Gek op thee! Ik maakte kennis met TrendingTea. |Review|

Eten & Drinken By feb 26, 2018 45 Comments

De meeste mensen zijn gek op of thee of koffie, ik kan van beide genieten maar een kop goede thee is toch wel even een momentje voor mezelf hoor. Ik denk dat iedere moeder het wel kent, kinderen op bed, huis aan de kant en even lekker van de rust genieten. Ik doe dat graag met een kop thee. Ik probeerde TrendingTea uit, lees je mee?

Een gezellige vriendinnenavond

Afgelopen vrijdagavond kwamen twee vriendinnen gezellig op bezoek. We zijn fan van The Voice of Holland en dat is veel leuker om samen te kijken dan alleen. Mark traint op vrijdag dus we waren gezellig met alleen dames. Kinderen op bed, The Voice op TV en wij probeerden TrendingTea uit.

Over TrendingTea

TrendingTea wil graag zorgen voor een beleving, het levert losse thee van goede en hoge kwaliteit. Het bedrijf bestaat sinds 2016 en wil uitgroeien tot een bedrijf wat bekend staat om de losse thee en dat theesoorten levert aan theedrinkend Nederland. De Thee van TrendingTea wordt aan huis geleverd in een abonnementsvorm. Je krijgt dan dus elke maand tot wederopzegging, thee thuisgestuurd gebaseerd op je eigen smaken profiel. Ook heeft TrendingTea een webshop waar je ‘losse’ artikelen kunt bestellen, maar ook kun je TrendingTea cadeau doen.

En dit is wat wij er van vonden

Ik kreeg de maandbox van TrendingTea verrassend snel thuisbezorgd. Pluspuntjes dus. Nieuwsgierig dat ik ben moet die box dan ook meteen open. Serieus, het rook zo ontzettend lekker! Je krijgt meteen zin in een kop thee. Maar ik had afgesproken om de thee te bewaren en met andere theeliefhebbers te testen. Wel zo gezellig toch?! Thee drink je uit een zo groot mogelijke mok toch? Tenminste ik wel! Ik heb een uitgebreide collectie aan Blond servies en daar drink je heerlijk uit. We zaten er helemaal klaar voor, water gekookt, de theesoorten gecheckt en onze keuzes gemaakt. De thee ging in de bijgeleverde theehoudertjes en we konden de thee laten trekken.

De theesoorten die in dit pakket zaten waren:

 • Afrikaanse Rooibos (Rooibos)
 • Het straatje Van Vermeer (Groen)
 • Relax Thee (Kruiden)

Afrikaanse Rooibos

Dit vonden wij allemaal een erg lekkere thee, het is rooibos maar dan weer net even anders. Deze thee ruikt heerlijk naar kaneel en dat proef je ook terug. De kaneel is niet overheersend want je proeft toch nog de zoete smaak. De thee is zoet, maar niet te zoet.

TrendingTea

Het Straatje Van Vermeer

Dit is een combinatie van aardbei, banaan en groene thee. Ik heb de thee persoonlijk liever wat kruidiger. Maar dat is natuurlijk smaak. Ondanks dat groene thee niet mijn favoriete theesoort is, vond ik dit een prima thee. Mijn vriendin is dan wel weer gek op groene thee en vond deze thee het lekkerst. Deze thee is wel zoeter dan de Afrikaanse Rooibos, dat komt doordat er aardbei en banaan in de thee zit.

TrendingTea

Relax Thee

Naar deze thee keek ik uit hoor! Een beetje relaxed worden na een week met zieke kinderen is een moeder wel aan een relaxmomentje toe. Nou dat kreeg ik bij deze thee. Je proeft de ingredienten erg goed. Deze thee bevat St. Janskruid, lemongrass en brandnetelblad. Ik ben fan!

TrendingTea

Een theeabonnement van TrendingTea iets voor jou?

Ik moet zeggen dat ik het een ideaal concept vind. Elke maand krijg je theesoorten opgestuurd die in je eigen smakenprofiel zitten. Je kunt dus echt aangeven waar je wel en waar je niet zo gek op bent. Elke eerste maandag van de maand kun je het theepakket verwachten. Ben je niet thuis, dan is dat geen punt. Het pakket past namelijk door de brievenbus. Een TrendingTea abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt één maand gratis een Abonnement Basic afsluiten. De eerste levering ontvang je dan gratis met de code MAANDGRATIS. Wil je dit doen, let er dan wel op dat je het abonnement na 3 maand kunt opzeggen.

