hordeuren

Wat zijn de grootste voordelen van hordeuren?

Huis & Tuin By feb 21, 2021 No Comments

Hordeuren zijn speciale deuren met een beschermlaag eroverheen. De beschermlaag bestaat uit een gaas of net. Hierdoor is een hor natuurlijk bij uitstek geschikt om ongedierte (lees: spinnetjes, vliegjes, muggen en andere insecten) geen kans te geven om binnen te dringen. Dat is voor veel vrouwen al een hele geruststelling en misschien wel de primaire reden om een hor aan te schaffen. Maar wist je dat een hor nog veel meer voordelen te bieden heeft? Je vindt hordeuren in alle soorten en maten, elk met hun eigen voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij. Lees snel verder!

Neem ventileren serieus

Het grootste pluspunt van een hordeur hebben we in de inleiding van dit artikel al verklapt. Je kunt je woning ventileren zonder bang te hoeven zijn dat er ongedierte naar binnensluipt. Niets is vervelender dan muggen die jouw nachtrust verstoren. Maar je houdt met een hor ook spinnen, bijen en wespen op afstand. Dat is een hele geruststelling.

Je huis ventileren is heel belangrijk om gezond te wonen. Sterker nog, niet of slecht ventileren kan gezondheidsklachten veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan astma en geïrriteerde luchtwegen. Kortom, je wilt frisse licht naar binnenhalen en oude lucht afvoeren. Dan komt een hor dus goed van pas!

Er zijn veel soorten hordeuren beschikbaar

Een ander groot voordeel van hordeuren is dat er voor elke interieurstijl wel een geschikte hordeur te vinden is. De ontwikkeling van hordeuren heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, want je vindt tegenwoordig exemplaren die voor het oog ook wat prettiger zijn. De meest populaire hordeuren zijn nog steeds de plissé hordeuren, die tevens ook in een Dubbele plissé hordeuruitvoering leverbaar zijn. We hebben het dan wel over de originele plissé deuren, want er zijn inmiddels ook imitaties in omloop. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat deze hordeuren niet van goede kwaliteit zijn, maar je moet je er wel van bewust zijn. Een originele plissé hordeur zal nooit als bouwpakket geleverd worden. Kies je voor een goede leverancier, dan wordt er tot op de millimeter nauwkeurig maatwerk geleverd. Zo kun je jarenlang probleemloos met je hordeur(en) vooruit.

Een hordeur hoeft niet duur te zijn

Naast de functionele voordelen en het grote assortiment hordeuren, is de betaalbare prijs van de moderne generatie ook erg prettig te noemen. Ook als je geen dikke portemonnee hebt, zijn hordeuren tegenwoordig prima te betalen. Door het grote aanbod zijn de prijzen de afgelopen jaren namelijk een stuk scherper en concurrerender geworden. Succes!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.