L.O.L Surprise Biggie Pets

L.O.L Surprise Biggie Pets review

Mama & Kinderen By sep 11, 2018 No Comments

Ken jij de L.O.L Surprise Biggie Pets al? Merel hoorde ik er al een aantal keer over en was dan ook erg blij toen er zomaar een mega doos op tafel stond. Persoonlijk kende ik het alleen van horen zeggen, van mijn dochter wel te verstaan. Maar het blijkt ontzettend populair speelgoed te zijn, en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven en moeten we het testen.

L.O.L. Surprise Biggie Pets

De verpakking alleen is al een feestje, de kinderen konden niet wachten om dit uit te pakken. Yep, de kinderen. Niet alleen Merel was laaiend enthousiast, maar ook Bram.

L.O.L Surprise Biggie Pets

Het is een grote doos waar je aan de bovenzijde een grote roze bril zult zien. Verder komt de bal al door de verpakking en kun je toch een beetje kijkje wat er in zit.

L.O.L. Surprise Biggie Pet- MC Hammy

Wij hadden MC Hammy in onze L.O.L surprise Biggie Pets. Het is voor de kinderen een feestje op zich. Op de doos is duidelijk te zien dat het om L.O.L. Surprise Biggie Pet- MC Hammy gaat, maar verder zijn er verrassingen genoeg.

De kinderen vonden deze verrassingen in hun zoektocht. Er zit namelijk een rode bril in de doos die je moet opzetten om de kaartjes te kunnen bekijken. Zonder bril zie je alleen maar stippeltjes. Ook vind je in de doos 2 kettingen.

In de L.O.L. Surprise Biggie Pet Bal die de kinderen ook als draagtas kunnen gebruiken zit de Pet, in ons geval MC Hammy (de hamster). MC Hammy kan gebruikt worden als tas of spaarpot, aan de bovenkant zit namelijk een gleufje waar je kindje geld in kan doen en aan de onderkant kun je hem weer openmaken.

MC Hammy zat bomvol

In MC Hammy vonden we kleine zakjes waar de surprises in zitten. Ook vonden we hier nog een kistje en twee dierenmandjes.

Dit vonden we in de zakjes:

In de zakjes vonden we verschillende soorten schepjes, hiermee konden de kinderen in de dierenmandjes en het kistje graven om op zoek te gaan naar de baby’s. Ook zaten er een aantal kleine accessoires in de zakjes waarmee je de diertjes op verschillende manieren kunt versieren, ook vind je hangers voor aan de kettingen. Je begrijpt dat wanneer je meerdere collecties hebt de kinderen nog meer kunnen variëren.

In de andere verpakkingen

In de andere verpakkingen zaten dan de baby’s. Wij vonden er 2. Let op: er zit dus zand in de dierenmandjes en het kistje. De bedoeling is dat de kindjes met de schepjes hier in graven. Het zand is wat korrelig, maar kleeft wel aan elkaar. Je doet er goed aan om een bordje, placemat of een tafelkleed te gebruiken.

Wel wil ik even vermelden dat ik dit het prettigste speelzand vind waar mijn kinderen tot nu toe mee gespeeld hebben. Hoewel het wel wat korrelig is blijft het goed bij elkaar en is het makkelijk weer bij elkaar te krijgen. In tegenstelling tot een aantal andere soorten speelzand.

Dit vonden ze er van:

De kinderen konden niet wachten om de doos open te maken. Ze vonden het fantastisch om op zoek te gaan naar de baby’s en alle kleine dingetjes open te maken. Ook met het zand spelen is natuurlijk een regelrechte hit! Hoewel je misschien zou denken dat het meer voor meiden is, vindt Bram het ook heel erg leuk! Vanaf het moment dat ze de doos en dus de L.O.L Surprise Biggie Pets geopend hadden hebben ze er eigenlijk elke dag nog mee gespeeld.

L.O.L Surprise Biggie Pets

Dit vond mama

Hoewel ik niet gek ben op zand, welke moeder wel? Ben ik eigenlijk best wel enthousiast over de L.O.L Surprise Biggie Pets. MC Hammy ziet er leuk uit, en ik vind het super handig dat alle kleine dingetjes in MC Hammy of de bal kunnen worden opgeborgen. Hoewel ik behoorlijk sceptisch was omdat er zand en hele kleine dingen in zaten (waar ik beide geen fan van ben), moet ik zeggen dat ik echt wel bijgedraaid ben. Dit omdat het zand mij 100% meevalt, de kleine dingen goed opgeborgen kunnen worden en ik ook zie hoeveel plezier de kinderen er van hebben. Leuke tip voor de verjaardag van je kind of eventueel een cadeautje om aan sinterklaas te vragen

Hier zijn de L.O.L Surprise Biggie Pets te verkrijgen:

[bol_product_links block_id=”bol_5b979ce0d3594_selected-products” products=”9200000092419245,9200000092419239,9200000093337210″ name=”Biggie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”722″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.