Gepersonaliseerde leren items

Gepersonaliseerde leren items van KAYA

Mama & Kinderen, Vrouw By nov 20, 2021 No Comments

Het is niet de eerste keer dat ik een blog over KAYA schrijf. Bij KAYA vindt je namelijk sieraden en accessoires die uniek in hun soort zijn. Tegenwoordig hebben ze ook een gepersonaliseerde lijn met mooie en kwalitatieve leren items. Je kunt hierbij denken aan een gepersonaliseerde portemonnee, een clutch, een sieraden organizer en een prachtige sleutelhanger. Ik vertel je graag meer over de verschillende soorten gepersonaliseerde leren items van KAYA:

Verschillende soorten gepersonaliseerde leren items van KAYA

De items zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De kleuren waarin deze toffe leren items zijn te verkrijgen zijn: roze, zwart en wit. Daarnaast kun je ze laten personaliseren met één of twee initialen. Ik koos voor de eerste letter van mijn voornaam en de eerste letter van mijn achternaam . Er staat dan ook ME op de gepersonaliseerde portemonnee en clutch. Ik ben gek op gepersonaliseerde items en met deze twee accessoires ben ik dan ook helemaal in mijn nopjes. Ik neem ze overal mee naartoe en krijg er al veel complimenten over. Eigenlijk kan ik ze voor iedere gelegenheid gebruiken. Voor een feestje, wanneer het weer echt kan, maar ook gewoon iedere dag eigenlijk.

Gepersonaliseerde leren items

Cadeau geven

Hoe leuk is het om iemand een gepersonaliseerd cadeau te geven? Een cadeau dat echt bij de ontvanger past? Met deze mooie items die van kalfsleer zijn gemaakt zit je echt helemaal goed hoor. Het is een toevoeging aan je outfit en de gouden kleur van de letters maken het net even wat chiquer.

De portemonnee past perfect in de clutch, maar je kan de clutch uiteraard ook zonder portemonnee gebruiken. De portemonnee is wel wat minder groot dan de clutch, maar ik heb mijn oudje ervoor ingewisseld en ben er tot nu toe ontzettend tevreden over.

Daarnaast is het ook gewoon al een cadeautje om de items van KAYA te mogen ontvangen. Altijd zijn ze mooi ingepakt namelijk.

Ik vind deze gepersonaliseerde lijn van KAYA echt een topaanvulling op de webshop waardoor deze nog completer is geworden dan dat de webshop al was.

 

Voor welk item zou jij gaan?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.