jezelf trakteren

Jezelf lekker trakteren? Zo doe je dat!

Vrouw By jan 19, 2022 No Comments

Af en toe mag je jezelf best wel verwennen met een fijn cadeau, uitje of bezigheid. Veel vrouwen (en voornamelijk moeders!) zetten het gezin op de eerste plek en vergeten vervolgens dat er ook nog best ruimte voor henzelf mag zijn. Het is dus tijd dat je iets meer aandacht aan jezelf gaat besteden, jezelf te trakteren, maar waar begin je dan? We geven je graag een paar suggesties, misschien zit er wel wat leuks voor je tussen.

Geef jezelf een cadeautje

Af en toe mag je jezelf best een cadeautje geven, dat hoeft niemand per se voor jou te doen. Houd je bijvoorbeeld van gouden sieraden, of meer van zilveren sieraden? Of is er nog een boek wat je al een tijdje wilt lezen? Of zou je graag een mooie bos bloemen op de keukentafel willen hebben? Koop het gewoon! Eens in de zoveel tijd mag je jezelf verwennen met een spontane aankoop, puur omdat je het verdient. Zo hoef je niet steeds hints aan je partner te geven, want je koopt het gewoon lekker voor jezelf.

Plan wat me-time in om jezelf te trakteren

De drukte en stress van werk en het gezinsleven kan best wel eens veel van je vragen. Soms heb je gewoon even wat tijd voor jezelf nodig en dan kun je heerlijk wat me-time inplannen. Zorg dat je bijvoorbeeld een middag vrijhoudt en in deze tijd allerlei dingen doet die je leuk vindt. Ga bijvoorbeeld lekker in bad met een maskertje, bak een heerlijke taart of kruip op de bank met een goed boek. Je zal zien dat je na deze paar uur weer helemaal opgeladen bent.

Boek een paar nachtjes weg

Als je graag wat tijd voor jezelf wilt en dat thuis moeilijk is vanwege de drukte, kun je altijd een paar nachtjes weg boeken voor jezelf. Misschien kun je hier zelfs een jaarlijkse traditie van maken, waarbij jij er even twee of drie nachtjes tussenuit gaat. Je kunt dan lekker een hotel boeken in een mooie stad, uit eten gaan en genieten van bijvoorbeeld een spa middag. Trakteer jezelf, alsof je jezelf meeneemt op een date. Dat zal in het begin misschien wat gek voelen, maar hoe vaker je dit doet, des te leuker het zal worden!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.