5 maand oud, Emma groeit als kool.

Zwangerschap & Baby By feb 25, 2018 No Comments

Donderdag was het alweer 5 maand geleden dat Emma geboren werd. Wat is ze in de tussentijd alweer gegroeid en veranderd zeg! Ze is alweer 5 maand oud.

Emma 5 maand oud

Dat gaat super snel zeg, ik herinner me de geboorte nog als de dag van gisteren. Emma is natuurlijk nog een baby, maar een echte baby baby is ze niet meer. Het begint echt een kindje te worden. Natuurlijk was ze dat al, maar je begrijpt wat ik bedoel.

5 maand oud

Emma ligt graag op haar buik

Waar Emma eerder een hekel had aan buik liggen, kan ze er nu echt van genieten. Ze tuurt om zich heen, probeert vooruit te komen, al lukt dit haar nog niet. Dat is enorm frustrerend, ze kan er ook echt boos om worden. Temperament van haar moeder heeft ze dus meegekregen. Ze snapt dat ze haar beentjes daarvoor moet gebruiken, maar dat de armpjes ook naar voor moeten nog niet.

Emma rolt zich om

Emma begint met haar 5 maand oud al met rollen, oke dit deed ze met 4,5 maand oud al. Best vroeg.. Ze rolt van haar rug op haar zij en van haar buik terug naar haar rug. Ik vind het knap, al gaat het me allemaal wel erg vlug hoor. Merel en Bram waren ook overal erg vlug mee, maar ik heb toch de hoop dat Emma niet met 10 maand door de kamer rent.

Het wipstoeltje

Emma is gek op het wipstoeltje, lekker bouncen op en neer. Gezellig met Merel en Bram spelen en af en toe wil ze er ook nog wel is een dutje in doen. Het wipstoeltje gebruik ik ook als we samen gaan douchen en Mark er niet is. Ideaal en Emma geniet.

Kinderstoel

Emma kan nog niet zelfstandig zitten, zou ook wel erg vroeg zijn!! Ze kan wel in de zitverkleinder in de kinderstoel zitten om zo haar fruithapje en avondeten te eten. Ze geniet volop als ze in de kinderstoel zit.

Makkelijk kind

Emma is een ontzettend makkelijk kind. Emma kan zich prima vermaken in de box. Ook speelt ze daar graag onder de babygym en is gek op haar Sophie de Giraf speeltje. Ze is alweer 5 maand oud, het gaat zo snel. Straks krijgt ze het eerste tandje, gaat ze kruipen, uiteindelijk lopen. Af en toe mag de tijd voor mij wel even stil staan hoor.

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.