Ik vind de thee van TrendingTea erg lekker en kan je dan ook zeker wel aanraden om een het te proberen. Het is gewoon super makkelijk want je hebt eigenlijk altijd thee in huis en je hoeft er niet eens voor de deur uit. En alleen bij het openen van de doos werd ik al gelukkig! En toen had ik de thee nog niet eens gehad.

Zou jij TrendingTea willen proberen?

 

Lees ook: magnesium tijdens de zwangerschap

 

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Onze mening blijft daardoor wel onveranderd en eerlijk.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

45 Comments

 1. Lodi schreef:

  Toevallig heb ik ook een pakket mogen ontvangen ( met andere smaken) en komt mijn review van de week online, maar ook ik ben helemaal enthousiast over zowel het concept als de thee smaken. Ik drink me er suf aan, zo lekker vind ik het.

  1. Maddy schreef:

   Wat leuk Lodi! Welke smaken heb jij? Die wil ik misschien ook wel eens proberen 🙂

   1. Lodi schreef:

    Ik heb de smaken rooibos appel, zwarte mango thee en ook het straatje van Vermeer, alle drie super lekker!

 2. Balou schreef:

  Die rooibos klinkt heerlijk! Ben zelf een enorme thee leut.. ieder kopje blijft genieten!

 3. Aniek schreef:

  Ik ben koffieverslaafd én theeleut 🙂 Het Straatje Van Vermeer vind ik alleen om de naam al geweldig.

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat kan thee eigenlijk mooi zijn zeg! Al die kleurtjes en structuren. Dat wist ik helemaal niet.

 5. debby schreef:

  Wauw, ziet er echt wel fijn uit! zeker voor zo’n thee-fanaat als ik 🙂

 6. Manon schreef:

  Ik ken trending tea niet maar ik heb zelf wel losse thee dat vind ik vaak lekker en heb alle losse thee nu in leuke potjes staan

 7. Debbythechocoholic schreef:

  Ik heb momenten waarop ik regelmatig thee drink, maar meestal drink ik koffie. Thee kan ik wel lekker vinden tijdens een avondje tv-kijken. Muntthee en rooibos vind ik zo een heerlijke smaken!

 8. Jana Six schreef:

  Ik drink ook heel graag thee, het ziet er inderdaad een leuk concept uit!

 9. Inge schreef:

  Wat handig, zo’n abonnement!

 10. Karlien - Polished Cats schreef:

  oh echt heerlijk én tof
  ik ben echt een thee fan, dus misschien moet ik het maar eens proberen

  1. Maddy schreef:

   Als je een thee fan bent kan ik het je echt aanraden!

 11. Maddy schreef:

  Ja moet je zeker even doen. Wie weet is het iets voor je!

 12. MamaPlaneet schreef:

  Ik ben wel een kieskeurig mens. Ik weet niet of ik het zo leuk zou vinden als iemand anders dan ikzelf bepaalt wat voor thee ik krijg. Maar het ziet er wel heel goed uit. Ik snap je enthousiasme.

 13. Kimberley schreef:

  Ik heb hem ook gedaan haha! Wat leuk! Jij had andere rooibos in het pakket 🙂

 14. Els schreef:

  hmmmmm………….. thee
  lijkt me ook fijn om eens uit te proberen
  Leuke kopjes enzo ehb je trouwens! 😉

 15. sabine schreef:

  Ik drink vaak thee, zeker nu ik borstvoeding geef. Mijn favoriete thee is kamille thee in de avond.

 16. Eva schreef:

  Leuk zeg, dat Blond servies! En zo’n thee abonnement lijkt me wel wat 🙂

 17. Nail art boek schreef:

  Relaxthee lijkt mij erg lekker???

 18. Jamey schreef:

  Heerlijk he, na een wandeling drink ik altijd even een kopje thee om op te warmen

 19. Mieke | mieksmind schreef:

  wat leuk en zeker lekker voor de thee leuten onder ons. ik drink ook veel thee. deze smaken zou ik dan denk ik niet kiezen omdat aardbei, kaneel en banaan ik niet lekker vind in thee

 20. kiki hasselton schreef:

  Handig zo’n abonnement! ik ken het concept nog niet. Ik ben een theeleut, maar alleen eigenlijk in de wintermaanden. Mijn favo is toch verse gemberthee

 21. Marije schreef:

  Ik ben ook gek op thee! Mijn favoriete theesoorten zijn rooibos honing, aardbei, kers, bosvruchten en noem maar op. Eigenlijk lust ik (bijna) alle soorten wel.

