Shoppen na de bevalling, zo pak je dat aan!

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By feb 04, 2018 4 Comments

Tijdens je zwangerschap draag je meestal positiekleding, dit zit met een behoorlijke baby belly toch vaak wel het meest comfortabel. Tijdens je zwangerschap kleding kopen voor na je bevalling doe je meestal ook niet. Je weet niet welke kledingmaat je zal hebben en tegen de tijd dat je het aan kunt doen is het misschien wel weer een ander seizoen. Na de bevalling willen mama’s toch vaak wel één of meerdere nieuwe setjes. Shoppen na de bevalling kan erg fijn zijn. Even een frisse look, een kersverse mama helemaal in het nieuw.

 

Shoppen voor de bevalling.

Voor de bevalling shopte ik er ook lekker op los hoor. Positiekleding kocht ik vaak online. Bij www.sans-online.nl kun je bijvoorbeeld erg leuke en gevarieerde positiekleding shoppen. Ik vond het lekker makkelijk, helemaal omdat ik erg veel last van bekkeninstabiliteit had. Voorzichtig keek ik tegen het einde ook al naar dameskleding voor na de bevalling. Wat is er? Wat wil ik? Is er sale?

Shoppen na de bevalling?

Shoppen na de bevalling is misschien iets waar je helemaal niet op zit te wachten. Ik kan me goed voorstellen dat je de week na je bevalling niet in de kledingwinkel staat. Je lichaam moet herstellen, jij moet herstellen en in de meeste gevallen wil een kersverse moeder dan gewoon nog even lekker rustig aan doen.

Shoppen na de bevalling kan zo makkelijk zijn!

Ik had persoonlijk echt helemaal geen zin om de week van en na de bevalling of die week daarna op pad te gaan om te gaan shoppen. Mijn hoofd stond echt wel ergens anders naar. Je hebt net een baby gekregen. Eerst genieten. Toch vond ik het wel fijn om alvast wat nieuwe setjes te scoren. De eerste week had ik of mijn jogging broek aan of mijn positiekleding. Maar na een tijdje wil je toch wel wat anders aan. Online shoppen vond ik dan ook echt heerlijk!  Je kijkt, je klikt, je besteld en de koerier komt het bij je brengen. Dat is toch heerlijk? En als het niet is wat jij gedacht had of het past niet? Stuur je je man op pad naar het postkantoor om het te retouren.

Mijn redenen om te shoppen na de bevalling.

 • Erg graag wou ik na een tijdje weer een jeans aan, maar na 2 weken kreeg ik de knoop echt nog niet dicht op de manier hoe het zou moeten.
 • De wintercollectie die ik in de kast had van vorig jaar mocht zeker aangevuld worden.
 • Nieuwe kleding maakt me blij en na de bevalling was het gewoon erg fijn om wat aandacht aan mezelf te mogen besteden. Een nieuw setje kleding daar werd ik erg gelukkig van.
 • Voor de New Born fotoshoot wou ik graag een mooi matchende set bij de rest van het gezin.
 • Hippe, maar toch comfy en warme kleding, daar ben ik gek op. Een musthave in mijn kast is dan ook zeker een heerlijke warme trui, die niet te kort is. Ik zocht bij sans-online een heerlijk warme knitwear jurk uit. Die tevens ook als trui te dragen is. Ik ben er zo gek mee!

shoppen na de bevalling

Daarbij koos ik er een leatherlook legging bij uit. Dat is een musthave in mijn kledingkast. En deze legging is net even anders. Hij is namelijk niet zwart, maar donkergroen. En aangezien wij in mei op vakantie gaan zocht ik ook een super leuk luipaard shirtje uit, dat heerlijk luchtig zit en ik nu ook al zou kunnen dragen onder een vestje of een jasje.

shoppen na de bevalling

 

En als je dan toch aan het shoppen na de bevalling bent..

Is het misschien ook wel leuk om wat voor de kersverse papa uit te zoeken. Ook zijn leven staat even helemaal op z’n kop. Mooie herenkleding maakt papa het mannetje, leuk ook om wat nieuws uit te zoeken voor een fotosessie of New Born shoot. En ik weet zeker dat je hem er erg blij mee zult maken!

Shop jij weleens online?

 

 

 

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met www.sans-online.nl

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Merel schreef:

  Echt heel tof! Ik vind Sans-Online sowieso fijn shoppen omdat je daar geen kans loopt verleid te worden op de kinderafdeling. Puur omdat hij er niet is 😀

  1. Maddy schreef:

   Ja dat is inderdaad zo!! Ik heb altijd dat ik voor mezelf kijk en met meer voor de kids eindig dan voor mij. Hier heb je daar inderdaad de kans niet voor!?

 2. Laura | I scream beauty schreef:

  Geweldige webshop! Ik woon vlakbij de fysieke winkel, daar kom ik ook wel eens. Fijne merken daar! Ik ben over 2 weken uitgerekend en hoop dat het mooi weer is en ik veel losvallende jurkjes kan dragen de eerste tijd!

  1. Maddy schreef:

   Grappig, ik ook haha! Inderdaad erg fijne shop. Succes met de laatste loodjes en geniet er van. En ook van je kraamtijd natuurlijk!?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.