij een hoesje zelf willen ontwerpen?

 

 

 

 

 • In dit artikel komen verkregen en of gesponsorde producten voor om te reviewen voor een blogpost. Dit betekend niet dat de mening van www.meermetmama.nl beïnvloed zal worden. Ook durft www.meermetmama.nl opbouwende kritiek te geven  en/of te vertellen waarom een product juist wel of niet in de smaak valt.

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

41 Comments

 1. Debbythechocoholic schreef:

  Ik gebruik altijd een hoesje, maar nooit een gepersonaliseerde. Vind het wel leuk, maar ik zou teveel hoesjes willen personaliseren vrees ik ?

 2. Marion schreef:

  Ik heb een gewoon hoesje om mijn telefoon. zo eentje waarin je ook een paar pasjes kwijt kunt. Ik vind jou gepersonaliseerde hoesje erg leuk.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ja, ik gebruik absoluut een hoesje. Echt voor de bescherming van mijn iPhone. Zelf ontwerpen vind ik leuk.

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb zelf vorige week ook een hoesje ontworpen! Omdat ik een prijs had gewonnen bij Batboy. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat : )

 5. Dhini schreef:

  Wat mooi persoonlijk hoesje. Ik gebruik wallet hoesje

 6. Els schreef:

  Ik heb net voor de eerste keer een teelfoonhoesje aangeschaft
  zo een zacht hoesje, ja, besteld online.
  een telefoon is uitermate functioneel, dat hoesje dus ook
  Ik denk persoonlijk niet dat er geld aan zou kunnn geven om er dan een foto of zo op te laten drukken, maar dat is persoonlijk! 😉

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Ik herken trouwens dat de kwaliteit van de hoesjes van de Action vrij slecht is. Mijn jongste zoon had er daar ook eentje van en die viel vrij snel uit elkaar…

 8. Danella schreef:

  Wat leuk dat je die zelf kon ontwerpen!

 9. Wanda schreef:

  Ik heb gewoon een standaard zwart leren hoesje, deze is inmiddels wel aan vervanging toe dus misschien is dit wel een leuk idee.

 10. MC Kleuver schreef:

  Ik hoesje zelf ontwerpen zou erg leuk zijn. Het nadeel vind ik echter dat ik het vrij moeilijk is voor bepaalde modellen. Voor nu gebruik ik het hoesje dat ik heb.

 11. Marsha schreef:

  Wat een super leuke foto heb je genomen voor het hoesje!

 12. Girls-Things schreef:

  Wat leuk! Je hebt echt een heel leuk hoesje ontworpen met die foto. Erg leuk en persoonlijk.

 13. Natalie schreef:

  Mooie foto heb je gekozen, zo maak je het lekker persoonlijk! Ik vind een softcase meestal het prettigst omdat het zowat meegeeft!

 14. Susan schreef:

  Wat een mooie foto, ten eerste. Leuk hoesje ook, die van mij is ondertussen ook wel aan vervanging toe eigenlijk.

 15. Nathalie - Volgmama schreef:

  Oh wat leuk! Ik vind dat ook een hele mooie foto van jullie.

 16. Cassandra schreef:

  Leuk idee, maar ik ga veel op werk gesprekken en dan heb ik liever een basic hoesje dan een gezinsfoto haha. Met logo zou ook wel tof zijn

 17. Merel schreef:

  Vind hem heel leuk geworden. Mooie foto van jullie samen!

 18. Linda schreef:

  Mooi hoesje! Ik shop alleen flexibele hoesjes, ik vind hardcase niet fijn. Deze is wel echt leuk met die foto!

 19. marjolein schreef:

  Wat heb je een prachtige foto uitgekozen. Grappig dat je ervoor het zelfde hoesje hebt als ik heb Mooi geworden

 20. Sarah schreef:

  Softcase hoesjes zijn mijn grote favorieten. Zo makkelijk! En inderdaad echt wel de ideale cadeautip om zo’n cover zelf te ontwerpen voor iemand. Hele mooie foto heb je trouwens ook uitgekozen. Zo lief!

 21. Evelyne schreef:

  Heel leuk hoe je hoesjes kunt personaliseren. Ik zag nog nooit dit soort hoesje en vind dit best interessant, hoewel ik liever een flipflap (of hoe je het ook mag noemen) heb omdat je er dingen in kwijt kunt.

 22. Jamey schreef:

  Wat een leuk hoesje zeg! Ik wil dat ook laten doen als ons dochtertje geboren is!!

 23. sherry schreef:

  Dat lijkt me ook best een prettig hoesje. Mooie eindresultaat.

 24. Bianca schreef:

  Wat een leuk hoesje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze meestal zo goedkoop mogelijk ergens bestel x

 25. Dafne schreef:

  Wat een ontzettend mooi hoesje. Het maakt je telefoon zo heel persoonlijk en bijzonder.

 26. Verena schreef:

  Wat een mooie foto! Ik heb zelf ook eens zo’n hoesje laten maken, echt heel leuk!

 27. vans sale schreef:

  Prima werk.

 28. esther perfors schreef:

  Leuk hoesje en prachtige foto! Ik heb een leren hoesje om mijn telefoon met vakjes voor mijn pasjes.

 29. Layla schreef:

  Wat een leuk hoesje! Veel plezier er mee! En wat een lief dochtertje heb je

 30. Renata schreef:

  Wat leuk zeg een eigen hoesje ontwerpen – ben zelf zeer creatief zou ook wat voor mij zijn 🙂

 31. Fleur schreef:

  Ik heb zeker een hoesje om mijn telefoon, handig voor mijn pasjes en tegen beschadigen. Ik ben zo blij met mijn hoesje dat ik al 2x dezelfde heb bestelt en sta op het punt hem nog een keer te bestellen (ivm slijtage)

 32. Luuk schreef:

  Niet zo mijn ding telefoonhoesjes. Ik gebruik ze niet. Blog is leuk geschreven

 33. Helena schreef:

  Ik heb een doorzichtig hoesje om mijn samsung, maar daar zie je wel alle vette vingers op. Niet ideaal. Dit is wel leuk om het helemaal van jezelf te maken.

 34. Diana schreef:

  Als eerste leuk hoesje. Zelf hou ik het altijd bij mij doorzichtige hoesje omdat mijn iPhone roze is 🙂 en ik dit zo mooi vind. Heel, heel soms heb ik er eentje met een printje.

 35. Judith schreef:

  Heel leuk, ik wil er een met mijn logo

 36. sabine schreef:

  Mooi hoesje en dan leuk dat het zelf ontworpen is. Ik heb er een van ideal of sweden, ben ik ook blij mee!

 37. Ellen schreef:

  Gepersonaliseerde hoesjes zijn echt zo tof! Leuk die foto van jullie!

 38. Eke schreef:

  Leuk hoesje heb je gemaakt! Ik bestel zelf graag hoesjes op AliExpress, ik ben bang dat ik er nu een stuk of 15 heb, haha

 39. MamaPlaneet schreef:

  Mijn moeder zou hier heel blij van worden. Met een foto van alle kleindochters. Super leuke tip dit.

 40. Eline schreef:

  Wat mooi om je hoesje zo te personaliseren! Helaas gebruik ik liefst een hoesje met een flap. Ik denk dat je deze jammer genoeg niet kan personaliseren.

 41. mieke | mieksmind schreef:

  leuk om zo je eigen hoesje te ontwerpen, dat zou ik ook nog wel eens willen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.