broodtrommel
Mama & Kinderen

Zo blijft de broodtrommel van je kind ook echt van je kind.

Op veel scholen zijn er continuroosters, zo ook op die van Merel en Bram. Om half 9 begint de school en om half 3 zijn ze vrij en haal ik ze weer op. De schooltasjes zijn dan ook goed gevuld met 2 bekers, een broodtrommel en bakje voor het fruit. Veel scholen raden aan om de naam van je kind dan ook te vermelden op de bekers, bakjes, tasjes en trommels.

Vermeld de naam van je kind op de spullen

Veel scholen raden het al aan, maar anders geef ik het je ook graag nog even mee. Het is goed om de naam van je kind te vermelden op de spulletjes. In veel jassen is er een naamlabel gestikt zodat je de naam en gegevens van je kind in de jas kunt zetten. Op bekers, trommels en bakjes is dit niet het geval. Maar je wilt natuurlijk wel dat de beker, de broodtrommel en het bakje voor het fruit weer in de juiste tas terecht komen. En het voorkomt natuurlijk verwarring. Het zou niet de eerste keer zijn dat 2 kindjes dezelfde beker hebben.

Schrijven op de trommels en bekers

Toen Merel net op de basisschool begon zette ik haar naam overal op met een watervaste stift. Dat gaat een tijdje goed maar dan verdwijnt de naam na een tijdje toch weer. Ook staat het natuurlijk niet erg mooi. Wist ik veel, als nieuwbakken basisschool moeder moet je er gewoon een beetje inkomen. Zo leer je bijvoorbeeld dat het dus wel handig is om de naam van je kind op de spullen te zetten en dat een stift misschien toch niet de beste oplossing is. Tenminste, niet als je elke dag de naam weer opnieuw kan schrijven.

Ik had een oplossing, dacht ik…

Netjes schreef ik op een aantal papiertjes Merel E. Ik plakte dat met plakband op de bekers en trommels. Natuurlijk blijft dat er niet lang goed opzitten. Ik keek eens rond hoe de andere moeders dat nu deden en op internet is natuurlijk ook genoeg te vinden.

De oplossing

Stickers zijn er in allerlei soorten en maten. Nu denk je sticker? Dat gaat er zo af. Maar nee, er zijn ook stickers die dus wel mooi blijven ook al worden ze nat. Je kunt dus stickers laten maken met de naam van je kind. Super makkelijk!

Stickers voor allerlei spullen

Stickers kun je laten maken voor natuurlijk veel meer dingen dan een beker of een broodtrommel, denk daarbij bijvoorbeeld aan stickers voor op pakketjes, stickers voor op de auto of misschien een leuke sticker voor op de kinderstoel. Bij Stickerkoning.nl zijn er genoeg mogelijkheden om de sticker te laten maken die jij graag hebben wilt. Je zou bijvoorbeeld leuke glow in the dark stickers kunnen laten maken voor op de kamer van je zoon of dochter. Dat is super leuk en zo hoeft je kind niet bang te zijn in het donker.

Gebruik jij stickers op bepaalde voorwerpen?

 

 

Ben jij gek op thee? Dan heb ik hier een leuke review voor je!

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

35 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.