Geef tekeningen van je kind een mooi plekje! | SHOPTIP |

Huis & Tuin By feb 21, 2018 2 Comments

De meeste kinderen zijn dol op knutselen, mooie tekeningen maken doen ze hier erg graag. Maar waar laat je al die kunstwerken? Natuurlijk wil je kind dat het gezien zal worden en de tekeningen van je kind moeten natuurlijk een mooi plekje krijgen. Ik heb een leuke shoptip voor je waardoor je de tekeningen mooi kunt organiseren en ze toch gezien worden.

41.972 tekeningen, en de rest

Tekening worden hier veel gemaakt, knutselen en plakken daar zijn ze ook dol op. Een leuke activiteit! Als het aan mijn kinderen ligt zien we geen behang meer maar alleen nog maar de mooiste creaties. Eerder hing er wat op de koelkast, een kastje van de keuken of het muurtje in de keuken. Van het zomer hebben we een nieuwe keuken gekregen en dat wou ik dus niet meer. Ik beloofde een prikbord.

Een prikbord? Prehistorisch…

Blijkbaar heb ik nog al een tijd onder een steen geleefd, of ik ben prehistorisch. Net zoals prikborden blijkbaar. Stad en land zocht ik af naar een prikbord. Nergens te vinden als je dr één wilt hebben natuurlijk.

Een match made in heaven

Prikborden zijn natuurlijk niet erg mooi, maar ja, je wilt het toch een beetje georganiseerd hebben toch? Bij de Kwantum kwam ik deze mooie hangorganiser tegen. En die nam ik natuurlijk mee.

Niet alleen voor tekeningen van je kind

Natuurlijk is deze hangorganiser niet alleen bedoelt voor tekeningen van je kind. Ook hang ik er bijvoorbeeld kaartjes aan, een leuke foto en eventueel een notitiebriefje die ik echt niet kwijt wil raken. Ook zou deze hangorganiser gebruikt kunnen worden als het over een hele tijd weer kerst is. Dan kunnen we er de kerstkaartjes aan hangen. Er zitten 6 clipjes bij en ik kocht bij de Action houten knijpertjes. Erg leuk en handig.

tekeningen van je kind

 

Blije kinderen, blije mama

De kinderen zijn blij, de tekeningen kunnen hier opgehangen worden. Wel 2 á 3 per kind, anders word het wel wat rommelig. Moet er een andere tekening aan dan gaat de oude weg. Dit is duidelijk voor ze en het is nu een stuk minder dramatisch om een oude tekening in de oud papier doos te doen. Mama blij, wat het is een stuk netter. Kindjes blij want de tekeningen worden gezien.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Silvy schreef:

    Hier is de koelkast een ware magneet voor tekeningen 🙂
    En ook het prikbord is een grote aanwinst geweest, en zo hebben we een dikke rode map in de kast waar maandelijks tekeningen afgaan om aan oma door te geven… Zo blijft de cirkel mooi rond en zijn ze allemaal keifier!

  2. sanpohlb schreef:

    Maddy, thank you for this post. Its very inspiring.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.