checklist voor de vluchttas

Vluchttas checklist! Dit moet je mee nemen voor de bevalling. + printable checklist!

Zwangerschap & Baby By aug 12, 2018 1 Comment

Als je de laatste loodjes van de zwangerschap bent ingegaan moet je je vluchttas hebben klaarstaan. Een vluchttas moet je ook klaar hebben staan als je thuis wilt bevallen, je weet immer nooit hoe de bevalling gaat verlopen en of je eventueel nog naar het ziekenhuis moet. Wat er in je vluchttas moet? Dat lees je hier!

Zorg dat de tas op tijd klaar staat.vluchttas

Zorg dat je voordat je 37 weken zanger bent je tas of koffertje hebt klaar staan. Als je dit geregeld hebt ben je over het algemeen goed voorbereid op de komst van de baby. Maar nog beter is om je tas in te gaan pakken rond de 33 á 34 weken. Het komt niet veel voor, maar je weet nooit of je een stuk eerder gaat bevallen, dan is het toch handig om de nodige voorbereiding klaar te hebben staan. En gaat de zwangerschap gewoon vrolijk tot het eind door, dan ben je mooi op tijd en kun je nog dingen toevoegen. Geeft toch wat meer rust. Wanneer je bevalling dan begint hoef je niet in te zitten over vergeten spullen.

Ook bij een thuisbevalling een vluchttas

Het is erg belangrijk om altijd een tas klaar te hebben staan, ook al wil je thuis bevallen. Bij bevallingen weet je nooit hoe het gaat, een eerste bevalling kan zo anders zijn dan een tweede bevalling of misschien een derde of nog latere bevalling. Het kan altijd nog zijn dat je besluit naar het ziekenhuis te gaan of dat je zelfs naar het ziekenhuis moet.

[bol_product_links block_id=”bol_5b6ffb282dcfd_selected-products” products=”9200000092922215,9200000093201811,9200000055834095″ name=”tas” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Check, check, dubbelcheck! De checklist voor de vluchttas

Beter een keer teveel gecheckt dan te weinig. Het is altijd handig om even een lijstje te hebben. Er zullen misschien dingen tussen zitten die onnodig zullen zijn, maar er kunnen ook dingen op staan waar je toch echt niet aan zou hebben gedacht, bijvoorbeeld een voedingsbh. Natuurlijk kun je zelf ook nog dingen aan de checklist voor de tas toevoegen!

Checklist voor de vluchttas

Checklist voor de vluchttas

 

 

 

Klik hieronder op ‘Printable Checklist’ en je kunt de printable uitprinten!

Printable Checklist

Wat mag er echt niet in jouw vluchttas missen?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Imara schreef:

    Wat een domme lijst!
    Een speentje? Dan krijg je tepelverwarring bij je baby. En parfum als je net bent bevallen? Halloooo allergische reactie. Dom dom dom.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.