Baby Emma alweer een halfjaar oud.

Zwangerschap & Baby By mrt 22, 2018 2 Comments

Elke maand gaf ik jullie een update over baby Emma, bij deze dus weer. Een nieuwe mijlpaal want ze is alweer een halfjaar oud! Het gaat super snel en het baby gaat er nu echt wel een beetje af. Emma is nog steeds een erg vrolijke blije baby die erg gek is op aandacht.

Emma ontwikkeld zich goed.

Het eerste halfjaar is voorbij gevlogen. Ik denk dat veel moeders en vaders dit zullen herkennen. Emma kan steeds meer. Zo rolt ze zich zelfstandig op haar rug en op haar buik. Ook ligt ze graag op haar zij. Ze kan bijna zelfstandig zitten maar soms is dit nog wat lastig. Ook zit ze graag in haar wipstoeltje

halfjaar oud

Proberen te kruipen

Emma weet dat ze beentjes heeft, ze probeert te kruipen en tijgeren, alleen snapt ze nog niet altijd dat ze haar armpjes daar ook voor gebruiken moet. Is ook lastig natuurlijk ;). Ook wil ze graag staan. Natuurlijk kan ze dit nog helemaal niet, maar de beentjes er onder zetten en optrekken dat probeert ze wel.

Een halfjaar oud en ziek

Emma is vandaag precies een halfjaar oud. Tijd voor een feestje zou je denken haha. Nee dat gaat helaas niet door. Emma is ook meteen voor de eerste keer ziek. Ze is al een tijdje verkouden maar vanmorgen ben ik met haar naar de huisarts geweest omdat ze ook heel hard moet hoesten en daardoor blijft overgeven..

Ik dacht een keelontsteking

Zat ik er even naast zeg… Ze hoest super hard, moet dan ook huilen en spugen. Na wat onderzoekjes bleek ze gewoon verkouden te zijn maar wel een oorontsteking te hebben.. Die zag ik niet helemaal aankomen. Maar daar komt het hele uren huilen dus ook vandaan.. En wij maar denken dat ze last van de tandjes had of van haar keeltje..

Nog geen tandjes dus

Ze heeft dus nog geen tanden.. Ze kwijlt als een malle dus ik had wel verwacht dat ze een keer zouden doorkomen die tanden.. Sophie de Giraf leeft nog maar zit geregeld in haar mond. Echt een aanrader trouwens!! Het liefst bijt ze overal op en truitjes?? Minimaal 3 per dag hoor door dat gezever.. Om over het spugen nog maar niet te beginnen.

[bol_product_links block_id=”bol_5ab3874aa6e98_selected-products” products=”9200000002830925,9200000011672640,9200000074899784″ name=”sophie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Emma is gek op eten

Hoewel Emma nu even niet zo’n zin heeft in hapjes omdat ze ziek is, heeft ze er normaal gesproken altijd zin in! Vooral de hapjes die ik zelf vers maak. Ook sabbelt ze af en toe op een maisvingertje en smeert dan de hele boel onder.

Dit was het weer wat betreft de maandelijkse update over Emma. Tot de volgende keer?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Och, wat sneu dat ze net ziek is! Hopelijk wordt ze snel weer beter. Ik vind haar een schatje om te zien.

  2. Jessica J. schreef:

    Wat een schattig meisje. 🙂 Mijn vriends petekindje wordt binnen een paar maanden al twee! Het lijkt alsof ze pas geboren is. Echt ongelooflijk hoe de tijd voorbijvliegt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.