Leuke moeder en zoon activiteiten voor quality time samen!

Mama & Kinderen By aug 15, 2018 1 Comment

Natuurlijk is het erg leuk om dingen met het gezin te doen. Onze kindjes kunnen zich er uren en dagen op verheugen. Maar een keer alleen iets doen met je dochter of zoon is natuurlijk ook erg leuk om te doen! Even quility time en geen broertjes of zusjes die om zich heen. Vandaag deel ik leuke tips voor een dagje quility time tussen moeder en zoon.

Natuurspeeltuin

In de natuurspeeltuin kan je zoon zich helemaal uitleven! Samen op onderzoek uit en lekker ravotten. Maak een mooie hut en ga op avontuur uit!

moeder en zoon

Naar de bioscoop

De bioscoop is altijd leuk als het weer wat minder is, en een leuk uitje voor moeder en zoon. Gezellig samen een filmpje pakken, wat lekkers er bij en genieten van het momentje samen zijn.

Pretpark

Ga samen naar een pretpark. Pretparken hoeven echt niet duur te zijn, kijk eens op vakantieveilingen.nl of ga naar Dinoland! Echt een aanrader voor jongens! Lees hier onze review.

dinoland

Dagje strand

Een dagje weg is leuk, maar ga je naar het strand en woon je niet in de buurt? Plak er dan een overnachting aan vast! Erg leuk en o zo speciaal voor je kleine man! Je kunt er zandkastelen maken, schelpen zoeken, lekker in het water spetteren, vliegeren en noem maar op. Genoeg dingen om te doen als moeder en zoon! En dat kan natuurlijk ook prima in de herfst!

Lekker bouwen

Heb je het rijk alleen met je kleine grote man? Maak er dan een bouwdag van. Tover alle lego, duplo of blokken tevoorschijn en maak samen de mooiste creaties.

Hutten maken

Hutten en kinderen zijn 1 groot feest. Dit kan buiten, maar ook zeker binnen als het weer even niet zo mooi is. Gebruik dan bijvoorbeeld lakens, dekens en maak een heel tentenkamp. Matrasje er in en je zoon kan heerlijk slapen in zijn hut of tent.

Moeder en zoon maken pizza’s

Mijn kindjes zijn er gek op, het maken is misschien nog wel leuker dan het eten. Laat hem een pizza creëren naar eigen keuze! Als de pizza eenmaal in de oven zit dek je samen de tafel. Gezellig! En daarna lekker samen eten!

moeder en zoon

Heb jij nog leuke aanvullende tips? Deel ze dan in de reacties onder deze blog!

 

Lees ook: Herfst musthaves voor je kind! of 7x het leukste buitenspeelgoed voor peuters en kleuters!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. kevin schreef:

    Leuk! Zeker het (lego) bouwen en hutten maken valt hier in de smaakt voor de vader en zoon activiteiten :)!
    voor de mannelijke lezers :

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.