telefoon abonnement
Vrouw

Telefoonhoesje Samsung zelf ontwerpen – Review

Telefoonhoesje ontwerpen? Ik heb het gedaan! Voor mijn telefoon mocht ik een telefoonhoesje Samsung Galaxy S6 ontwerpen. Een tijdje geleden kreeg ik in de mailbox van Meer met mama een mailtje voor een samenwerking van een website waar je leuke en hippe telefoonhoesjes bestellen kunt. Ook kan je zelf een hoesje ontwerpen. Hoe leuk is dat?

Variatie met een telefoonhoesje.

Ik probeer altijd zuinig te zijn met mijn telefoon door er een hoesje om te doen. Ik vind het ook leuk om te variëren. Mijn vorige hoesje kocht ik bij de Action en die is na twee maand wel aan vervanging toe. Dat ik dus een hoesje kon ontwerpen was helemaal leuk. Want ja in de winkel haal je niet een hoesje wat je zelf ontwerpen kan.

hoesje telefoon

Telefoonhoesje Samsung.

Aangezien ik een Samsung Galaxy S6 heb vond ik het wel handig om dan ook een Samsung hoesje  te bestellen. Er is ontzettend veel keuze voor de Samsung S6 maar ook voor alle andere telefoons zoals een LG of Iphone . Mijn vorige hoesje was een walletcase maar eigenlijk beviel me dat toch niet zo goed. Aangezien ik kleine handjes heb ligt een wat dunner hoesje net iets fijner in mijn hand.

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen.

Ik besloot dus om zelf een hoesje te ontwerpen voor mijn telefoon.  Een Samsung hoesje ontwerpen kan met verschillende hoesjes en materialen zoals: hardcases, softcases of zelfs flipcases of wallet cases. Deze keer koos ik voor een softcase hoesje. Deze had ik nog niet eerder om mijn telefoon gehad en wou ik graag uitproberen.

Het is eigenlijk echt heel erg simpel om zelf een hoesje te ontwerpen. Je selecteert de telefoon die je in gebruik hebt (in mijn geval dus een telefoonhoesje Samsung Galaxy S6), je kiest het soort hoesje en upload dan de foto in de ontwerpmodule die jij op je hoesje hebben wilt. Het ontwerp kun je zelf helemaal naar wens maken met bijvoorbeeld een tekst, een logo of een foto.

samsung hoesje ontwerpen

Aangezien wij erg mooie foto’s van Emma hebben laten maken in de eerste maand dat ze geboren is vond ik het wel erg leuk om daar een foto van te gebruiken.

Het gebruik van het telefoonhoesje Samsung softcase.

Ik kende dit soort hoesjes eigenlijk niet, nou ja kende… Ik had er zelf nog geen in gebruik gehad. Daarom vond ik ook dat ik deze een keer moest proberen. Zoals gezegd wou ik een keer wat anders dan een walletcase want die ligt eigenlijk niet heel prettig in mijn kleine hand. En aangezien mijn telefoon ook niet de kleinste is kan dat nog wel eens onhandig zijn.

samsung hoesje

Het softcase hoesje is eigenlijk heel erg makkelijk in gebruik. Het is erg simpel om het om je telefoon te doen en het er weer af te halen. Waar ik met hardere hoesjes wel eens moeite heb ging dit eigenlijk heel erg vlot. En je beschadigd de telefoon ook niet.

 

Mijn mening over het telefoonhoesje.

Ik heb juist voor dit soort hoesje gekozen omdat ik dit soort hoesjes nog niet eerder gebruikt had. Ik vind het eigenlijk een erg prettig hoesje. Het is makkelijk aan te brengen en ook makkelijk van je telefoon te verwijderen. Een groot voordeel vind ik ook dat het hoesje op de achterkant van de telefoon wat stroever is. Je ziet dit niet, maar je voelt het wel waardoor je meer grip hebt op je telefoon. Ik heb namelijk wel eens gehad bij hoesjes met een gladdere achterkant dat ik het toch wel redelijk snel liet vallen. En dat is me nu naar toch een aantal dagen gebruiken niet gebeurd. Erg fijn vind ik dat persoonlijk.

samsung hoesje

Ook vind ik dit een leuke cadeautip, soms weet je gewoon niet wat je voor iemand kopen moet. Op zich vind ik dit een erg leuk cadeau voor met bijvoorbeeld sinterklaas. Hoe leuk zou het zijn om bijvoorbeeld oma te verrassen met een hoesje met haar kleinkinderen er op. Het is gewoon erg leuk dat je zelf een ontwerp kunt kiezen wat jij wilt en kunt uploaden.

telefoonhoesje samsung

Heb jij een hoesje om je telefoon? En zou jij een hoesje zelf willen ontwerpen?

 

 

 

 

  • In dit artikel komen verkregen en of gesponsorde producten voor om te reviewen voor een blogpost. Dit betekend niet dat de mening van www.meermetmama.nl beïnvloed zal worden. Ook durft www.meermetmama.nl opbouwende kritiek te geven  en/of te vertellen waarom een product juist wel of niet in de smaak valt.

 

 

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

44 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.