graveerbare sieraden

Moederdag tip: Graveerbare sieraden!

Vrouw By apr 16, 2020 No Comments

In deze buitengewone tijden gaan veel dingen niet door, maar met Moederdag willen we moeders natuurlijk wel graag in het zonnetje zetten. Heb jij al eens aan graveerbare sieraden gedacht? Wij als dochter willen deze dag speciaal maken voor onze moeders en schoonmoeders, maar ook voor ons en onze kinderen is het een speciale dag. Bijna ieder vrouw is dol op het krijgen van sieraden, ik in ieder geval wel. Sieraden maken het plaatje net even af, maar met een mooie gegraveerde armband of gegraveerde ketting is het sieraad meteen speciaal, uniek en je draagt het bij je. Juist daarom is dit een een moederdag cadeau waar iedere moeder blij van zal worden.

Moederdag 2020

Dit jaar zal Moederdag voor velen niet zijn hoe het normaal gesproken is. Met de kinderen op visite bij opa en oma zit er in veel gevallen niet in. Hoe je deze dag invult zal waarschijnlijk anders dan anders zijn, maar er zijn genoeg creatieve oplossingen om het moederdag cadeau aan te leveren. Je kunt het cadeautje laten bezorgen, afgeven bij de deur met gepaste afstand, maar ook zijn er natuurlijk tal van andere creatieve manieren.

Graveerbare sieraden als moederdagcadeau

Sieraden zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Ga je voor minimalistisch of juist grote opvallende sieraden? De keuze is reuze. Goud, zilver of rosé goud zijn op dit moment helemaal in. Toch ga ik zelf liever voor goud of zilver omdat dit tijdloos is en blijft. Een mix van zilver en goud kan tegenwoordig ook helemaal in. En nogmaals, met moederdag zijn graveerbare sieraden dan toch wel een echte tip.

gegraveerde ketting

Zo ben ik ontzettend blij met mijn gegraveerde ketting, maar ook met mijn twee gegraveerde armbanden. De ketting is een eyecatcher en valt goed op, de armbanden zijn meer integer, maar zeker niet de minsten. Eenvoudig, minimalistisch, maar zeer dierbaar. Ze zijn, net zoals de ketting, bij iedere outfit te matchen en gaan dan ook eigenlijk niet af.

Meerdere kettingen of hangers

Je zult de trend vast kennen: het dragen van meerdere kettingen of het matchen van meerdere hangers aan kettingen. Dit kan prima gecombineerd worden met een hanger die gegraveerd is. Zoals je bij mijn ketting hieronder ziet waarbij de voorletters van de namen van mijn kindjes ingegraveerd zijn:

graveerbare sieraden

Ook zo’n mooie gegraveerde ketting of armband om je moeder mee te verrassen? Je vindt ze bij Finaste

gegraveerde ketting

Lees ook: Vaderdag, Moederdag en de keerzijde van deze dagen

Ondanks deze bizarre tijden hoop ik dat jij en je familie het goed maken.

Let een beetje op elkaar, blijf veilig en heb lief! ♥

 

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.