Review L.O.L SURPRISE #HAIRGOALS –> L.O.L met echt haar!

Mama & Kinderen By feb 22, 2019 1 Comment
Jullie kennen ze natuurlijk wel, de poppetjes van L.O.L Suprise. Merel is er gek op en we mochten haar selectie uitbreiden met L.O.L. Surprise #Hairgoals. De nieuwste musthave op het gebied van unboxen en verzamelen voor de meisjes onder ons.

L.O.L. Surprise #Hairgoals

Natuurlijk zitten de L.O.L. Surprise #Hairgoals weer in een ontzettend toffe verpakking waarbij je je lol niet op kunt tijdens het unboxen. Iedere keer komt er iets nieuws tevoorschijn, het houdt niet op! Deze leuke dingetjes passen natuurlijk allemaal bij het poppetje wat er ook in zit.

L.O.L Suprise! #Hairgoals

 

Echt haar!L.O.L Suprise! #Hairgoals

Goed nieuws voor de L.O.L liefhebbers, deze poppetjes zijn met echt haar. Dat is echt een toegevoegde waarde, want het blijft een stuk mooier. Haren kammen, een brilletje op, of een leuk staartje maken. De fantasie van je meisje slaat op hol! Op een positieve manier dan he?! Ook kunnen ze in bad, en dan veranderd de kleur van het haar. Hoe tof is dat?

L.O.L Suprise! #HairgoalsDe metamorfose van haarlak tot tas.

Het toffe poppetje van L.O.L zit in een haarlakbusje. Goede combi natuurlijk aangezien dit ook wel om haren draait. Na het unboxen kun je van de haarlakbus een tasje maken. Welke jonge meid vindt dat nu niet tof? Zo kun je je favoriete L.O.L meisje meenemen in het tasje, samen met alle leuke accessoires natuurlijk!

Inhoud

In totaal zijn er 12(!) nieuwe L.O.L Surprise #Hairgoals meisjes. Allemaal uniek en super cool. Er zijn dan verschillende meisjes verkrijgbaar, maar deze soorten items kun je in iedere hairspraybus vinden:

L.O.L Suprise! #Hairgoals

1: Toverspiegeltje
2: Geheim berichtje voor jou
3: Stickers (haarbaar 😉 )
4: Salonstoeltje
5: Krulspeldjes
6: Kammetje
7: Flesje
8: Mode-accessoire
9 tot en met 12: vermomming
13: Toffe outfit
14: Super gave schoenen
15: En natuurlijk de L.O.L. SURPRISE! #Hairgoals-pop

[bol_product_links block_id=”bol_5cebbf348f712_selected-products” products=”9200000103019127,9200000105989379″ name=”hairgoals” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wat vond Merel er van?

Tja.. wat zal ik zeggen? Ik geloof niet dat ik haar blijer kan maken dan met iets van L.O.L SURPRISE! Ze speelt al super graag met haar collectie en dit was dan natuurlijk een prachtige aanvulling. Lekker in de haren friemelen. Ze kon haar L.O.L niet op 😉 .

L.O.L Suprise! #Hairgoals

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.