top 5

Cashbackkorting op KortingVoordeel.nl

Geplaatst door

Cashback. Veel mensen hebben wel eens van cashback gehoord. Je koopt een artikel en na aankoop krijg je een deel van het aankoopbedrag terug op je bankrekening. Maar er is ook een vorm van cashback die nog niet iedereen kent. KortingVoordeel.nl is een cashbacksite waar je je gratis kunt aanmelden.
Je kan je ook makkelijk en veilig aanmelden via je Facebook of Google-account.

Hoe werkt KortingVoordeel.nl?

Na het aanmelden kun je gaan shoppen via KortingVoordeel.nl.
Er staan meer dan 200 bekende webshop op deze site, zoals: HEMA, CoolBlue, C&A, AliExpres, Bonprix, MediaMarkt, VanHaren, Essent, Halfords, Booking.com, ZooPlus, About You, en zoveel  andere bekende webwinkels, die je vast wel eens bezoekt.

Via KortingVoordeel.nl zoek je jouw favoriete webshop(s) op en vervolgens klik je op de link ‘Ga naar winkel en krijg Cashback’. Je komt dan automatisch op de webshop van jouw keuze terecht en doet net als anders je aankoop op de webshop. Het enige verschil is dat KortingVoordeel.nl je korting op je online aankopen geeft. Bovendien staan er op KortingVoordeel.nl kortingsbonnen waarmee je nog eens extra korting verdiend of je bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeft te betalen.

Na je aankoop wordt je cashback korting bijgeschreven op je account bij KortingVoordeel.nl.
Je krijgt dus geen directe korting op je aankoopbedrag, maar je moet even wachten voor je het op
je bankrekening gestort krijgt. Dit is een nadeel, maar de korting die je krijgt is gratis en je hoeft er niets extra voor te doen dan inloggen op je account en vervolgens naar jouw favoriete webshop(s) te gaan.

Bonus cashback bij KortingVoordeel.nl

Als jij je aanmeldt bij KortingVoordeel.nl en je vertelt jouw familie, vrienden, collega’s en kennissen over hoe jij makkelijk en veilig met extra cashback korting shopt bij KortingVoordeel.nl, dan verdien jij 10% bonus over hun verdiende kortingen. Zij krijgen dan niet minder korting, maar jij krijgt een extraatje. Wie wordt daar nu niet blij van! Ook op de aangebrachte vrienden van jouw vrienden verdien je een bonus en dat gaat tot wel negen lagen diep. Meer informatie vind je hier: Bonusprogramma KortingVoordeel.nl.

Meld je nu aan bij KortingVoordeel.nl

Meld je vandaag nog aan en begin met shoppen met extra cashback korting.
KortingVoordeel.nl is 100% veilig. De site draait op een https-omgeving en je persoonlijke data wordt versleuteld opgeslagen. Meer weten over KortingVoordeel.nl en wie deze site beheerd? Kijk dan op https://kortingvoordeel.nl/about

Lees ook: Mama en de telefoon, hoe zit dat?

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

53 reacties

  1. Wat handig! Al ligt hier het gevaar op de loer dat ik dan dingen ga kopen vanwege de actiekorting erop.. Maar ik ga het wel even bekijken; voordeel is altijd mooi meegenomen!

  2. Handig, zo’n cashback website! Zelf maak ik nog geen gebruik van dit soort websites omdat het misschien weinig oplevert in vergelijking met de tijd die het kost om die cashback te krijgen. Toch klinkt dit wel goed 😉

  3. Ben niet zo goed in dit soort dingen, dan vergeet ik het een volgende keer weer enzo. Of ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb. Maar kan me voorstellen dat het de moeite kan zijn. Misschien toch iets vaker aan denken (als ik echt iets nodig heb…) 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *