moederdag

Leuke moederdag cadeaus!

Vrouw By mrt 25, 2020 No Comments

Wil jij moederdag dit jaar bijzonder maken door een cadeau te geven met een persoonlijke boodschap? Er zijn super veel leuke kleinigheden die je kunt kopen om je moeder blij mee te maken. Nu wil je kiezen voor een origineel cadeau waar je een persoonlijke boodschap mee kunt overbrengen, misschien nog wel wat meer in deze vreemde tijd. In dit artikel lees je hoe cadeaus nog leuker kunt maken!

Trendy tas

Wil je voor een duurder cadeau gaan waarvan je zeker weet dat je moeder hier lang plezier mee zal hebben? Kijk een naar de collectie van Castelijn en Beerens. Kies een mooie, stijlvolle tas uit van hoge kwaliteit wat bestaat uit verschillende maten en kleuren. Schrijf een kaart met een mooi verhaal waarom je deze tas hebt uitgekozen, waarom deze tas je aan je moeder doet denken en deel wat outfit inspiratie waarmee ze de tas kan combineren.

Accessoires in huis

Bij een moederdag cadeau denk je niet snel aan decoratie en accessoires voor in huis. Het is belangrijk dat er een fijne, warme sfeer is in huis en je kunt je moeder verrassen door nieuwe spullen te kopen die ze in de slaap- of woonkamer kan plaatsen. Denk hierbij aan een grote, groene plant of een mooie spiegel waar je een deken half overheen hangt. Alle kleine details tellen mee. Heb je in je eigen kamer of huis een item waar je super blij mee bent? Combineer dit met de spullen die je voor je moeder wilt kopen en laat haar weten dat je het zelf ook hebt. Zo kun je weer van elkaar inspiratie opdoen voor het leuk aankleden van bijvoorbeeld meubels.

Weekend met zijn tweetjes

Er zijn vast een hoop bestemmingen waar je moeder of jij nog niet geweest zijn. Online kun je een hoop deals vinden voor zowel vlieg- als treintickets. Je kunt een lang weekend inplannen om samen naar bijvoorbeeld Londen of Parijs te gaan. Maak een powerpoint waarin je deelt hoe je de dagen hebt ingepland en welke bezienswaardigheden jullie gaan bezoeken. Deel daarnaast een lijst met alle lunch- en dinerrestaurants waarvan je weet dat je moeder dit lekker zal vinden.

Ook leuk: Waarom iedere zwangere vrouw een moederdagcadeau verdient

Ook daar kun je een planning voor maken zodat jullie samen kunnen uitkiezen wat jullie gaan eten en wanneer. Een tip hiervoor is om het menu en de Instagram feeds van elk restaurant gelijk te delen. Je krijgt zo een beter beeld van het restaurant en van de gerechten die een restaurant serveert.

Hopelijk heb je inspiratie op kunnen doen en kan je je moeder verrassen met een mooi cadeau!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.