Dinoland review. Een dagje quality time met oma!

Vakantie & Uitjes By aug 12, 2018 1 Comment

Wanneer je kind helemaal gek is van dino’s wil je natuurlijk ook een keer naar Dinoland, zo ook Bram. Bram had een dagje quality time met oma en samen bezochten ze Dinoland in Zwolle. Hoe het was? Dat lees je hier!

Quality time met oma

Onze kinderen zijn stuk voor stuk dol op de opa’s en oma’s en andersom is dat niets minder. Wekelijks gaan ze een keer bij de opa’s en oma’s spelen en ze logeren er ook met enige regelmaat. In de vakantie natuurlijk helemaal. Bram geniet het meest als hij alleen, dus zonder zusjes bij opa en oma mag spelen. Afgelopen vrijdag nam oma Bram een dagje mee naar Dinoland. Oma helemaal alleen voor jezelf hebben is iets wat Bram erg fijn vindt, hij heeft dan alle aandacht van en voor oma.dinoland

De dag van zijn leven?

Of Bram het leuk vond? Leuk is niet helemaal het goede woord. Bram vond het fantastisch! Hij heeft de dag van zijn leven gehad. Hij raakt niet uitgepraat over de dino’s, de dingen die hij gedaan heeft en hoe gezellig het was met oma.

dinoland

Hij heeft tussen de dino’s gelopen, geknutseld, lekker gespeeld, geknuffeld met een echte dino en vooral erg genoten met oma. In de tussentijd had hij nog net tijd voor een broodje en een ijsje.

Dinoland Zwolle

In Dinoland Zwolle kan je kind zich echt prima vermaken, er is ontzettend veel te zien en te doen. Zo kun je meer dan 100 verschillende soorten dino’s bekijken, is er een T-Rex expeditie, zijn er ook speeltuinen en kan je kind een echte paleontoloog zijn in het paleolab waar je kind goud kan zoeken, fossielen kan zeven,  en ook dino’s kleien en edelstenen zoeken zijn dingen die je in het paleolab in Dinoland Zwolle kunt doen.

Bram zijn ervaringen:

Bram, hoe vond je het in Dinoland met oma? Bram: Mama het was super cool! Er waren heeeeeel veel dino’s, ik heb gekleid, in de speeltuin gespeeld, op dino’s gezeten en het was heel gezellig met oma. Zullen wij ook een keer gaan? Deze vakantie!?!

dinoland

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Maddy schreef:

    Doen! Wij gaan ook nog een keer deze vakantie!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.