Weer naar school, de vakantie voorbij

Mama & Kinderen By mrt 04, 2018 4 Comments

De vakantie zit er weer op, nog een dagje bijkomen en dan mogen de kindjes weer naar school. Hadden we toch een weekje vol gezelligheid en ook wat uitrusten in gedachten…Liep dat toch even anders.

Vakantie en leuke dingen doen

In de vakantie willen we toch meestal wel wat leuks doen met de kinderen. We gaan naar een (indoor)speeltuin, het bos in, leuke lowbudget dingen doen of maken een uitstapje. Ik had veel op de planning wat we zouden kunnen doen. Schaatsen, naar het bos, zwemmen of naar de kinderboerderij. Afgelopen week ging dat niet door.

Ziek, ziek en nog eens ziek

Waar Merel al een aantal weken aan het klungelen was begon Bram nu ook. Met Merel ging het maandag gelukkig een stuk beter, Bram was vanaf zaterdag ziek. Dinsdag ging het goed, tot de avond. Tot vandaag is hij nog steeds niet lekker. Koorts, hoesten en verkouden. Net als je denkt dat het beter gaat is het een paar uur later weer mis. Merel is deze week nog wezen logeren en gaat vanmiddag met mijn vriendinnetje naar de bioscoop. Ze is gek van K3 en mijn lieve vriendinnetje wou haar graag meenemen. Wat was ze blij toen we het haar gisteren vertelden. Wie weet krijgen jullie daar nog een verslag van ?.

Morgen weer naar school?

Morgen begint school weer en natuurlijk worden ze geacht daar aanwezig te zijn. De tasjes  worden weer ingepakt.

Hoewel ze normaal gesproken veel zin hebben om naar school te gaan hebben ze er nu weinig zin in. Ja het is niet echt een fijne vakantie voor ze geweest… Merel gaat morgen in ieder geval naar school. Ze is gelukkig niet meer ziek. De week voor de vakantie heeft ze al een week school gemist doordat ze de griep had dus ik ben blij dat ze nu weer helemaal beter is en niets meer mist. Bij Bram is het even afwachten hoe het vandaag en vannacht gaat.. De nachten waren lang, of kort.. Het is maar hoe je het zien wilt. Weinig slaap in ieder geval.

Heeft de griep ook een bezoekje bij jullie gebracht of zijn jullie overgeslagen?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Fleur schreef:

  Hier heeft de griep ons gelukkig (nog) niet weten te vinden. Ik klopt het snel af, want de epidemie is geloof ik nog niet voorbij

 2. Inge schreef:

  Wij hebben de bacteriën nu ook in huis! Denk niet dat het een griepje is, morgen maar langs de dokter.

  Hier in België is de vakantie al een tijdje voorbij.

 3. Judith schreef:

  Hier gaat de griep ook het huis niet uit helaas, word er niet gelukkig van

  1. Maddy schreef:

   Verschrikkelijk is het he? Hier ging het 2 dagen goed maar Bram is sinds vandaag weer thuis. Beterschap bij jullie!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.