 22. Kimberley schreef:

  Haha een abonnement op thee, geweldig. Nog nooit gehoord, maar er gaat zeker markt voor zijn. Ik hoorde dat in de thee van de supermarkt ook suiker in zit. Dan wordt ECHTE thee weer meer trendy.

 23. Melissa krijns schreef:

  Ik ben dol op rooibos, groene thee vind ik vaak te simpel en niet kruidig genoeg indd

 24. Emma schreef:

  Ik ben een echte theelover, alleen totaal geen fan van groene thee of rooibos, soms dwing ik mezelf groene thee te drinken, gezien dit heel goed voor je is. Maar als je van deze soorten houdt, geloof ik dat zo’n theebox echt ideaal is.

 25. Susan schreef:

  Hier ook een theeleut Pur Sang! Deze theetjesmaker kende ik nog niet, ga even kijken wat ze nog meer hebben! Heerlijk, hele dagen thee drinken…

 26. Bianca schreef:

  De relaxthee klinkt wel lekker om voor het slapengaan te drinken 🙂

 27. Janet | thatonetime schreef:

  Wat een leuk concept, ik kende dit nog helemaal niet.

 28. Layla schreef:

  Zulke thee vind ik het allerlekkerst ipv de kant en klare thee zakjes.

 29. Lindsey Beljaars schreef:

  Oeh heerlijk!! Ik ben ook echt een ontzettende theeleut, haha! Voor die relaxthee lijkt me top!

 30. Patricia Schmitz-Heres schreef:

  Dit lijkt mij heerlijk om een keer te proberen. Ik hou van thee!

 31. Dhini schreef:

  Love thee. Ik ben theeleut. Het lijkt mij lekker thee

 32. Inge schreef:

  Ooooooh, ik ben zowel een koffie als een theeleut! Bijna alle smaken kunnen mij wel bekoren! Benieuwd naar deze !

 33. Cynthia schreef:

  Oooh dit klinkt heel goed. Ik ben ook echt een theeleut en vind het heerlijk om nieuwe smaakjes uit te proberen! Duidelijke review trouwens! Goed geschreven!

 34. Wanda schreef:

  Het straatje van Vermeer lijkt me wel wat want ik ben gek op groene thee in combinatie met banaan. Ik weet alleen niet of ik zo’n abonnement wel zie zitten, wat dat betreft koop ik liever gewoon thee als ik het nodig ben.

 35. Grassiella schreef:

  Rooibos, bosvruchten of kaneel is altijd goed! Vaak in elk ander merk dan ook 🙂 Hihii. Hoewel ik gek ben op thee, zou ik zo’n abbonement niet zo 123 zien zitten.

 36. Xarifa schreef:

  Gelukkig, ben ik niet de enige die van koffie en thee kan genieten! Deze thee smaakjes lijken me erg lekker!

 37. Janet | thatonetime schreef:

  Ik las dit concept al op een andere website.. handig! Ik drink op mijn werk de hele dag door thee, waardoor ik er ’s avonds als ik thuis ben wel een beetje klaar mee ben. Thuis drink ik dus amper thee dus een abonnement is voor mij iets te veel van het goede.

 38. Eva schreef:

  Een abonnement zou niets voor mij zijn. Ik drink wel regelmatig thee, maar ik hou het meestal bij mijn vaste smaken (Hallo gewoontedier :D)

 39. Ciska schreef:

  Zelf ben ik een echte koffiedrinken. Deze thee ziet er wel smakelijk uit!

 40. Sandy - Passion 2 Create schreef:

  Wat een leuk concept! Ik ben echt een enorme theejunk dus ik ben hier wel benieuwd naar nu <3 Ik ga eens op die website kijken van de week

 41. Tom Outdoor schreef:

  Ik zelf drink niet erg vaak thee maar vind het wel lekker!

  Deze smaken klinken wel erg lekker!

 42. Simone | All Day Jewels schreef:

  Klinkt en ziet er ook nog eens goed uit! Zelf neem ik te weinig tijd om losse thee te maken. Op de één of andere manier vind ik dat toch een beetje ‘gedoe’ ofzo. Terwijl het altijd lekkerder is dan een zakje. Haha, het zal wel luiigheid en gemak zijn 😛

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.