Vichy

Huidverzorging: Vichy Mineraliserend Thermaal Water & Vichy Idéalia Nachtcréme | REVIEW |

Vrouw By aug 09, 2018 No Comments

Een tijdje terug mocht ik van Newpharma een pakketje met beauty producten ontvangen, een heuse mamabox werd speciaal voor me samengesteld nadat ik de juiste info had doorgegeven over mijn haar en huid. Zo blij als een kind in een snoepwinkel natuurlijk! Vandaag licht ik  Vichy Mineraliserend Thermaal Water en Vichy Idéalia Nacht Nachtverzorging uit en deel ik mijn ervaringen. Lees je mee?

Vichy Mineraliserend Thermaal water

Het Vichy Mineraliserend thermaal water zit in een verstuiver, die je als volgt dient te gebruiken: eigenlijk heel simpel, een kind kan de was doen. Je sprayt het mineraliserend thermaal water op je huid, je wacht even en mocht het nodig zijn dan kun je de huid iets droog deppen.

De verstuiver kun je eigenlijk gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Door het regelmatig gebruiken van Mineraliserend Thermaal water van Vichy zou je huid opnieuw gaan stralen en bovendien is het de bedoeling dat het heerlijk verfrist. Vichy Mineraliserend Thermaal water

Voordat ik dit thermaal water ging testen ging ik op onderzoek uit, ik las in een aantal reacties dat er nogal grote druppels water uit kwamen en het niet echt om een verstuiver zou gaan. Persoonlijk baalde ik daar nogal van. Maar, ik had het nog niet getest!

Ik begon dus met testen, ik schudde de verstuiver eerst en spoot toen vanaf een afstandje op mijn huid. Het was op zo’n intens hete dag… Ik vond het echt heel erg verfrissend, mijn huid begon er op een verfrissende manier van te tintelen, als het aangaf dat had ik even nodig! En die waterdruppels? Die heb ik niet gezien, ik hoefde niet te deppen. Ligt er misschien een beetje aan vanaf welke afstand je jouw huid insprayt.

Vichy Mineraliserend Thermaal water

 

Op dit moment zit de verstuiver in mijn tas, en neem ik overal mee naartoe. Ik vind het echt heel erg fijn om te gebruiken op een warme dag, mijn huid wordt echt gehydrateerd en het verfrist echt boven verwachting! Op vakantie zou ik dit ook zeker mee nemen en anderen aanraden. Aanrader dus!

Vichy Idéalia Nachtcrème

Dag en nachtcrèmes vind ik persoonlijk heerlijk! Als de dertiger jaren al voor de deur staan, dan moet je ook wat. De fijne lijntjes, de kraaienpootjes en vermoeide huid komen ook hier aankloppen. En laten we eerlijk zijn, iedereen wil een lekker mooi jong huidje, dat ook nog straalt en glad is. Op het moment gebruik ik dagcrème uit Gran Canaria die gebaseerd is op Aloë Vera, en gemaakt wordt op de Canarische Eilanden. Gevalletje dagcrème vergeten.. Maar uiteindelijk ontzettend blij mee en balen dat ik er niet meer mee heb genomen.

Maar oké, terug naar de nachtcrème van Vichy! Vichy Idéalia nachtcrème is voor alle huidtypes. Vichy zegt dat deze crème de huid herstelt gedurende de nacht, zelfs als je slecht slaapt. Want, zoals je waarschijnlijk wel weet is slecht slapen funest voor je huid. En slecht slapen, dat doen jonge moeders wel vaker dan eens per week. Trust me! Vichy Idealia nut

Ik ging dit dus testen. Vooraf is het natuurlijk belangrijk om je huid te reinigen. Wat me opviel is dat dit crèmepje erg lekker ruikt, (De crème is hypoallergeen geparfumeerd) ook is het erg fijn om aan te brengen en trekt het vrij vlot in! Altijd fijn, want een wang aan je kussensloop te hebben plakken is ook niet prettig, heb je met deze crème dus geen last van!

De Vichy Idéalia nachtcrème moet voeden, hydrateren, herstellen. En hydrateren doet het zeker, ik heb zeker het gevoel dat mijn gezicht er minder moe uit ziet na een tijdje gebruiken. Ook zou het fijne lijntjes moeten vervagen, dat is hier (nog) niet het geval, maar daar denk ik ook niet dat ik het lang genoeg voor gebruikt heb.  Al met al vind ik het zeker een fijn product en wil ik het langer blijven gebruiken.

Heb jij deze producten al eens gebruikt?

 

 

 

  • Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Dit beïnvloed onze mening over producten niet. Reviews zullen ten alle tijde eerlijk zijn.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.