L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Een nieuwe lijn L.O.L! | L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Geplaatst door

Als ik zeg L.O.L Surprise, zegt jouw dochter vast O MY GOD! Dat doet die van mij tenminste wel. Merel is een ontzettend grote fan van het L.O.L speelgoed. Meerdere items mochten we al reviewen en eerlijk is eerlijk, L.O.L Surprise blijft hier ‘hot’. MGA komt nu met een nieuwe serie L.O.L Surprise, namelijk de L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls. Merel haar reactie toen ze het pakketje zag was dan ook O MY GOD! Zo CUTE! Tja, groep 3-ers he 😉 Anyway, ik ga je er alles over vertellen in deze blog.

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

 

LOL Surprise! O.M.G Fashion Dolls

Merel mocht eerder al de L.O.L Biggie Pets, L.O.L Suprise! Bigger Surprise en L.O.L Surprise! #HAIRGOALS reviewen en al deze drie L.O.L items waren een grote hit. Ze speelt er nog erg vaak mee en op haar wishlist voor Sinterklaas staat dan ook zeker wat van L.O.L.

Deze keer ontvingen we De L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls en Merel werd helemaal wild toen ze het pakketje zag. ‘O MY GOD!! L.O.L Surprise! Super Cute Mam!’

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Deze keer is de verpakking wel iets anders dan we gewend waren. De L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls zitten namelijk verpakt in een pashokje waar je de pop keer in keer in kunt omkleden. Dit pashokje bevat natuurlijk een Fashion Doll, maar ook kleding die super netjes in kledingzakken hangen op een hanger, schoenen, en natuurlijk ook accesoires! Deze Fashion Doll, of wel Fashionista kun je helemaal naar wens stijlen. Ook hebben ze allemaal prachtig haar dat je kunt kammen. Een modeshow lopen kunnen ze zeker!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

De poppen zijn groter dan de L.O.L Surprise! poppen die we kennen, maar zeker niet te groot. Je kunt ze vergelijken met een Barbie, ze zijn alleen niet zo dun, maar meer realistisch. De poppen zijn de grote zussen van een aantal kleinere L.O.L figuren en stelen zeker de show!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Natuurlijk is er Unboxing

Wie L.O.L een beetje kent weet dat er altijd tijd is voor unboxing! Het unboxen van deze serie is weer op een totaal andere manier, maar niet minder leuk! De doos schuif je als eerst uit elkaar zodat je het silhouet van de Fashion Doll al kunt zien. In het pashokje bevinden zich nog eens 20 verrassingen. L.O.L is een stuk milieubewuster geworden want het plastic is bijna helemaal verleden tijd. Er wordt gewerkt met recyclebare verpakkingen. Pluspuntje dus.

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Wanneer je verder gaat vind je één van de L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls in het pashokje. Deze staat in haar ondergoed te wachten tot ze aangekleed mag worden in haar favo outfit! Iedere L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Doll heeft een unieke, originele look met bijpassende schoenen, kleding, accessoires en haaraccessoires.

Merel vindt het dan ook super om te frunniken en tutten met allerlei fashion items bij haar pop, MC SWAG. Het hele weekend is ze druk geweest met al haar poppetjes van L.O.L en mega trots was ze op haar nieuwste aanwinst. ‘Ze ziet er echt cool en rijk uit he mam?’ Tuurlijk schat!♥

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

En natúúrlijk wil ze nu alle exemplaren van de L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls. Niet zo vreemd toch? Nu snap je waarom dit zeker op haar verlanglijstje van Sinterklaas zal komen te staan.

Wil jij ook één van de L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls voor je dochter?

Winactie gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

Da’s mooi! Wij mogen er namelijk ook één weggeven (welke blijft een verrassing) en jij doet natuurlijk mee aan deze uber gave winactie!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Om kans te maken volg de onderstaande stappen:

 • Vermeld in de reacties onder dit bericht of op Facebook dat je meedoet en waarom.
 • Laat wanneer je hier reageert een geldig mail adres achter, anders kan ik je niet bereiken en dat zou eeuwig zonde zijn!
 • De winactie loopt tm 15 september en de winnaar zal in de week er op persoonlijk bericht van mij ontvangen.
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Optioneel:

 • Like de post op Facebook! + 1 extra loodje in de pot!
 • Volg ons op Instagram! + 1 extra loodje in de pot!
Kun je niet wachten? De L.O.L. Suprise! O.M.G. Fashion Dolls zijn verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en bol.com. Natuurlijk hebben we ook een linkje voor je hieronder:

61 reacties

  1. Mijn dochter is gek op L.O.L. en bijna jarig (20 september)!! We zouden haar dus heel erg verrassen met een extra cadeau van L.O L.

 1. Wauw
  Doe heel graag mee voor ons meisje van 6 die dol is op LOL
  Laatst heeft ze weer al haar spaargeld gebruikt voor LOL
  Ze wil liefst alles ervan en heeft nog maar 3dingen dus zal ze supervinden

 2. WoW!! Heel leuk voor ons dametje die bijna 4 jaar wordt. Kunnen we haar wel mee verwennen. Ze is gek op LOL surprise en kan heerlijk tutten met poppen. Haartjes kammen en aankleden etc. We doen graag mee! ?

 3. Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje. Ze komt binnenkort weer logeren, dit zou een leuke verrassing zijn. Natuurlijk wil ik wel haar lievelingstante blijven 😉

 4. Wauw!!! ? Dit zou mijn dochter echt zooo ontzettend gaaf vinden! Ze is helemaal dol op alles van L.O.L. En ze is in de dure december maand ook nog eens jarig op 22 december! ? Dit zou natuurlijk een geweldig cadeau zijn voor de feestdagen of haar 8ste verjaardag! ??

