besparen op boeken

7 tips om te besparen op boeken! + tip over kortingsactie

Besparen & Budget By aug 09, 2018 1 Comment

Vind je het ook heerlijk om een boek te lezen? Even een moment voor jezelf? Is toch heerlijk! Een mooie gevulde boekenkast staat natuurlijk erg fancy in je interieur, maar een mooi gevulde boekenkast kost ook geld. Ik geef je hier 7 bespaartips om te besparen op boeken. En ik tip je over een leuke kortingsactie!

Actie Bol.com

Koop boeken als er acties zijn of uitverkoop. Bol.com heeft een aantrekkelijke aanbieding van 3 boeken voor €10. Ook is er op het moment een actie van geselecteerde boeken 2+1 gratis. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen en te besparen op boeken.

Tweedehandsboekenwinkel

Ga eens naar de tweedehandsboekenwinkel, daar hebben ze boeken van allerlei genres en er zit vast iets voor jou tussen. De prijs van deze boeken is vaak een stuk lager! Wist je dat je ook op bol.com tweedehandsboeken kunt kopen? Eerder schreven we al over besparen op studieboeken en gaven toen ook deze tip.

Tip: lees ook onze tips om te besparen op verzekeringen. 

De boekenmarkt

In de lente en zomer zijn er diverse boekenmarkten in het land te vinden. Je kunt er niet alleen besparen op boeken, het is vaak ook nog eens erg gezellig. Ook zou je zelf op een boekenmarkt kunnen gaan staan als je zelf boeken wilt gaan verkopen. Kun je vast een aantal nieuwe exemplaren voor aanschaffen!

besparen op boeken

De rommelmarkt

Met feestdagen zoals Koningsdag zijn er veel rommelmarkten of vrijmarkten, dan kun je goed besparen op boeken. Ook in de zomervakantie zijn er vaak veel rommelmarkten, wie weet scoor jij wat toffe boeken voor een prikkie! Tip: ga op tijd en vertrek laat, zo vind je de pareltjes die je graag wilt scoren. Als je laat komt of tot het eind blijft willen veel mensen liever zo min mogelijk weer mee terug nemen en dan kun je ze helemaal goedkoop binnen harken!

De bieb

Niet te vergeten de bieb, de bibliotheek is ideaal als jij graag boeken leest maar ze niet allemaal wilt verzamelen. Als je het boek uitgelezen hebt breng je het gewoon weer terug.

besparen op boeken

Leen boeken van je vrienden

Ook een tip voor als je geen boeken wilt verzamelen. Als je weet dat vrienden of familie een boek hebben wat jij graag lezen wilt, vraag dan of je het mag lenen. Breng het na het lezen wel terug! Dat is wel zo netjes.

Vraag boekenbonnen

Nog een paar maand en de feestdagen komen er weer aan, je doet vast aan sinterklaas of kerst. Vraag boekenbonnen of een cadeaukaart van bol.com. Je hoeft ze niet meteen uit te geven en kunt ze bewaren totdat jij een boek hebt wat je graag hebben wilt. Ook zou je voor je verjaardag een boekenbon of cadeaukaart kunnen vragen!

Ook leuk: bekijk onze besparen categorie eens voor meer bespaar en budget artikelen.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Bij kringloopwinkels vind je ook boeken voor hele kleine prijzen. En natuurlijk heb je nog de minibliotheektjes!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.