Bing in de Bios!

Mama & Kinderen By apr 09, 2019 4 Comments

Kennen jullie kindjes Bing al? Bing is een ontzettend lief konijntje en daarbij een rijzende ster op Ketnet en Zappelin. Vanaf 21 april is Bing, met al zijn vriendjes en vriendinnetjes te bewonderen in de bios. Om dit te vieren mag ik 4 kaartjes gaan weggeven voor een voorstelling in 1 van de 21 Vue bioscopen, voor de Bing Mini Morning!

Bing in de Bios!

In alle 21 Vue bioscopen zal dit lieve konijntje van het doek spetteren met zeven favoriete afleveringen, meezingliedjes en interactieve spelletjes! En bij elk toegangskaartje krijg je je eigen Bing oren. Wie wil dit nu niet? Kijk voor info op Vue online.

bing in de bios

Om het hoekje, hier niet ver vandaan…

Bing is een lief jongetje van 3 jaar oud. Hij is zoals (bijna) alle 3 jarigen erg nieuwsgierig, speels en ook zit hij vol met energie! Een echte peuter dus. Peuters willen alles leren en uitproberen. Herkenbaar? Dan weet je dat er soms ook wel eens iets mis loopt.. Zo ook bij Bing. Gelukkig is Flop er dan nog, die zorgt er namelijk voor dat alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht zal komen!

In de TV serie gaat het om de Grote verhalen in de kleine momentjes van het leven van peuters. Denk aan klein verdriet en vrolijkheid vol overgave, herkenbaar voor iedereen.. Ontdekken, het leren delen en dingen kwijtraken. Bing, Flop en alle andere vriendjes maken het samen allemaal mee.

Wist je dat Bing is bekroond met vele prijzen? Onder andere het die van beste pre-school programma op de Engelse televisie en een Emmy Award. Hij moest er een beetje van blozen. Snappen we best!

Bing online

Lieve Bing kunnen we ook online bekijken. Hij heeft namelijk sinds kort zijn eigen Nederlandstalige YouTube kanaal, dat mega snel groeit. Wij vinden dat niet zo gek: want wie Bing ontmoet, is op slag verliefd.  En natuurlijk zit Bing op Facebook: @BingBunny. Volg jij hem al?

Kaartjes winnen voor Bing in de bios!

Wij mogen dus 4 kaartjes gaan weggeven zodat jij misschien wel met je kindje(s) kunt gaan genieten in 1 van de 21 Vue bioscopen, van de Bing Mini Morning voorstelling op 1 van de volgende zondagen:

 • 21 april
 • 28 april
 • 5 mei
 • 12 mei.

Laat op het bericht op onze Facebookpagina (Facebook van Meer met Mama) of onder dit blog een reactie achter dat je mee doet. Wanneer je het bericht een like of Facebook geeft en/of mensen tagt in het bericht waardeer ik dat natuurlijk heel erg! Niet verplicht, maar wel erg lief. Reageer je onder de blog? Zorg dan wel dat je een correct mail adres hebt achtergelaten. De winactie loopt tm 15 april 2019 en de winnaar krijgt 16 april een persoonlijk berichtje van mij.

Bing in de bios

 

 

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Ook leuk om te lezen: 31 belachelijke redenen waarom kinderen ruzie maken

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Gino soolsma schreef:

  ik wil graag bios kaarten winnen!

 2. Oma Will schreef:

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochters.
  Ik volg op Bloglovin en misschien mag ik naar de bios met hen.

 3. Lieke van melis schreef:

  Wat supertof!! Hier wordt Bing & Flop aan de lopende band gekeken… En stiekem vind ik het een heerlijk programma, “het is een bing-ding” ?
  Ik zou Loa graag meenemen naar haar 1e bioscoop avontuur (ze wordt morgen 4 jaar)… Dit gaat ze vast fantastisch vinden ?

 4. Sabrina schreef:

  Leuk!! Deze mama is stiekem ook weg van Bing! Haha..Maar ga graag met mijn gezin (papa en 2 boys) naar de bios in Alkmaar. Duimen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.