high tea locaties in Rotterdam

De 5 leukste high tea locaties in Rotterdam

Eten & Drinken By okt 24, 2022 No Comments

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit met vriendinnen of collega’s? Dan is een high tea natuurlijk de perfecte keuze. Niet alleen is het ontzettend lekker, maar ook nog eens super gezellig. Vooral in de grote stad zijn er namelijk allerlei verschillende mogelijkheden, waardoor het soms best wel eens lastig kan zijn om een geschikte locatie te kunnen vinden. Om je hierbij te kunnen helpen, hebben we een top 5 met de leukste locatie voor een high tea in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vertellen we je ook de verschillen en is het ook om ook zelf eens een kijkje te nemen voor locaties in Rotterdam op HighTea.nl

De leukste locaties van Rotterdam voor een high tea

Rotterdam kent natuurlijk tal van leuke plekjes voor een high tea. De één in het centrum, de ander aan het water. Kortom, keuze genoeg dus! Omdat het best lastig kan zijn om een geschikte plek te vinden, hebben wij een top vijf voor je gemaakt, met de meest leuke locaties voor een high tea in Rotterdam. Dus ben je van plan om binnenkort iets leuks te gaan doen, dan is dit zeker een aanrader.

  1. Juffrouw van Zanten Kralingen
  2. Lof der Zoetheid
  3. Lake House Rotterdam
  4. The Tea Lab
  5. Bakkerswinkel Rotterdam

Waar let je op bij een goede high tea locatie?

Deze 5 locaties zijn stuk voor stuk een absolute aanrader. Toch kan het natuurlijk ook heel goed zijn dat je niet in de buurt van Rotterdam woont, maar toch graag een high tea wilt organiseren. Dan is natuurlijk wel zo handig om te weten waar je eigenlijk allemaal op moet letten. Allereerst is het natuurlijk van belang of je er met het aantal personen waarmee je wilt gaan ook daadwerkelijk terecht kunt. Je doet er daarom dus ook altijd goed aan om vooraf te bellen. Niet alleen met een groep, maar ook wanneer je met z’n tweetjes gaat. Aangezien het zo populair is, kan het zomaar zijn dat er geen plek meer is voor jullie. Het is dan zonde om voor niets ergens naartoe te rijden.

Kijk op de kaart

Het kan heel goed zijn dat je voor een bepaalde locatie kiest, omdat het uitzicht zo ontzettend mooi is. Toch kan het verstandig zijn om van tevoren even op de kaart te kijken. Ondanks het feit dat de klassieke high tea bij iedereen bekend is, kan het zomaar zijn dat een restaurant hier z’n eigen draai aangeeft, waardoor het niet is wat jij van te voren had verwacht. Omdat teleurstellingen te voorkomen, is het aan te raden even via het internet te achterhalen hoe de high tea er op deze locatie uit ziet. Het is zonde dat je achteraf spijt hebt van je keuze. We kunnen je namelijk verzekeren dat een mooie locatie dat dan niet goed maakt. Dus ben jij voornemens om binnenkort met een aantal vriendinnen te gaan high tea’en? Dan is het goed om eerst te kijken naar een geschikte locatie, dan even de kaart te bekijken en vervolgens ook reserveren. Als je deze dingen doet, is een geslaagde middag uit een zekerheid!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.