 5. Inderdaad, hier ook een dame in groep 3 die regelmatig kreten slaat als “O my God” en “O so cute”? Zo’n pop zal zeker met 1 van die kreten unwrapped worden. En laat ze nou bijna jarig zijn… wat zou dit een leuk cadeautje zijn?

  1. Wat leuk!
   Mijn dochter heeft met zakgeld/rapportgeld en rommelmarktgeld gespaard voor een nieuwe L.O.L.. Na maanden sparen brand het geld in haar zak en gaan we morgen eindelijk een L.O.L kopen. Heerlijk om haar op die manier de waarde van geld te leren.
   Bij ons is het iedere dag L.O.L voor en L.O.L na. Ik geloof niet dat er een grotere fan bestaat dan mijn lieve Lizz. Dus natuurlijk doe ik heel graag mee voor haar. Want naast hard sparen en hard werken (op de rommelmarkt verkocht ze haar eigen spullen) is geluk hebben ook ontzettend leuk!
   P.s. Thanks voor de info hier, super leuk geschreven!

 6. Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor mijn nichtje uit Italië die binnenkort hierheen komt. Het zou superleuk zijn om haar met zo’n mooie pop te verrassen!

 7. Wauw; supercool. Elise (8) is echt helemaal van de LOL ballen en van barbies, dit is dus echt een perfect combi. Ze heeft dit nog niet gezien anders had ze wel alvast haar verlanglijstje geupdated 😉

 8. Dit gaan mijn beide kleindochters echt geweldig vinden! Ze komen hier elke maand logeren en zijn echt gek op fashion en poppen aankleden! Dus heel hard duimen maarrrr….

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochters!
   Omdat ze graag met barbies spelen en nog liever met L.O.L. (en spreek het niet uit als lol want dan: neeeeeee mam, EL O EL). Dus dit lijkt me super leuk voor ze!

 9. Ik doe graag mee voor mijn dochters. Ze hebben LOL vaak gezien bij vriendinnetjes en komen thuis dat ze het ook willen. Ik zou ze hiermee heel erg kunnen verrassen!

 10. Wat gaaf, mijn dochter is gek op LOL, het uitpakken alleen is al een feest. Ze doet zo haar best weer op school, leuk om haar te verrassen met dit gave cadeau!

 11. L.O.L….mijn dochter is er gek op! Ik zou het heel leuk vinden om haar hier blij mee te maken! Na alle drukte en het wennen aan groep 3, zou dit cadeau een échte verrassing zijn!

  1. Geen lol zonder l.o.l de spaarcenten van mijn dochter gaan er zo ongeveer allemaal aan op.
   Ze vind ze geweldig.
   Wat zou het gaaf zijn als ze er eentje wint en dan ook nog 1 die ze nog nooit heeft gehad OMG ?.
   Dit verdient ze zo ik ga heel hard duimen?

 12. wat een leuke nieuwe poppen van L.O.L hier zou mijn dochter echt helemaal weg van zijn. ze heeft al heel wat andere l.o.l poppetjes en diertjes gespaard

 13. Dit zou mijn dochter echt helemaal te gek in! Ze sleept me continue de speelgoedwinkel in (als we in de buurt zijn) om zich te verlekkeren aan het l.o.l. schap. (Hint, hint, voor mama).

 14. Mijn kleindochter is gek op LOL surprise.
  Ik weet wel zeker dat ze deze fashion doll ook heel leuk zal vinden.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook (privéredenen)
  Heel graag doe ik mee.

 15. Oh wow! Mijn dochters Lillian van 9 en Bodil van 6 zijn dol op L.O.L. en hebben al een flinke verzameling.
  Deze poppen staat zeker weten op hun verlanglijstje, en wat geniet ik er van als mijn oudste nog lekker aan het fröbelen is met die poppetjes omdat ze normaal zo serieus is en al een echte pré puber is.

 16. Erg leuk deze LOL Fashion dolls. Welke dan ook, die zal zeker in de smaak vallen bij mijn dochter. We hebben afgelopen weekend wat speelgoed opgeruimd waar ze wat te groot voor is nu. LO.L blijft voor een 7 jarige wel nog erg leuk ?

 17. ik doe graag mee voor mijn dochter.
  Zij heeft al vaker met L.O.L poppen gespeeld bij vriendinnen maar heeft er zelf geen.
  Het winnen van deze Fahion doll zou ze geweldig vinden.

 18. Leuk! Mijn dochter Merle (bijna naamgenootje van jouw dochter 😉 ) is gek van LOL! Binnenkort is haar zus jarig en bij ons krijgt ook de niet jarige een cadeautje. Hier zou Merle heel erg blij van worden <3!

 19. Supertof, ons dochtertje Lilly is groot fan van L.O.L. Surprise. Volgende maand wordt Lilly 4 jaar oud en wat zou het tof zijn om haar op haar verjaardag te mogen verrassen met een L.O.L. fashion doll??

 20. Oehhh wat zouden mijn kleindochters dit gaaf vinden om te krijgen. Ik hebt 2 LOL fans hier elk weekend en als ze binnen komen groeten ze netjes en pakken gelijk hun bak met LOL spulletjes om te spelen. En deze omi vind het stiekem ook leuk om het te zien

 21. So cute! was de reactie van mijn dochter bij het zien van deze geweldige Big Sisters. Ze wil graag alles wel hebben van L.O.L. (onmogelijk!). Ook bij haar komt er weer een hoop van L.O.L. Suprise op het verlanglijstje te staan, waaronder deze O.M.G. Suprise. Ik doe graag mee namens haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *