Pokémon Fusion Strike

Pokémon Fusion Strike boosterpacks

Mama & Kinderen By jan 16, 2022

Pokémon, wie kent het niet? Waar het vroeger toen ik op de basisschool zat al ontzettend populair was, is dat het nu nog. Bram is al een aantal jaar ontzettend van. Het is Pokémon voor en Pokémon na. Zo verzameld hij al een aantal jaar de bekende Pokémon plaatjes, hangt zijn kamer vol met posters en mag het Pokémon dekbedovertrek met de Pokémon knuffels absoluut niet missen. Van Pokémon kregen wij een aantal pakketjes van de Pokémon Booster packs opgestuurd. We vertellen je er graag meer over:

Pokémon al jarenlang hot

Al enkele generaties kinderen is opgegroeid met Pokémon. Niet alleen in Nederland, maar over de gehele wereld. Wanneer je je er beetje in verdiept hebt zal je weten dat er Pokémon-tekenfilms bestaan, series, speelgoed en natuurlijk de Pokémon Trading Card Game. In November 2021 kwamen daar ook Pokémon Fusion Strike bij. Dit nieuwe type Battle Style maakt deel uit van de Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Fusion Strike.

Pokémon Trading Card Game-uitbreiding  Fusion Strike

Hiervan ontving ik van Pokémon voor Bram de boosterpacks. De boosterpacks hebben een wat roze en paarse verpakking. Wat ik persoonlijk erg mooi aan deze serie vind is dat Pokémon met de Fusion Strike Style over aanvallen beschikken waarbij teamwork voorop staat. Meteen een levenslesje voor onze kinderen. Hierdoor leren ze dat je in principe sterker staat wanneer je met meer bent. Zo hebben kinderen er baat bij dat ze vrienden hebben, bij deze Pokémon is het niet veel anders. Ze hebben er namelijk baat bij wanneer er andere Pokémon bij zijn. 

 

Wat zijn Pokémon?

Je vraagt je als ouder misschien af wat Pokémon nu precies zijn. In de Pokémon wereld is het magisch: er zijn verschillende schepsels die min of meer op dieren lijken, maar allerlei verschillende soorten grootten en vormen hebben. Ze leven in de wereld van Pokémon in ‘het wild’ naast mensen. Normaliter praten ze niet, maar ze kunnen wel hun naam uitspreken. Door de trainers, de eigenaren van de Pokémon, leren ze allerlei dingen en worden ze grootgebracht. Samen gaan ze op avontuur en doen ze ervaringen op, op deze manier ontwikkelen ze zich en worden ze sterker. Ook zijn er Pokémon die kunnen evalueren.

Pokémon Fusion Strike

 

Pokémon Fusion Strike Boosterpack

Zoals gezegd ontving ik voor Bram de Pokémon Fusion Strike boosterpack editie. Hij vond het helemaal geweldig, want hij is een ontzettend grote fan. Hoewel Bram nog niet echt het spel speelt, verzameld hij wel alle kaartjes. En ik kan je zeggen: dat zijn er heel wat! Ook zijn klasgenootjes verzamelen Pokémon plaatjes. De Pokémon Fusion Strike boosterpack zijn nu dan ook helemaal je van het. Onderling ruilen ze ook kaartjes die ze dubbel hebben. Hij kan helemaal in zijn enthousiaste opgaan. Naast dat hij kaarten verzamelt, heeft hij nog heel wat andere spulletjes van Pokémon. Ook speelt hij graag Lets go Pikachu op de Nintendo Switch.

Pokémon Fusion Strike

 

 Heeft jouw kind ook al een Pokémon Fusion Strike boosterpack?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |