Emma 7 maand oud. Het is geen echte baby meer.

Zwangerschap & Baby By apr 25, 2018 2 Comments

Afgelopen weekend was Emma alweer 7 maand oud. Ze groeit als kool en ontwikkelt zich goed. Het is geen echte baby meer maar begint steeds meer mensje te worden.

Tandjes

Tandjes heeft Emma nu ze 7 maand oud is nog niet. Hoewel ik er al een tijdje op wacht komen ze nog niet door. Ik had verwacht dat ze nu toch wel minstens 1 tand hebben zou, ze valt alles aan waar op te bijten valt en kwijlt als een malle… Maar de tandjes hebben zich nog niet laten zien. We wachten dus nog even af.

7 maand oud

Eten

Het eten gaat goed, Emma is er gek op. Kind van dr vader he 😉 ?! hahaha. Fruithapjes en warm eten daar is ze gek op. Dat heeft ze liever dan de fles. Ook is ze gek op de maize puffs van Ella’s Kitchen. Gisteren heeft ze wat macaroni geproefd, alleen echt de macaroni dan he! En ze vond het heerlijk! Ook heeft ze met het warme weer al een paar hapjes van een ijsje gehad. Dat was smullen!

Kruipen

Kruipen dat probeert ze geregeld, meestal is het 1 knietje vooruit en dan weer 3 achteruit haha. Dat ze haar armen moet gebruiken is nogal lastig.

Spelen

Spelen doet ze steeds meer, vooral dingen met geluidjes daar is ze gek op. En als er nog een lichtje in zit is het helemaal te gek. Ook is ze nog erg gek op haar Sophie de Giraf. En haar wipstoel is ook nog een echte hit.

Gek op kortingen? Klik dan hier voor onze tips

Staan

Emma weet dat ze beentjes heeft en gaat er dan ook graag op staan. Zit ze bij je op schoot, dan zet ze zo haar benen er onder want staan is natuurlijk veel leuker dan zitten. Natuurlijk kan ze het nog niet goed volhouden. Wel hebben we de box al naar beneden gedaan omdat ze zich toch al wel probeert op te trekken aan de spijlen. Beter het zekere voor het onzekere.

Zitten

Zitten kan ze alleen. Ze moet alleen niet heel moe zijn. Ook is ze soms wat angstig als ze er achter komt dat ze alleen en ‘los’ zit. Is natuurlijk ook een stuk gerustellender als iemand anders je vasthoudt of ondersteunt. Dan kan het voor haar dus soms schrikken zijn als ze doorheeft dat ze alleen zit. Maar over het algemeen gaat dit heel goed!

Volgende maand natuurlijk weer een update! X Maddy

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Katelijne schreef:

    Wat een prachtig kind, fijn dat het allemaal zo goed gaat!

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Wat een dotje zeg! Dat gezichtje alleen al. Ik zit hier achter de computer helemaal te glimlachen van vertedering.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.