Gastblog: Play-Doh Fantasie Bar

Mama & Kinderen By okt 22, 2018 No Comments

Hallo, ik zal mee eerst even voorstellen: ik ben Francis (32) en blog op Mamazetkoers. Voor Meer met Mama ben ik samen met mijn dochter Ize (3) naar de Play-Doh Fantasie Bar geweest. Dit is mijn eerste gastblog en vond het erg leuk om te doen. Ik hoop dat jullie met net zo veel plezier dit artikel lezen!

Playdoh

Play-Doh Fantasie Bar bij Ballorig in Tilburg

Ize is dol op keien, de hele herfstvakantie heeft ze dat dag in dag uit gedaan. Ik was daarom helemaal in mijn nopjes dat ik voor Meer met Mama deze gastblog mocht schrijven. Voor Ize was het nog wel een verrassing, haar reactie toen we binnen kwamen was ongelofelijk, alsof een droom uitkwam. Klei in overvloed en de bar nodigt echt de kinderen uit om er te komen spelen.

Met 3 potjes klei konden alle kindjes zich uitleven en een prachtige creatie maken. Wat Ize gemaakt heeft verklap ik pas aan het einde van dit artikel, even geduld nog. Ze koos voor de kleuren blauw – geel en oranje.

Het was gezellig druk, het is namelijk maar afwachten omdat het deze herfstvakantie erg warm buiten was (>20 graden).

Ik zag wat oudere kinderen hele 3D bloemen maken, heel gaaf om te zien. Hopelijk kan ik deze creaties over een paar jaar ook samen met Ize maken. Lijkt me erg leuk.

Meteen ging ze aan de slag. Wanneer ik vroeg wat ze ging maken kreeg ik een wijze ‘’weet ik niet’’ terug. Ach, de grootste schilders wisten vaak ook niet waar ze aan begonnen dus we gaan het zien. Het belangrijkste is dat ze zo uren bezig kan zijn en dat ze geniet. Daar doe je het als mama natuurlijk allemaal voor. Als zij plezier heeft dan heb je dat zelf ook. En stiekem vindt mama kleien ook er leuk. Ssst!

Play-Doh Fantasie Bar

De creatie

In het midden van de foto zie je de creatie van Ize. Zoals ze zelf zegt: ‘’Cup Cake Mama, niet opeten!’’ Ze is er erg trots op en liet hem daarom nog even aan iedereen zien voordat ze hem bij de rest van de werkjes plaatste. We hadden de tijd en Ize wilde graag nog de rest van de Ballorig onveilig maken. Zo gezegd – Zo gedaan. Toch is ze nog 2 keer terug gegaan naar de Play Doh Fantasie Bar. De Play-Doh Fun Factory (de klei pers op bovenstaande foto) ging ze echt aan Sinterklaas vragen, lief hè!

Afsluiting

Aan alle mooie dagen komt een einde, zo ook aan dit feestje. Helaas. Gelukkig kwam Doh-Doh, de Play-Doh mascotte, alle kindjes nog een handje schudden. Hier heb ik helaas geen foto van kunnen maken omdat Ize hem maar spannend vond. Gelukkig stonden vele andere kids wel gezellig met hem te knuffelen. Ize snapt het concept van een mascotte nog niet helemaal denk ik, haar reactie vind ik wel erg schattig. Ze kruipt dan helemaal tegen me aan.

Wat ze wel erg leuk vond was het cadeautje dat ze aan het einde kreeg: een potje voor thuis. Dat ze thuis weer verder mocht kleien maakte alles weer goed, en misschien ook wel de frietjes die ik haar beloofde.

Wil jij ook nog gaan?

Dat kan! De Play-Doh Fantasie Bar staat van 23 tot en met 26 oktober bij de Ballorig in Enschede en Alphen a/d Rijn. Houd je er wel rekening mee dat de kindjes er dan het liefste willen blijven 😉 en het kleien thuis niet stopt. Ize heeft denk ik een hobby voor haar aanstaande kleuterleven.

Ik vond het erg leuk om dit artikel te schrijven, hopelijk hebben jullie hem met plezier gelezen. Liefs Francis

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.