L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls
Mama & Kinderen

Een nieuwe lijn L.O.L! | L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Als ik zeg L.O.L Surprise, zegt jouw dochter vast O MY GOD! Dat doet die van mij tenminste wel. Merel is een ontzettend grote fan van het L.O.L speelgoed. Meerdere items mochten we al reviewen en eerlijk is eerlijk, L.O.L Surprise blijft hier ‘hot’. MGA komt nu met een nieuwe serie L.O.L Surprise, namelijk de L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls. Merel haar reactie toen ze het pakketje zag was dan ook O MY GOD! Zo CUTE! Tja, groep 3-ers he 😉 Anyway, ik ga je er alles over vertellen in deze blog.

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

 

LOL Surprise! O.M.G Fashion Dolls

Merel mocht eerder al de L.O.L Biggie Pets, L.O.L Suprise! Bigger Surprise en L.O.L Surprise! #HAIRGOALS reviewen en al deze drie L.O.L items waren een grote hit. Ze speelt er nog erg vaak mee en op haar wishlist voor Sinterklaas staat dan ook zeker wat van L.O.L.

[bol_product_links block_id=”bol_5d6d766998219_selected-products” products=”9200000117942461,9200000093337210,9200000092419249″ name=”lol edities” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Deze keer ontvingen we De L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls en Merel werd helemaal wild toen ze het pakketje zag. ‘O MY GOD!! L.O.L Surprise! Super Cute Mam!’

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Deze keer is de verpakking wel iets anders dan we gewend waren. De L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls zitten namelijk verpakt in een pashokje waar je de pop keer in keer in kunt omkleden. Dit pashokje bevat natuurlijk een Fashion Doll, maar ook kleding die super netjes in kledingzakken hangen op een hanger, schoenen, en natuurlijk ook accesoires! Deze Fashion Doll, of wel Fashionista kun je helemaal naar wens stijlen. Ook hebben ze allemaal prachtig haar dat je kunt kammen. Een modeshow lopen kunnen ze zeker!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

De poppen zijn groter dan de L.O.L Surprise! poppen die we kennen, maar zeker niet te groot. Je kunt ze vergelijken met een Barbie, ze zijn alleen niet zo dun, maar meer realistisch. De poppen zijn de grote zussen van een aantal kleinere L.O.L figuren en stelen zeker de show!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Natuurlijk is er Unboxing

Wie L.O.L een beetje kent weet dat er altijd tijd is voor unboxing! Het unboxen van deze serie is weer op een totaal andere manier, maar niet minder leuk! De doos schuif je als eerst uit elkaar zodat je het silhouet van de Fashion Doll al kunt zien. In het pashokje bevinden zich nog eens 20 verrassingen. L.O.L is een stuk milieubewuster geworden want het plastic is bijna helemaal verleden tijd. Er wordt gewerkt met recyclebare verpakkingen. Pluspuntje dus.

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Wanneer je verder gaat vind je één van de L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls in het pashokje. Deze staat in haar ondergoed te wachten tot ze aangekleed mag worden in haar favo outfit! Iedere L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Doll heeft een unieke, originele look met bijpassende schoenen, kleding, accessoires en haaraccessoires.

Merel vindt het dan ook super om te frunniken en tutten met allerlei fashion items bij haar pop, MC SWAG. Het hele weekend is ze druk geweest met al haar poppetjes van L.O.L en mega trots was ze op haar nieuwste aanwinst. ‘Ze ziet er echt cool en rijk uit he mam?’ Tuurlijk schat!♥

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

En natúúrlijk wil ze nu alle exemplaren van de L.O.L Surprise! O.M.G Fashion Dolls. Niet zo vreemd toch? Nu snap je waarom dit zeker op haar verlanglijstje van Sinterklaas zal komen te staan.

Wil jij ook één van de L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls voor je dochter?

Winactie gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

Da’s mooi! Wij mogen er namelijk ook één weggeven (welke blijft een verrassing) en jij doet natuurlijk mee aan deze uber gave winactie!

L.O.L Surprise O.M.G Fashion dolls

Om kans te maken volg de onderstaande stappen:

  • Vermeld in de reacties onder dit bericht of op Facebook dat je meedoet en waarom.
  • Laat wanneer je hier reageert een geldig mail adres achter, anders kan ik je niet bereiken en dat zou eeuwig zonde zijn!
  • De winactie loopt tm 15 september en de winnaar zal in de week er op persoonlijk bericht van mij ontvangen.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Optioneel:

  • Like de post op Facebook! + 1 extra loodje in de pot!
  • Volg ons op Instagram! + 1 extra loodje in de pot!
Kun je niet wachten? De L.O.L. Suprise! O.M.G. Fashion Dolls zijn verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en bol.com. Natuurlijk hebben we ook een linkje voor je hieronder:

[bol_product_links block_id=”bol_5d6d71ffa5500_selected-products” products=”9200000109557103,9200000109557101,9200000109557113″ name=”lol” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

61 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.