De kraamcadeau top 5! Doe lekker origineel!

Zwangerschap & Baby By aug 06, 2019 1 Comment

De kraamtijd is een hele bijzondere periode voor de nieuwbakken ouders, maar ook voor jou als kraamvisite kan het een heel bijzonder moment zijn. De eerste kennismaking met een nieuw baby’tje. Een geschikt kraamcadeau vinden kan erg lastig zijn, vooral omdat er zo ontzettend veel te verkrijgen is. Daarom heb ik de kraamcadeau top 5 voor je waarmee jij zeker origineel zult zijn!

Kraamcadeau top 5:

Je zult misschien denken; hoezo kraamcadeau top 5? Er zijn ontzettend veel keuzes en het is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van de smaak van de ouders van de pasgeboren baby. Nu heb ik een top 5 met 5 originele cadeau’s voor je. Een kraamcadeau moet leuk en origineel zijn en uit deze kraamcadeau top 5 kun je zeker een gepast presentje vinden!

1.Een kraampakket

Als je iets doet, doe het dan goed. Je wilt niet dat je een kraamcadeau geeft wat al gegeven is. Het is dan ook erg leuk om een kraampakketje cadeau te doen. Een kraampakket als kraamcadeau is ontzettend leuk omdat de ouders zo een aantal dagen verrast kunnen worden met een leuk cadeautje. Het is dan ook erg leuk om hier een gepersonaliseerd cadeautje bij in te doen zoals een romper met naam. Dit is een uitstekende keuze als kraamcadeau voor een jongen als kraamcadeau meisje.

2.Een geboortestoeltje

kraamcadeau top 5Een geboortestoeltje is wederom een echt origineel cadeau. Een kraamcadeau dat zeker niet in de kraamcadeau top 5 mag ontbreken als je het mij vraagt. Het stoeltje staat niet alleen erg leuk op de kamer van het kindje, maar ook is het ontzettend functioneel wanneer de baby een dreumes of peuter is. Een geboortestoeltje kun je voorzien van bijvoorbeeld foto of naam. Zowel het zitvlak als de rugleuning van het geboortestoeltje kunnen worden voorzien van een eigen ontwerp.

3. Slaap kindje slaap

Lakentjes, dekentjes en slaapzakken kunnen we niet genoeg hebben wanneer er een kleintje geboren is. Baby’s spugen nog wel eens of hebben spuitluiers. Nee niet fris, maar ouders willen hun kleintje wel in een schoon bedje. Er zal nogal wat gewassen moeten worden. Een cadeau waar ik altijd erg blij mee was, want geloof me, dekentjes, lakentjes en slaapzakjes kun je niet genoeg hebben met een kleintje in huis.

4. Baddertijdkraamcadeau top 5

Ook baby’s moeten gewassen worden. Verzorgingsproducten zijn daarom altijd erg fijn om te geven. Denk er wel aan dat de huid van een baby erg gevoelig is en je er goed aan doet om babyproducten te kopen waar geen parfum in zit. Wil je helemaal voor safe gaan dan is het heel leuk om een badcape te geven. Deze kun je natuurlijk ook met naam laten bedrukken. Ook is een badjasje erg leuk. Een badjas zal in het begin nog niet gebruikt worden, maar is zeker erg fijn om te hebben wanneer het kindje wat ouders is.

5. Ga aan de slag met het geboortekaartje!

Zeer waarschijnlijk is er een geboortekaartje naar je verstuurd. Het is dan heel leuk om hier iets mee te doen. Je kunt hem bijvoorbeeld inlijsten met muisjes, maar ik kwam nu iets tegen wat ik ook echt heel erg leuk vond! Hoe leuk is het namelijk om een geboortetegeltje te laten bedrukken van het geboortekaartje? Een aandenken voor altijd. Leuk voor de ouders, maar ook zeker leuk voor het kindje om later op terug te kijken. Erg leuk om de baby of kinderkamer mee te decoreren.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.