Getest: Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

Mama & Kinderen By nov 29, 2018 1 Comment

Waar zijn kinderen gek op? Juist! Slijm maken. Waar zijn meiden helemaal gek op? Die van mij zal antwoorden met Unicorn en glitters. Vast heel herkenbaar! Ook op cadeautjes uitpakken is ze gek. MGA Entertainment heeft een link gelegd tussen deze 3 dingen. Wat daar uit kwam? De Poopsie Slime Surprise. Wij hebben een Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton getest, lees je mee?

Poopsie Slime Surprise, wat is dat dan?

Een Poopsie Slime Surprise is verkrijgbaar in verschillende varianten en dat zijn deze:

  • Toiletrol
  • Een unicorn drol a la Pooey Puitton. Ja denk aan Louis Vuitton, want het is een hele mooie bag!
  • Poopsie Slime Surprise Unicorn
Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

In elke soort zal je tenminste één pakketje vinden om slijm te maken. Welke? Dat is een verrassing!

Hoe maak je slijm?

Wat héél fijn is vind ik, is dat er een zeer goede handleiding bij zit die je helemaal op weg helpt en zorgt dat jij het perfecte slijm zal gaan maken. Je hoeft er niets bij te kopen, alle ingredienten zitten in de verpakking. Het enige wat je wel zelf moet toevoegen is water, maar hé dat hebben we allemaal in de kraan zitten toch?!

Geen andere pruttel in de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

Je hebt dus geen andere pruttel zoals bijvoorbeeld lenzenvloeistof nodig.. Alleen water en de poeder die je in het pakket hebt zitten. Hier zit ook geurstof bij in. Je gebruikt er daar 5 van en je voegt er dan 3 ml water aan toe. Een minuutje of wat schudden zodat alle ingredienten goed gemixt worden, 20 minuutjes wachten en je slijm is klaar! Nou ja, bijna.. Om het echte unicorn gevoel te krijgen voeg je nog wat extra magie toe!

Klinkt allemaal mooi, maar wat vind je er nu echt van?

Slijm is slijm, en ik denk dat de meeste mama’s daar wel een beeld bij hebben. Had ik tenminste wel. Dat spul zou hier het huis niet inkomen. Tot ik naar een event ging en we het mochten uitproberen en Merel ook nog eens een Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton mee naar huis kreeg.

Het testen was op het event echt heel erg leuk. Zowel Bram als Merel waren meteen verliefd op dit glibberige speelgoed. Ze maken het thuis ook met de Slime Surprise Super Pooey Puitton en het slijm wordt goed gebruikt.

Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

In de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton zitten afsluitbare containertjes waarin het slijm weer goed opgeborgen kan worden. Het slijm is daardoor nog steeds niet hard geworden terwijl ze er toch al wel heel wat weken mee hebben gespeeld.

Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

Bij slijm heb je vaak het idee, tenminste ik wel, dat het heel glibberig is en je het overal op, aan en tussen hebt zitten. Dat is met dit slijm niet zo. Dit slijm is echt gemaakt om mee te spelen.

In de Ready2Robot zit bijvoorbeeld ook slijm. Hier zit het poppetje in, dit is echter zo glibberig en plakkerig dat je er niet echt mee kunt spelen voor mijn gevoel, het is echt om de zoektocht naar de robot af te maken. Verder is het trouwens wel een dikke vette aanrader voor jongens hoor! Ik dwaal af, terug naar het onderwerp! Met het slijm van Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton is het dus absoluut niet zo dat je het vast aan je vingers of andere dingen hebt zitten, je kunt er echt mee spelen. Dit slijm is dus, tegen alle verwachting in 😉 , geslaagd!

[bol_product_links block_id=”bol_5bfb21ed98279_selected-products” products=”9200000092419199,9200000092419201,9200000101449589,9200000102227076″ name=”poopsie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

  • Wij waren op uitnodiging van MGA Entertainment op een unboxing party om diverse producten te mogen bewonderen en testen. Waaronder dit product. Ook kreeg Merel een Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton mee naar huis.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.