lastminute op vakantie

Help! Red mijn vakantie!

Vrouw By aug 10, 2018 No Comments

Vandaag is de laatste werkdag van Mark en ook dan mag hij vakantie gaan vieren! We wisten eigenlijk niet zo goed wat we met de vakantie zouden doen, en tot op heden is er ook nog niets geboekt. Gaan we een lastminute vakantie boeken met kinderen? Help! Red mijn vakantie

Vakantie en op vakantie

In de meivakantie zijn we op vakantie geweest naar Gran Canaria. Was heerlijk!! 8 maand oudHoewel ik me prima in huis vermaak en niet perse op vakantie hoef, willen Mark en de kinderen natuurlijk wel graag op vakantie. Ik zag het al helemaal voor me, met dit mooie weer lekker op een park in Nederland of gewoon dagjes weg en dan volgend jaar in de mei op herfstvakantie weer lekker vliegen. Ik beken, ik ben nogal verwend als het op vakanties aankomt en ga echt niet met plezier naar een camping, in een tent, om te kamperen. Nee, mij niet gezien. Mark daarentegen ziet het helemaal zitten! Sta je dus kaarsrecht tegenover elkaar…

Kamperen

Je staat er om te springen, of je bent minder enthousiast.. Ach ik kan er doekje om winden, ik vind het verschrikkelijk. Nee, ik ben niet minder enthousiast, ik vind het gewoon 3x niets. Is niet voor mij weggelegd, ik wil een eigen badkamer met toilet, met mijn rolletje onder de arm, vanaf de tent naar een toilet lopen is niet iets waar ik vrolijk van kan worden. Voor mij is dat gewoon geen vakantie.. Alle respect voor de mensen die er wel van genieten hoor, maar ik dus niet.

red mijn vakantie

Lastminute een vakantie boeken met kinderen

Ik begrijp echt wel dat als je zo lastminute een vakantie boeken wilt je niet alle keus van de wereld hebt. Maar, dan kan ik me prima vinden in een chalet, blokhut of gewoon een huisje. Als ik ga kamperen, dan weet ik nu al dat ik John Williams kan bellen. Red mijn vakantie, of zoiets… Niet omdat het kapot, vies of lelijk is, maar omdat ik het echt niet zie zitten om een fucking week in een tent te gaan zitten. De scheet van de buurman hoor je, en mijn lieve Emma kan overdag niet eens fatsoenlijk slapen door alle geluiden die ook zij zal horen in een tent. Nee dank je dus.

Het is nog wel een discussiepuntje, want Mark en de kinderen willen het erg graag. De vraag is dan, kan ik me over mijn eigen weerzin zetten en echt gezellig zijn op vakantie in een ingerichte tent? Lastminute op vakantie met kinderen is zo makkelijk nog niet hoor! Helemaal niet als je als ouders allebei iets anders voor je hebt.

Frankrijk, Italie, Belgie, Nederland of toch wat anders? Help! Red mijn vakantie!

We willen in ieder geval met de auto op vakantie. Waarschijnlijk zal het een camping worden, of een park zoals Landal. Vind ik ook helemaal niet erg, maar toch graag in een accommodatie die toch enige luxe heeft.

Wie heeft leuke tips?

Help! Red mijn vakantie!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.