revlon

Vermoeide moeder of fris aan de schoolpoort: Revlon Colorstay Foundation

Vrouw By aug 02, 2018 No Comments

Zelfs de prachtigste voordeur kan na enkele jaren wel een likje verf gebruiken. Zo gaat dat ook bij moeders. Na enkele jaren meedraaien kan zo’n likje verf wonderen doen. Maar hebben wij tijd om uren voor de spiegel te staan, dames? Ik dacht het niet. Op zoek naar een goeie foundation voor een gemakkelijke dagelijkse routine? Dan moet je zeker even lezen over de Revlon Colorstay Foundation!

Geen schminkpop

Verwacht van mij alsjeblieft geen uitgebreide tutorials over make-up aanbrengen, twintig laagjes over elkaar voor het juiste schaduweffect en de meest maffe metamorfoses. Dan ben je echt aan het verkeerde adres. Ik wil het lekker makkelijk. Smeer erop en klaar. Maar goed. We weten ook allemaal dat een dikke vette laag leggen over je huid niet het beste is wat je kan doen om te strijden tegen die onvermijdelijke huidveroudering. We zullen zorgvuldig moeten kiezen…

Revlon biedt gelukkig foundation voor verschillende huidtypes. Van een olie-achtige huid tot een droge huid en alles daar tussenin. Zo goed als alle kleuren kan je krijgen met de goede ingrediënten voor jouw huidtype.

Warm weer

Ik ben gezegend -kuch- met een geweldig witte huid en blond-rossig haar. Bruin worden doe ik niet, verbranden des te meer. Elke zomer voer ik weer diezelfde mentale strijd. Ga ik voor dat likje verf of blijf ik gewoon flink factor 50 smeren en nemen jullie de wallen en de kleurverschillen en de poriën erbij?

Stevig dilemma, vind je niet? Op zoek dus naar een fijne foundation die iets meer biedt dan een BBcrème of zelfs aanvullend kan werken. Vaak viel ik met mijn huidtype meteen in de rekken van de BBcrèmes. doordat ik nogal zichtbare poriën heb, die zelfs een primer niet te baas kunnen heb ik echt een goede foundation nodig.  Revlon biedt een foundation die nét dat doet. Beschermen tegen de zon maar geeft ook een mooie kleur en vooral een wakker en fris gelaat!

Handig aanbrengen

Zoals ik al zei : geen tien verschillende kwastjes en eieren en blenders en… Wie weet wat verzinnen ze nog. Voor mij gewoon lekker old school eenvoudig aanbrengen en de deur uit. Dat kan dus ook echt met de Revlon Foundation. Je kunt hem bestellen met een handig pompje zodat je slechts met een of twee duwtjes voldoende hebt om aan te brengen en een dekkend maar natuurlijk resultaat te bekomen!

foto www.makeupshoppen.nl

Hier wel een kleine kanttekening. Doordat de foundation wel een dekkend laagje legt, moet je wel even uitkijken dat je niet teveel neemt! Als snel krijg je een masker-look. En dat is nou ook eigenlijk niet de bedoeling.

[bol_product_links block_id=”bol_5c50c4cbdb734_selected-products” products=”9200000058678447,9200000058449835″ name=”Foundation” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ik heb voor mezelf de juiste hoeveelheid gevonden om mijn poriën en lelijke oneffenheden en walletjes wat te verdoezelen zonder mezelf te verliezen. Ik ben heel erg blij dat ik Revlon zo kan aanbrengen dat mijn zomers handelsmerk niet verloren gaat namelijk: mijn zomersproetjes!

Lees ook: Zelf ontharen voor een glad huidje

Before & After

Hieronder zie je gewoon the real deal. Mijn rechterkant ongeschminkt en de linkerkant veel frisser en egaler dankzij de Revlon Colorstay.

Revlon belooft deze look voor wel 24h! Zo uitgebreid heb ik hem niet getest maar ik moet zeggen dat hij de hele dag mooi opblijft zonder te gaan korrelen of vervagen. Ik weet niet of het voor jullie zo opvalt maar ik zie een veel frissere blik, een meer uitgesproken oogkleur en ook mijn kaaklijn ziet er fijner uit.

Waar koop ik deze Revlon Colorstay Foundation ?

Dames, dames, dames… een revelatie in online shoppen! Ik zocht hem uit bij niemand anders dan makeupshoppen.nl

Zij bieden je een gamma aan van wel meer dan 5000 producten! Al deze producten zijn van bekende merken zoals Maybelline, L’Oréal, Bourjois, Essie, Max Factor, Revlon, Rimmel, Elizabeth Arden en zo kan ik nog wel een eindje doorgaan.

Het leuke is: als je voor 30 euro shopt… geen verzending betalen! #Yes en blijkt je make-up plots helemaal op? Geen probleem… voor 23:30 uur besteld is morgen in huis! Voor de Belgen misschien een dagje langer.

Een foundation kleur kiezen, online? Wel aangezien het mij gelukt is als volslagen online make-upleek ben ik er zeker van dat het jou ook gaat lukken! Ik heb voor een simpel kleurtje gekozen. Plots een hele volle teint zou wat gek zijn bij mij! 🙂

Ook even gaan snollen tussen al die leuke make-up en accessoires? Dat kan hier bij www.makeupshoppen.nl !

De foundation die ik mocht testen die is er al voor slechts €16,95!

Welke basisproducten gebruik jij op een doordeweekse dag?

 

 

Dit artikel kwam tot stand aan de hand van een samenwerking.

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.