wandplank met leren riemen

Wandplank met leren riemen, de trend van het moment!

Huis & Tuin By mei 16, 2021

Wil jij ook zo graag een muur in jouw huis een make-over geven? Dat kan heel gemakkelijk met een wandplank met leren riemen! Wandplanken met leren riemen zijn erg mooi te stylen met accessoires die zowel functioneel als decoratief zijn! In dit artikel lees je er meer over:

Wandplank met leren riemen in de woonkamer

In de woonkamer willen we graag wat aan de muur. Wanneer een muur te kaal is missen veel mensen hier namelijk iets en we willen niet tegen een grote lege muur aankijken. Boven de bank gaat de keuze snel naar een groot schilderij, een kast past daar namelijk niet. Maar een keer want anders dan een schilderij aan de muur is helemaal niet zo’n gek idee. Een wandplank is dan een perfecte oplossing. Op een wandplank aan de muur kun je zelfs nog fotolijstjes of schilderijtjes zetten. Helemaal wanneer je wandplanken aan de muur hebt van verschillende afmetingen staat dit erg leuk. Een paar planten op de wandplanken met leren riemen en je hebt een fantastische blikvanger in jouw woonkamer.

wandplank met leren riemen

Zwevende wandplank

Wanneer je de muur graag wat extra sfeer wil geven maar het ook strak wil houden kun je ook gaan voor een zwevende wandplank. Een zwevende wandplank wordt doormiddel van een ophangsysteem aan de muur bevestigd zonder dat deze houders heeft. Het ophangsysteem wordt in de muur bevestigd en de plank schuif je zo gemakkelijk over het ophangsysteem heen. Je zult alleen een prachtige zwevende plank zien. Wist je dat zwevende planken van eikenhout ook prima geschikt zijn als tv-meubel?

zwevende wandplank eiken

Wandplanken in de keuken

Je zult er misschien niet direct aan denken, maar wandplanken in de keuken plaatsen kan perfect. Ook hier kun je kiezen voor zwevende planken, maar planken met zwarte metalen steunen doen het hier ook erg goed. Om een eenheid in de keuken te houden zorg je ervoor dat je voor een wandplank gaat die goed matcht met het aanrechtblad.

Wandplanken met leren riemen in de slaapkamer

Ook onze slaapkamers willen we steeds beter gestyled hebben. Het is een plek waar we tot rust komen. Een mooie wandplank met leren riemen kan hier dan ook echt een toegevoegde waarde zijn. Tip: plaats hier een luchtzuiverende plant of een ananasplant op. De ananasplant schijnt zelfs te helpen tegen snurken.

Veel mensen vinden het ook fijn om voor het slapengaan nog even een aantal pagina’s uit een goed boek te lezen. Wandplanken kunnen ook erg goed als boekenplank gebruikt worden. De wandplanken met leren riemen hebben zo’n draagvermogen van 20 kilogram dus er kunnen heel wat boeken uitgestald worden op jouw eyecatcher.

Wandplank op de babykamer

Ook op de babykamer kan een wandplank goed van pas komen. Uiteraard staat hier een wieg of ledikant en vaak nog een kast en of commode. Met een wandplank met leren riemen kun je boven de commode nog extra opbergruimte creëren door hier bijvoorbeeld mandjes met luiers op te zetten. Maar ook verzorgingsproducten zoals billen crème, shampoo of babyolie kun je hier netjes op uitstallen.

Natuurlijk hoef je de wandplank niet als opbergruimte te gebruiken. Hoe leuk is het om de plank gewoon als decoratie te gebruiken met bijvoorbeeld het geboortekaartje, een knuffeltje en een boekje er op?

Wil jij nu ook graag zo’n mooie wandplank aan de muur? Kijk dan eens op de website van MeubelZwagerij!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |