sim only abonnement van Ben

Op vakantie met mijn sim only abonnement van Ben, hoe het bevalt!

Vrouw By aug 07, 2019 No Comments

Op het moment van schrijven zitten wij heerlijk in Italië aan de Adriatische Kust. Camping Ca’Savio it is. Een behoorlijk eind rijden, maar dat ging helemaal prima. Tijdens de reis maakte ik gebruik van Google Maps op mijn telefoon. Wij hebben geen navigatiesysteem in de auto en dit is een prima vervanging. Ondertussen een filmpje hier, een filmpje daar, even de mail checken, wat appjes en social media even door scrollen. Er gingen dus nogal wat mb’s doorheen. Ik heb een sim only abonnement van Ben, hoe het bevalt? Ga ik je vertellen!

Ben en ik zijn al een tijdje vrienden

Nadat ik een tijd bij een andere telefoon provider heb gezeten was ik daar wel klaar mee. Mijn abonnement met telefoon liep af en een Sim Only abonnement bij deze provider afsluiten was alles behalve goedkoop. Daarbij had ik rond ons huis hele goede verbindingen, maar in ons huis was dat een stuk minder. Mark had dit probleem niet en alles bij elkaar besloot ik over te stappen. Ik koos voor een sim only aanbieding van Ben.

Ben en ik zijn al een tijdje maatjes en ik verwacht dat we dat nog heel lang zullen blijven. Bij Ben heb ik goede verbindingen en dus eigenlijk overal bereik. Ook in huis, wel zo belangrijk. Nu kan ik ongestoord bellen zonder een ruis of het wegvallen van de verbinding. Ik ben er dus bij mee. Ik sloot een abonnement bij Ben af die maandelijks opzegbaar is. Niet omdat ik elke maand wil overstappen, maar omdat ik zo handig mijn bundel kan wijzigen waar nodig.

Een sim only abonnement en de Ben App

Wanneer je een sim only abonnement bij Ben afsluit kun je ook de Ben App downloaden. De Ben App die ik op mijn telefoon geïnstalleerd heb vind ik echt super fijn. Wanneer je de Ben App in de Appstore hebt gedownload maak je een pincode aan en daarmee krijg jij toegang tot jouw eigen omgeving. In deze app kun je naar je overzicht gaan en daar kun je jouw verbruik inzien.

Dit kun je in het overzicht van je verbruik zien:

Sim Only Abonnement van Ben

– Hoeveel MB internet jij nog te besteden hebt in de huidige maand.

– Hoeveel belminuten en smsjes jij nog hebt in de huidige maand.

– Hoelang het duurt voor jij een nieuw tegoed krijgt.

– Of er kosten zijn die buiten de bundel vallen.

In dit overzicht kun je ook extra MB’s aanvragen tegen een bepaald bedrag of je bundel wijzigen. Dit bedrag voor extra MB’s betaal je alleen als je ook echt over de MB’s heen gaat die je normaal gesproken hebt.

Bundel wijzigen

Ik vind het super handig om mijn bundel te kunnen wijzigen waar én wanneer ik wil. Zo weet ik zeker dat ik geen extra kosten over mijn bundel heen krijg. In de App van Ben kun je erg gemakkelijk je abonnement bekijken, voor het gemak heb ik daar even een screenshot van gemaakt.

Sim Only Abonnement Ben

Ook wanneer Ben aanbiedingen heeft is dit terug te zien in de App wanneer je jouw bundel wilt wijzigen. Zo betaal ik nog minder dan dat ik oorspronkelijk deed omdat ik mijn bundel gewijzigd heb tijdens een aanbieding.

Wanneer ik thuis ben springt mijn telefoon automatisch over op de wifi, nu ik op vakantie ben niet en gaat het dus een stuk sneller met de MB’s. Voor nu gaat het nog prima en tijdens onze vakantie vorig jaar in Luxemburg ook, maar het is toch ontzettend handig dat ik ze zo bij kan stellen?

Ben Kind

Wanneer je een sim only abonnement voor je kind hebt bij Ben kun je Ben kind instellen. Hiermee kan ook je kind gemakkelijk het verbruik zien en leert het met mobiele telefonie om te gaan. Iets wat zeker in deze tijd erg belangrijk is. Je wilt namelijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Met Ben kind kunnen kinderen het verbruik inzien, maar niets wijzigen of kopen. Een soort beveiliging dus. Wanneer mijn kinderen toe zijn aan een mobiele telefoon zou dit ook echt een pre voor mij zijn.

Sim Only Abonnement Ben

Al met al ben ik dus erg blij met mijn sim only abonnement van Ben. Ik zou echt niet anders willen. Ik raad het je dus ook echt aan.

 

Voor nu ga ik nog even heerlijk genieten van onze vakantie in Italië!

Liefs!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.