Eten & Drinken

Gek op thee! Ik maakte kennis met TrendingTea. |Review|

De meeste mensen zijn gek op of thee of koffie, ik kan van beide genieten maar een kop goede thee is toch wel even een momentje voor mezelf hoor. Ik denk dat iedere moeder het wel kent, kinderen op bed, huis aan de kant en even lekker van de rust genieten. Ik doe dat graag met een kop thee. Ik probeerde TrendingTea uit, lees je mee?

Een gezellige vriendinnenavond

Afgelopen vrijdagavond kwamen twee vriendinnen gezellig op bezoek. We zijn fan van The Voice of Holland en dat is veel leuker om samen te kijken dan alleen. Mark traint op vrijdag dus we waren gezellig met alleen dames. Kinderen op bed, The Voice op TV en wij probeerden TrendingTea uit.

Over TrendingTea

TrendingTea wil graag zorgen voor een beleving, het levert losse thee van goede en hoge kwaliteit. Het bedrijf bestaat sinds 2016 en wil uitgroeien tot een bedrijf wat bekend staat om de losse thee en dat theesoorten levert aan theedrinkend Nederland. De Thee van TrendingTea wordt aan huis geleverd in een abonnementsvorm. Je krijgt dan dus elke maand tot wederopzegging, thee thuisgestuurd gebaseerd op je eigen smaken profiel. Ook heeft TrendingTea een webshop waar je ‘losse’ artikelen kunt bestellen, maar ook kun je TrendingTea cadeau doen.

En dit is wat wij er van vonden

Ik kreeg de maandbox van TrendingTea verrassend snel thuisbezorgd. Pluspuntjes dus. Nieuwsgierig dat ik ben moet die box dan ook meteen open. Serieus, het rook zo ontzettend lekker! Je krijgt meteen zin in een kop thee. Maar ik had afgesproken om de thee te bewaren en met andere theeliefhebbers te testen. Wel zo gezellig toch?! Thee drink je uit een zo groot mogelijke mok toch? Tenminste ik wel! Ik heb een uitgebreide collectie aan Blond servies en daar drink je heerlijk uit. We zaten er helemaal klaar voor, water gekookt, de theesoorten gecheckt en onze keuzes gemaakt. De thee ging in de bijgeleverde theehoudertjes en we konden de thee laten trekken.

De theesoorten die in dit pakket zaten waren:

  • Afrikaanse Rooibos (Rooibos)
  • Het straatje Van Vermeer (Groen)
  • Relax Thee (Kruiden)

Afrikaanse Rooibos

Dit vonden wij allemaal een erg lekkere thee, het is rooibos maar dan weer net even anders. Deze thee ruikt heerlijk naar kaneel en dat proef je ook terug. De kaneel is niet overheersend want je proeft toch nog de zoete smaak. De thee is zoet, maar niet te zoet.

TrendingTea

Het Straatje Van Vermeer

Dit is een combinatie van aardbei, banaan en groene thee. Ik heb de thee persoonlijk liever wat kruidiger. Maar dat is natuurlijk smaak. Ondanks dat groene thee niet mijn favoriete theesoort is, vond ik dit een prima thee. Mijn vriendin is dan wel weer gek op groene thee en vond deze thee het lekkerst. Deze thee is wel zoeter dan de Afrikaanse Rooibos, dat komt doordat er aardbei en banaan in de thee zit.

TrendingTea

Relax Thee

Naar deze thee keek ik uit hoor! Een beetje relaxed worden na een week met zieke kinderen is een moeder wel aan een relaxmomentje toe. Nou dat kreeg ik bij deze thee. Je proeft de ingredienten erg goed. Deze thee bevat St. Janskruid, lemongrass en brandnetelblad. Ik ben fan!

TrendingTea

Een theeabonnement van TrendingTea iets voor jou?

Ik moet zeggen dat ik het een ideaal concept vind. Elke maand krijg je theesoorten opgestuurd die in je eigen smakenprofiel zitten. Je kunt dus echt aangeven waar je wel en waar je niet zo gek op bent. Elke eerste maandag van de maand kun je het theepakket verwachten. Ben je niet thuis, dan is dat geen punt. Het pakket past namelijk door de brievenbus. Een TrendingTea abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt één maand gratis een Abonnement Basic afsluiten. De eerste levering ontvang je dan gratis met de code MAANDGRATIS. Wil je dit doen, let er dan wel op dat je het abonnement na 3 maand kunt opzeggen.

Ik vind de thee van TrendingTea erg lekker en kan je dan ook zeker wel aanraden om een het te proberen. Het is gewoon super makkelijk want je hebt eigenlijk altijd thee in huis en je hoeft er niet eens voor de deur uit. En alleen bij het openen van de doos werd ik al gelukkig! En toen had ik de thee nog niet eens gehad.

Zou jij TrendingTea willen proberen?

 

Lees ook: magnesium tijdens de zwangerschap

 

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Onze mening blijft daardoor wel onveranderd en eerlijk.

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

58 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.