kunstplanten in huis

Kunstplanten in huis: niet gek, helemaal kek!

Huis & Tuin By nov 27, 2020 No Comments

Groen in huis, ik ben er gek op. Planten zorgen voor een speels en stijlvol effect in iedere kamer. Daarnaast is het ook wel een must om enkele groene vrienden in huis te hebben. Helaas is de verzorging van planten niet voor iedereen weggelegd. Maar hé, dat is oke!  Dan zijn kunstplanten in huis namelijk de oplossing.

Bron: Maxifleur

Een aantal jaar geleden waren kunstplanten in huis een absolute no-go voor mij. Waarom? Omdat ik verzot ben op echte planten en omdat een aantal jaar geleden kunstplanten ook echt nep waren. Natuurlijk heb je kunstplanten en kunstplanten, maar de kunstplanten van Maxifleur zien er zo ontzettend echt uit dat je ze bijna niet van echt onderscheidt.

Realistische kunstplanten in huis

Jaren geleden zagen kunstplanten er ontzettend nep uit, maar gelukkig is dit al een hele tijd niet meer het geval. Tegenwoordig worden de kunstplanten zo perfectionistisch gemaakt dat ze er heel realistisch uitzien. Zelf vind ik Varens ontzettend mooie planten, wij hebben ze in de tuin staan. Maar ook in huis zijn dit echte eyecatchers. Deze prachtige kunstvaren van Maxifleur staat in ieder geval op mijn verlanglijstje!

kunstplanten in huis

Bron: Maxifleur

Kunstplanten in huis zijn eigenlijk voor iedere ruimte een mooie toevoeging. Je kunt ze zelfs in ruimtes zetten waar een echte plant het niet snel zal overleven. Denk aan de badkamer, vaak is dit plekje te vochtig voor echte planten. Daarentegen blijft een echte nepperd hier jarenlang shinen en zijn ze ook nog eens ontzettend kindvriendelijk in de badkamer.

Bron: Maxifleur

Hoe shop je de perfecte kunstplant?

Op zoek naar een kunstplant in huis? Dan doe je er goed aan om goed op het uiterlijk van de bladeren te letten. Bedenk eerst welke plant jij als kunstplant in huis wilt hebben. Begin je bij één plant, of moeten het  meerdere planten zijn? Ga je voor een klein plantje in de vensterbank of voor grotere kunstpalmen die voor een mooie tropische sfeer zorgen? Daarnaast is een kunstplant ook een blikvanger en verdient het dus een mooie bloempot of mand.

 

kunstplanten in huis

Bron: Maxifleur

Durf te investeren in kunstplanten

Kunstplanten zijn te verkrijgen voor ieder budget, maar dat wil niet zeggen dat iedere kunstplant even mooi is. Ik zou je de tip willen geven om niet voor de eerste de beste goedkoopste optie te gaan. Leg liever geld bij om een kwalitatief goede en mooi natuurlijk uitziende kunstplant te kopen. Ben jij op zoek naar een mooie kunstplant?  Kunstplanten kopen doe je bij Maxifleur Kunstplanten want daar vind je topkwaliteit!

Bron: Maxifleur

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.