VTech Kidi Superstar Move: Hot or not? |Review|

Mama & Kinderen, Tieners By apr 26, 2018 1 Comment

Ook een kleine ster in huis? Een lief zangeresje, of een stoere rocker?  Wij kijken naar één van speelgoedland’s nieuwste microfoons! Even  geleden verrasten we jullie met Lott’s allereerste unboxing video! Na het unboxen gingen we meteen aan het spelen. Is de VTech Kidi Superstar Move nou een echt een schot in de roos of gewoon heel goed geprobeerd van VTech??

https://https://www.youtube.com/watch?v=Pw4CWO8XoM4

Dromen zijn niet altijd bedrog

Veel van onze dreumesen dromen van een carrière op het podium. Maar al te vaak hoor ik moeders deze dromen aan diggelen slaan : “De kans is toch wel heel klein dat het zover komt, is dierenarts of dokter niet meer iets voor jou?” Echt bagger, het kan wel, en wel midden in de woonkamer!

Ook Lott is een meisje dat droomt van een leven in de schijnwerpers en ik kan maar niet genoeg krijgen van de shows die ze hier opvoert. Wel, ze kan maar proberen!

Onze kinderen leven in een tijdperk waar succes van sterren vaak van korte duur is, maar ook niet meer totaal onbereikbaar is! Kijk maar naar de You-Tube sterrertjes en de kids van The Voice. Kortom: hun podiumdromen worden nog meer gevoed dan de onze. En waar is er een betere plek dan dan oefenen in je woonkamer? Daar zit toch ongetwijfeld hun allergrootste fan : Mama!

VTech-speelgoed

VTech Kidi Superstar Move

VTech gaat al bijna 8 jaar mee hier in huis. Als baby had Lott een interactief badstoeltje met dieren, geluidjes en het kon nog water spuiten ook! Daarnaast hing er in haar in haar speelpark een activitycenter en je raadt het al : ook van VTech…

Al heel snel raakte ik als moeder, en Lott als kind, verkocht aan VTech-speelgoed. Maar omdat iets van een bepaald merk is, slaat het daarom niet altijd even hard aan. Wij kregen de kans om de VTech Kidi Superstar Move voor jullie te testen. Of dit nou echt wat is, dat lees je hier!

Een magische stem of de plaats van je idool innemen

Wanneer je zingt met de VTech-microfoon heb je verschillende keuzemogelijkheden! Zing de 4 ingebouwde liedjes of zing lekker mee met je idool.

Je kan je muziekspeler of mobiel eraan verbinden met een bijgeleverd kabeltje. Zo kan je via Youtube mee zingen met je idool. Met één druk op de magische knop ‘Muziek Magie’ verdwijnt zijn/haar stem op de achtergrond en kan je zelf helemaal de spotlight innemen.

Je kan je stem vervormen in een robot, een klein meisje, hoger, lager,… noem maar op!

En alsof dat voor een micro nog niet meer dan genoeg is : Je kan jezelf opnemen, opslaan en nadien weer beluisteren. Dit was voor Lott de meest fantastische functie aan heel de micro! Heel schattig ook trouwens : ging ze in een hoekje zitten, een zelf verzonnen liedje voor me zingen en liet het daarna pas aan me horen.  Ik moet niet uitleggen hoe vertederend dàt is.

Meer dan zingen alleen met de VTech-microfoon

De VTech Kidi Superstar is eigenlijk een microfoon, eentje om in te zingen. Dat was jullie ondertussen vast al duidelijk geworden. Maar deze microfoon is nog veel meer dan een microfoon.

Wij namen hem mee naar zee, voor een hele week. De spelletjes waren in de auto zo ontzettend leuk! Naast echte tongbrekers kan je er ook in beatboxen onder begeleiding van een fijne stem. De VTech Kidi Superstar Move past handig in je handtas, en is erg fijn speelgoed om mee te nemen op vakantie. Dat heb ik zelf mogen ondervinden.

Het extra leuke, vind ik zelf, is de educatieve factor. De spelletjes zijn niet zomaar videogames maar zijn speciaal ontworpen om de kinderen mee te nemen op ontdekkingstocht naar ritme! Hoe meer Lott oefent, hoe ritmischer ze wordt! De tongbrekers dagen haar dan weer uit om haar uitspraak te optimaliseren. Fijn aspect aan het VTech-speelgoed.

VTech Kidi Superstar Move dacht ook aan de ouders

Nooit meer die vingers in je oren! Het allerbelangrijkste nieuws in deze review voor de moeders en vaders onder ons: Het heeft een volumeknop! Dus :  op hun kamer kunnen ze de ingebouwde speaker helemaal opendraaien, en in de woonkamer blijft hij lekker rustig onder een bepaald volume. Tenzij ze een show in elkaar geknutseld hebben natuurlijk, dan mag hij voluit galmen!

Daarenboven zijn de spelletjes ook nog eens superleuk met het hele gezin! Wij hebben ons al een deuk gelachen met VTech’s tongtwisters en gingen de uitdagende stem :”Is je tong al gebroken ?” maar al te graag tegemoet!

Gek op kortingen? Klik dan hier voor onze tips

Vanaf welke leeftijd?

VTech schrijft voor dat de microfoon voor sterren van 6 tot 11 jaar is, maar geloof me: Die sterren van 4 en die van 12 kunnen hier heus ook nog wel wat mee!

Voor ons is de VTech Kidi Superstar Move helemaal hot!

Welke liedjes zingt jouw oogappeltje het liefst?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Author

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Ik vind dit leuk! Het is creatief, zet kinderen in beweging en het lijkt me gewoon gezellig om te doen. Prima speelgoed!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.