kinderkleding

De voordelen van kinderkleding online kopen:

Mama & Kinderen By feb 20, 2018 No Comments

Kinderkleding, ik ben er gek op. Niet om zelf aan te trekken natuurlijk, maar voor mijn kindjes. Ik moet bekennen dat de kasten van alle 3 mijn kinderen ook beter gevuld zijn dan dat mijn kast is. Niet omdat ik zelf niet van winkelen houd hoor, ik vind het ook gewoon erg leuk om mijn kinderen te verwennen. En dat doe ik liever met kleding dan met speelgoed. Daar krijgen ze namelijk al genoeg van. Ook shopte ik na de bevalling voor mijzelf online.

Ik shop graag online kinderkleding

Ik koop vaker kinderkleding online dan in de winkel, wij wonen in een dorp en daar zijn gewoon niet heel veel kledingwinkels. Laat staan voor kinderen. Wel kun je hier de Zeeman, Ter Stal en Hema vinden. Daar loop ik natuurlijk ook weleens binnen hoor. Maar online kinderkleding kopen heeft toch mijn voorkeur. Niet omdat ik niet graag de winkel in ga, maar met 3 kinderen is dat gewoon niet zo handig als s’avonds op de bank achter de laptop of via de telefoon.

kinderkleding

Voordelen van online kinderkleding kopen

 • Je hoeft niet op je kind te letten in de winkel, je kunt het gewoon thuis doen als de kinderen in bed liggen.
 • Je hoeft het je kind niet te laten passen in de winkel. Scheelt een hoop gedoe.
 • Geen zeurende kinderen die naar huis willen omdat ze al zó lang in de winkel zijn. ( 10 min )
 • Als je in de dorp woont is er niet altijd veel keuze, je zou dan naar een stad moeten. Kost je weer een rit naar de ‘grote’ stad, benzine en parkeergeld. Als je online shopt heb je dit dus niet.
 • Je hoeft niet met grote tassen te slepen want de koerier komt het netjes bij je in huis brengen.
 • Past het niet dan breng je het pakketje terug naar het postkantoor of geef je online aan dat de koerier het weer bij je thuis mag ophalen. Ideaal toch?
 • In de winter hoef je niet weer en wind te trotseren, heerlijk op de bank met een kop thee erbij.
 • In de zomer kun je lekker in de tuin winkelen, verfrissend drankje erbij in je zwemoutfit. Heerlijk toch?!
 • Je hebt meer keuze mogelijkheden. Kunt op merk zoeken en op winkel.
 • Je bespaart een hoop tijd, je hebt dus tijd over voor andere dingen.
 • Er heerst een grote prijsflexibiliteit tussen online shops, je kunt dus prijzen vergelijken en de beste aanbieding shoppen.

 

Shop jij liever in de winkel kinderkleding of online?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.