L.O.L Bigger Surprise

Unboxing L.O.L Surprise! Bigger Surprise!

Mama & Kinderen By nov 13, 2018 4 Comments

MGA is er maar druk mee, L.O.L Surprise is hot en happening en er komt steeds meer. L.O.L Surprise is nu, echt wel de unboxing trend van het moment! Elk meisje kent het wel. Unboxing speelgoed is natuurlijk ontzettend leuk en daarom ga ik je meenemen in de nieuwste meest grote variatie van L.O.L Surprise. Namelijk de L.O.L Surprise! Bigger Surprise! Ook zo benieuwd wat er in zit? Lees dan mee!

Hier in huis is Merel, en stiekem ook Bram, best, behoorlijk, eigenlijk gewoon mega fan van L.O.L Surprise. Unboxing van de L.O.L Biggie Pets was super leuk, en daar wordt nog veel mee gespeeld! Ook de L.O.L Eye Spy Underwrap is een hit en daar mogen we nu de L.O.L Bigger Surprise aan toevoegen. Dat belooft veel plezier!

Mega grote glitterende capsule

De Bigger Surprise! van L.O.L Surprise! is een mega grote roze glitterende capsule. Er zitten 60+ verrassingen in waarvan twee Limited Edition L.O.L Surprise popje, met 7 verrassingen. Ook vind je een Limited Edition Lil’ Sister, met 5 verrassingen en een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen!

De L.O.L Bigger Suprise verandert in een hele hippe, toffe en glinsterende draagtas mét hengsel waar alle L.O.L spulletjes in bewaard kunnen blijven. De hele verzameling kan hier netjes in opgeborgen worden zodat er niets kwijt zal raken, maar ook is de L.O.L Bigger Surprise zo makkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar een logeerpartijtje bij opa en oma.

De inhoud van de L.O.L Bigger Surprise:

 • 1 Draagtas met hengsel
 • 60+ verrassingen!
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister + 5 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet + 7 verrassingen
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, bij elk poppetje ook 7 verrassingen
 • 6 Gezichtsmaskertjes
 • 12 Plastic haarstijlen
 • 6 Pruikjes/haarstijlen van haar om te borstelen
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 10 Extra accessoires

Laag voor laag de L.O.L Bigger Surprise! Unboxen:

De buitenkant ziet heel erg mooi uit. Roze en glitters, wat wil een meisje nu nog meer? De buitenkant van de L.O.L Bigger Surprise is een mooie stevige koffer. Je bent meteen benieuwd wat er in zit!

Als je de glinsterende koffer opent kom je bij de eerste laag terecht. Hier konden ze er niet vanaf blijven, dus er zitten wat deukjes op de foto voor de verpakking geopend werd. Normaal gesproken zit dit dus gewoon mooi en netjes in de koffer ūüėČ . In dit eerste gedeelte vind je 10 verschillende surprises pakjes.

L.O.L Bigger Surprise

In elk pakje zit weer een andere verrassing. Denk hierbij aan schoentjes, hoedjes en kledingitems. Allemaal erg leuk en natuurlijk komen de glittertjes ook weer terug in deze items!

L.O.L Bigger Surprise

 

 

 

 

L.O.L Bigger Surprise

L.O.L Bigger Surprise

 

 

 

 

Als je hier alle vakjes hebt geopend en bekeken is het natuurlijk tijd om door te gaan naar de tweede laag van deze koffer. In deze laag vind je 6 cabines waar ook bij allemaal een leuke verrassing in zit.

L.O.L Bigger Surprise

Ik vertelde je al dat er pruikjes of ook wel haarstukjes in zaten, die kun je hier vinden! Heerlijk zacht haar, zo maak je je popjes helemaal hip! Ik zal er één met je delen, de rest moet natuurlijk een verrassing blijven!

L.O.L Bigger Surprise

Op naar de derde laag! Hier vind je 4 L.O.L Surprise! Ballen. Hierin vind je:

 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister + 5 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet + 7 verrassingen
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, bij elk poppetje ook 7 verrassingen

L.O.L Bigger Surprise

Natuurlijk hebben we deze ook allemaal uitgepakt, ik ga de L.O.L Surprise Pet met je delen en een L.O.L Surprise Limited Edition popje. Zo blijft er zeker nog wat over om zelf verrassingen te ontdekken!

L.O.L Bigger SurpriseDe Surprise Pet is een super schattig katje! Je vindt in de bal ook een hengsel om van je bal een tasje te maken.

L.O.L Bigger SurpriseOok zit het katje er natuurlijk in. Een kat kan natuurlijk niet zonder kattenbak… En laten we het kattenbakschepje niet vergeten! Hiermee schep je in de kattenbak en vind je ook nog een aantal dingetjes! Na de tijd kan er natuurlijk gewoon gespeeld worden met dit kattenbakzand, de kat heeft er natuurlijk niet echt gebruik van gemaakt! Ook zit er een poeze-snoezige outfit bij, een pak kattenmelk en een pizza doosje met een hangertje van een pizza in halve hartvorm! Hiervan kun je ook de wederhelft ergens anders vinden, maar waar???

Limited Edition L.O.L poppetjes, daar zitten er twee van in. Ik deel er nu één met je en een aantal bijpassende accesoires. Heeft ze geen mooie grote ronde ogen? Je vindt er onder andere een badjasje bij, schoentjes en een hele toffe roze met blauw glitterende bril!

De laatste en vierde laag! Dat wil je natuurlijk ook weten, snap ik! Dus natuurlijk deel ik hier ook een tipje van de sluier met je! In de laatste laag zul je verschillende plastic haarkapseltjes vinden. Maar, dat is niet alles! Ook vind je hier hele toffe gezichtsmaskertjes voor de L.O.L Bigger Surprise poppetjes!

L.O.L Bigger Surprise

L.O.L Bigger Surprise

 

 

 

 

Nou, super leuk toch?! Er zit echt ontzettend veel in en er valt ontzettend veel te ontdekken. Het is namelijk de bedoeling dat je je speurtocht begint met het lezen van de verpakkingen met je Spy Glass! Als het eenmaal allemaal uitgepakt is, is mijn ervaring dat er nog veel mee wordt gespeeld. Deze toffe poppetjes met alle hippe accessoires, prikkelen net zoals andere poppen de fantasie van je kind.

[bol_product_links block_id=”bol_5be9d81e1f10c_selected-products” products=”9200000092419249″ name=”bigger surprise” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wat vind jij van de L.O.L Surprise! Bigger Surprise?

 

 

Bigger Surprise

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Marlon schreef:

  gaaf hoor!

 2. Selina schreef:

  Wat super leuk!!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.